Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
Da li je iko igde u ovoj nasoj Srbiji kupio masku za E1/E398? Ako jeste, voleo bih da to iskustvo podeli s nama. Uzeo sam polovni ROKR E1 koji sjajno radi ali mu je maska u prilicno jadnom stanju. I nemoj neko da me ubedjuje da se maske ne prave, na eBay-u sam video da se prodaje bar 20 razlicitih boja i dezena, jedino sto nema sanse da se odatle nesto kupi regularnim putem!
Jos nesto: sudeci makar po ovom sajtu, kod nas postoji prilican broj vlasnika ovih modela, a prodavci se bas i ne ubise da nabave bilo sta od dodatne opreme za ove telefone, kao uostalom i za vecinu Motorola. Ima li neko ideju zasto je tako?
Dok sa imao E398 trazio sam masku za njega i jedino sto sam uspeo da nadjem je bilo u jednoj radnji.S obzirom da sam iz Novog Sada ne znam da li to moze da ti pomogne.Naravoucenije ima ih ali treba da dobro potrazis.Naleteo sam jednom i na pijaci.Pozdrav
mixx, ako ti nije preveliki problem, da li bi mogao da prosetas do te radnje i da vidis koja je cena i kakvih boja ima, pa da mi javis? Bas mi treba! Ako je cena pristojna, mogao bi da mi je uzmes i da je posaljes pa da ja platim pouzecem. Stvarno bi mi mnogo ucinio!!! Malo mi se bas ne isplati da dolazim za NS...
mixxx...i ja bih te zamolio da pogledas sta ima tamo od maskica za e398...ako nije problem mozda i slikas pa da okacis slike...ja bih takodje moju maskicu menjao.......
Koliko sam video na eBay-u, dobija se samo maska i to bez onog dela gde je socivo i ogledalce, znaci prednja maska i poklopac. Sudeci po tome, ne isplati se kupovati masku u drugoj boji. Inace, rezervna maska je uvek dobra ideja posto se maske telefona u ovoj cenovnoj klasi prilicno brzo ofucaju. Ako je drugar pronadje i kupi mi je, prenecu iskustva.
Maska od E398 pase na e1 ali samo ako je u pitanju e398 koji je sa t-mobile mreze(ja sam tu imao), jer samo t-mobile e398 ima raspored dugmadi kao e1(tamo dje je i-tunes dugme na e1 na e398 je t-mobile dugme).
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
Sashko69 napisao:a eBay-u sam video da se prodaje bar 20 razlicitih boja i dezena, jedino sto nema sanse da se odatle nesto kupi regularnim putem!
Kako nema? Moj drugar redovno trguje s eBaya, a plaća preko PayPal naloga prijateljice koja živi u inostranstvu i povremeno dolazi ovamo, kad joj on da cash. Brdo stvari je kupio dosad.
Sony Ericsson W950i + Motofone F3 + Acer Aspire One 6-cell + ARCHOS 404
Pa ako se dugmici ne menjaju sve ti je jedno jer je plastika ista, samo shto e398 ima 3 dugmeta u gornjem delu dok na istom prostoru rokr ima 4 dugmeta, tako da ti je isto.
Pre se ofuca tastatura, i plastika oko kamere nego sama maaska... barem meni
Sashko69 napisao:Inace, rezervna maska je uvek dobra ideja posto se maske telefona u ovoj cenovnoj klasi prilicno brzo ofucaju. Ako je drugar pronadje i kupi mi je, prenecu iskustva.
Nema veze cenovni rang sa guljenjem maske, maska(tacnije onaj sjajni deo sa strane gde pise "Motorola") se guli i kod mpx220 i A1200 koji sam video kod jednog lika, kaze covek da je fo star tri meseca a bas se fino ogulio od nosanja u dzepu. Inace masku morate zameniti u nekom servisu posto je prilicno nezgodno, cena zamene u NS je oko 300 din, tako da mislim da ne vredi da sami vezbate ako vam je telefon mio.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.