Maske za ROKR E1 i E398

Fabrički OS, Android, Windows, Symbian (UIQ)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian (UIQ) OS
Sashko69
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 24. Feb 2006. 17:14
Kontakt:

Maske za ROKR E1 i E398

Post od Sashko69 »

Da li je iko igde u ovoj nasoj Srbiji kupio masku za E1/E398? Ako jeste, voleo bih da to iskustvo podeli s nama. Uzeo sam polovni ROKR E1 koji sjajno radi ali mu je maska u prilicno jadnom stanju. I nemoj neko da me ubedjuje da se maske ne prave, na eBay-u sam video da se prodaje bar 20 razlicitih boja i dezena, jedino sto nema sanse da se odatle nesto kupi regularnim putem! :shock:

Jos nesto: sudeci makar po ovom sajtu, kod nas postoji prilican broj vlasnika ovih modela, a prodavci se bas i ne ubise da nabave bilo sta od dodatne opreme za ove telefone, kao uostalom i za vecinu Motorola. Ima li neko ideju zasto je tako? :x
Long Live Ferguson!

Lazaboj
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 15. Jul 2005. 21:07

Post od Lazaboj »

Dok sa imao E398 trazio sam masku za njega i jedino sto sam uspeo da nadjem je bilo u jednoj radnji.S obzirom da sam iz Novog Sada ne znam da li to moze da ti pomogne.Naravoucenije ima ih ali treba da dobro potrazis.Naleteo sam jednom i na pijaci.Pozdrav

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

pre neki dan sam video u izlogu jedne radnje... novi sad>podzemni prolaz>radnja kod canon M-a! ima i za e398 i ona bela rokr e1!

Sashko69
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od Sashko69 »

mixx, ako ti nije preveliki problem, da li bi mogao da prosetas do te radnje i da vidis koja je cena i kakvih boja ima, pa da mi javis? Bas mi treba! Ako je cena pristojna, mogao bi da mi je uzmes i da je posaljes pa da ja platim pouzecem. Stvarno bi mi mnogo ucinio!!! Malo mi se bas ne isplati da dolazim za NS...
Long Live Ferguson!

stevasrs
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 26. Jan 2006. 23:27
Kontakt:

Post od stevasrs »

mixxx...i ja bih te zamolio da pogledas sta ima tamo od maskica za e398...ako nije problem mozda i slikas pa da okacis slike...ja bih takodje moju maskicu menjao.......

bruyoni
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 04. Apr 2003. 10:36

Post od bruyoni »

Sta mislite jel vredi kupiti tu maskicu za E1 pa je drzati u steku za ne daj boze?!
PS- jel se dobija samo maska ili se dobije i tastatura i dzojstik?

Poz

Sashko69
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od Sashko69 »

Koliko sam video na eBay-u, dobija se samo maska i to bez onog dela gde je socivo i ogledalce, znaci prednja maska i poklopac. Sudeci po tome, ne isplati se kupovati masku u drugoj boji. Inace, rezervna maska je uvek dobra ideja posto se maske telefona u ovoj cenovnoj klasi prilicno brzo ofucaju. Ako je drugar pronadje i kupi mi je, prenecu iskustva. 8)
Long Live Ferguson!

BeliAR
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 12. Mar 2007. 13:09

Post od BeliAR »

Jel pase maska od E398 za E1?Da nema negde u Beogradu da se kupi posto je i meni maska riknula a Novi Sad mi je malo daleko.

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Maska od E398 pase na e1 ali samo ako je u pitanju e398 koji je sa t-mobile mreze(ja sam tu imao), jer samo t-mobile e398 ima raspored dugmadi kao e1(tamo dje je i-tunes dugme na e1 na e398 je t-mobile dugme).
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

yugo23
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 08. Sep 2005. 11:21

Post od yugo23 »

Jel isao neko do ove prodavnice? Moj E398 cu nositi dok ne vrisne, a guma sa maske je pocela malo da se guli.

Roy Fokker
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39

Re: Maske za ROKR E1 i E398

Post od Roy Fokker »

Sashko69 napisao:a eBay-u sam video da se prodaje bar 20 razlicitih boja i dezena, jedino sto nema sanse da se odatle nesto kupi regularnim putem! :shock:
Kako nema? Moj drugar redovno trguje s eBaya, a plaća preko PayPal naloga prijateljice koja živi u inostranstvu i povremeno dolazi ovamo, kad joj on da cash. Brdo stvari je kupio dosad. 8)
Sony Ericsson W950i + Motofone F3 + Acer Aspire One 6-cell + ARCHOS 404

$h@de
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 29. Jan 2006. 20:43

Post od $h@de »

[quote="Sensei"][/quote]

Pa ako se dugmici ne menjaju sve ti je jedno jer je plastika ista, samo shto e398 ima 3 dugmeta u gornjem delu dok na istom prostoru rokr ima 4 dugmeta, tako da ti je isto.

Pre se ofuca tastatura, i plastika oko kamere nego sama maaska... barem meni

Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! !
.:Mess with the best, die like the rest:.

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Sashko69 napisao:Inace, rezervna maska je uvek dobra ideja posto se maske telefona u ovoj cenovnoj klasi prilicno brzo ofucaju. Ako je drugar pronadje i kupi mi je, prenecu iskustva. 8)
Nema veze cenovni rang sa guljenjem maske, maska(tacnije onaj sjajni deo sa strane gde pise "Motorola") se guli i kod mpx220 i A1200 koji sam video kod jednog lika, kaze covek da je fo star tri meseca :blinky: a bas se fino ogulio od nosanja u dzepu. Inace masku morate zameniti u nekom servisu posto je prilicno nezgodno, cena zamene u NS je oko 300 din, tako da mislim da ne vredi da sami vezbate ako vam je telefon mio.
5130+Koss the plug....

Odgovori