V3X....Pomoc problem sa registracijom!!

Fabrički OS, Android, Windows, Symbian (UIQ)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian (UIQ) OS
cromodora
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 11. Feb 2006. 16:34

V3X....Pomoc problem sa registracijom!!

Post od cromodora »

Naime desava se sledece......u 64 mrezi sam telefon funkcionise 10-tak dana najnormalnije....posto mi se ispraznila bat,izvadio karticu ubacio u drugi tel ugasen telefon punio i kad je zavrsio sa punjenjem vratim karticu upalim i pojavi se "registering.........." i tako u nedogled,imam YU MTS pise ali iznad pise "emergency calls only" nikakav signal,ubacim 63 karticu u njega funkcionise sve najnormalnije,probao sam cak i drugu 64 karticu i ni ta nece posto sam mislio da nije eventualno problem nesto do kartice,neplacen racun ili stagod.Znaci poenta da sa dve 64 ne radi,a na 63 najnormalnije bez iikakvih problema.
Jel zna neko od vas starih gedzetara sta tu moze da bude problem??
Hvala unapred na svakoj informaciji.

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

ako si probao 2sim kartice sa telekoma i nije hteo o prethodno je radio sigurno je do fontela tj. dekodiranje ali nije mi jasno kako je ranije radio i bilo sve ok :disgust: ! ali ipak ti probaj te iste sim kartice u drugom fontelu i ako tamo ne koci...
ako ti je fontel pod garancijom probaj da ga odneses tj. reklamiraj ga u shopu :wink:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

cromodora
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 11. Feb 2006. 16:34

Post od cromodora »

Otisao sam do servisa danas i covek kaze da je sa 64 karticama tj.samim telekomom problem taj sto nisu uveli 3g i tu telefon ima problem sa registracijom na mrezu dok 63 ima delimicnu neku fantomsku 3g tako da na 63 se registruje najnormalnije i bez problema

zatoichi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 11:24

Post od zatoichi »

probaj manuelno da izberes mrezu...sigurno je neki trip..mislim ako je vec radilo.u settings>network idi na Available networks pa mozda nesto i nadje..
poz

Odgovori