Jos nesto: sudeci makar po ovom sajtu, kod nas postoji prilican broj vlasnika ovih modela, a prodavci se bas i ne ubise da nabave bilo sta od dodatne opreme za ove telefone, kao uostalom i za vecinu Motorola. Ima li neko ideju zasto je tako?
Maske za ROKR E1 i E398
					Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
	Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
- Sashko69
 - Povremeni posetilac

- Pridružio se: Pet, 24. Feb 2006. 17:14
 - Kontakt:

Maske za ROKR E1 i E398
Da li je iko igde u ovoj nasoj Srbiji kupio masku za E1/E398? Ako jeste, voleo bih da to iskustvo podeli s nama. Uzeo sam polovni ROKR E1 koji sjajno radi ali mu je maska u prilicno jadnom stanju. I nemoj neko da me ubedjuje da se maske ne prave, na eBay-u sam video da se prodaje bar 20 razlicitih boja i dezena, jedino sto nema sanse da se odatle nesto kupi regularnim putem!  
Jos nesto: sudeci makar po ovom sajtu, kod nas postoji prilican broj vlasnika ovih modela, a prodavci se bas i ne ubise da nabave bilo sta od dodatne opreme za ove telefone, kao uostalom i za vecinu Motorola. Ima li neko ideju zasto je tako?

Long Live Ferguson!
						- Sashko69
 - Povremeni posetilac

- Kontakt:

mixx, ako ti nije preveliki problem, da li bi mogao da prosetas do te radnje i da vidis koja je cena i kakvih boja ima, pa da mi javis? Bas mi treba! Ako je cena pristojna, mogao bi da mi je uzmes i da je posaljes pa da ja platim pouzecem. Stvarno bi mi mnogo ucinio!!! Malo mi se bas ne isplati da dolazim za NS...

Long Live Ferguson!
						- Sashko69
 - Povremeni posetilac

- Kontakt:

Koliko sam video na eBay-u, dobija se samo maska i to bez onog dela gde je socivo i ogledalce, znaci prednja maska i poklopac. Sudeci po tome, ne isplati se kupovati masku u drugoj boji. Inace, rezervna maska je uvek dobra ideja posto se maske telefona u ovoj cenovnoj klasi prilicno brzo ofucaju. Ako je drugar pronadje i kupi mi je, prenecu iskustva.  

Long Live Ferguson!
						- Roy Fokker
 - Entuzijasta

- Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39

Re: Maske za ROKR E1 i E398
Kako nema? Moj drugar redovno trguje s eBaya, a plaća preko PayPal naloga prijateljice koja živi u inostranstvu i povremeno dolazi ovamo, kad joj on da cash. Brdo stvari je kupio dosad.Sashko69 napisao:a eBay-u sam video da se prodaje bar 20 razlicitih boja i dezena, jedino sto nema sanse da se odatle nesto kupi regularnim putem!
Sony Ericsson W950i + Motofone F3 + Acer Aspire One 6-cell + ARCHOS 404
						[quote="Sensei"][/quote]
Pa ako se dugmici ne menjaju sve ti je jedno jer je plastika ista, samo shto e398 ima 3 dugmeta u gornjem delu dok na istom prostoru rokr ima 4 dugmeta, tako da ti je isto.
Pre se ofuca tastatura, i plastika oko kamere nego sama maaska... barem meni
Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! !

Pa ako se dugmici ne menjaju sve ti je jedno jer je plastika ista, samo shto e398 ima 3 dugmeta u gornjem delu dok na istom prostoru rokr ima 4 dugmeta, tako da ti je isto.
Pre se ofuca tastatura, i plastika oko kamere nego sama maaska... barem meni
Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! !
.:Mess with the best, die like the rest:.
						- Masterokrata
 - Mobil manijak

- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Nema veze cenovni rang sa guljenjem maske, maska(tacnije onaj sjajni deo sa strane gde pise "Motorola") se guli i kod mpx220 i A1200 koji sam video kod jednog lika, kaze covek da je fo star tri mesecaSashko69 napisao:Inace, rezervna maska je uvek dobra ideja posto se maske telefona u ovoj cenovnoj klasi prilicno brzo ofucaju. Ako je drugar pronadje i kupi mi je, prenecu iskustva.
5130+Koss the plug....