Spoljni ekran na V3X
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
Spoljni ekran na V3X
Nesto mi je palo na pamet pa reko da konsultujem ostale vlasnike V3X.....provalio sam da na obicnim V3 spoljni ekran kada se otvori telefon svetli dok na mojoj barem V3X kada se otvori ne svetli....prvo sam pomislio da je mozda do opcije battery save koja mi je ukljucena ali ukljucivanjem ili iskljucivanjem ne dovodi ni do kakve promene....da li je i kod vas ista situacija cisto me zanima ili je to do softvera pa postoji za to neki seem edit ili neki flex file koji rresava taj problem,naravno ukoliko je to uopste problem...mada moram priznati da mi to nije od nikakvog znacaja nego me cisto zanima kako je kod vas.
Flash mi je: usarzrv3xrurxxr2522100a
Nije ni meni bitan taj spoljni ekran....sto manje svetla spolja to bolje....nego sam istripovao posto nisam ranije obracao paznju na taj detalj da nisam mozda kada sam flesovao mpa instalirao novi MP onesposobio tu funkciju....pa mi je sada lakse kad cujem da je tako i kod svih......jedino sto bi uradio da seem edit-ujem da mi na spoljnem ekranu bude drugacija slika nego na glavnom
Nije ni meni bitan taj spoljni ekran....sto manje svetla spolja to bolje....nego sam istripovao posto nisam ranije obracao paznju na taj detalj da nisam mozda kada sam flesovao mpa instalirao novi MP onesposobio tu funkciju....pa mi je sada lakse kad cujem da je tako i kod svih......jedino sto bi uradio da seem edit-ujem da mi na spoljnem ekranu bude drugacija slika nego na glavnom