Najzaraznije Android igre

Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj igri, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Re: Najzaraznije Android igre. Rekordi. Korak po korak.

Post od lesa0208 »

Danas sam nasao GTA vice city za Android i dobar je probao sam ga na telefonu i tabletu radi i na jednom i na drugome odlicno :D

Malone
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 07. Avg 2006. 10:32

Post od Malone »

cale napisao:Mini Motor Racing
Slika
Igra koja,što se zaraznosti tiče,zaista zaslužuje svoje mesto u ovoj rubrici.
Sjajna!
CURRENT VERSION:
1.0
REQUIRES ANDROID:
2.3.3 and up
SIZE:
161M
Deluje fino, posebno sto moze da se igra preko wifi sa nekim. Samo sto se sada placa, nije puno 2 dolara, ali iz Srbije ne mozes nista da kupis. Jel nam treba paypal il sta li da nas puste da pazarimo kao ceo svet?

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Malone, ma sto bi se patio sa kupovinom? Sve se moze nabaviti alternativnim putem. :D

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Ovo je igrica koju sam prvu instalirao i koju najvise igram, za sada.
Slika
Drag Racing
- Drive 50+ officially licensed cars, from hot hatches to american muscle to 1000HP supercars
- Buy your dream car, install performance upgrades and show your skills in 1/4 or 1/2 mile races
- Challenge millions of racers online: race 1 on 1, drive your opponent's car, or participate in real-time 10-player races in Pro League

LOTS OF CARS:
Would you pick Nissan Skyline R34, a 69' Mustang, or a brand new BMW M3 as your ultimate driving machine? Do you dream about seeing 1000+ HP exotics pushed to the limit on a drag strip? This game includes virtually every sports car for you to enjoy.

UNLIMITED DEPTH:
Do you think racing in a straight line is easy? Try to find the right balance between power and grip while staying in your class. Add nitrous oxide for more fun, but don't push the button too early. Go deeper and adjust gear ratios to shave off precious milliseconds. Think you can challenge a world record or win 10 tournaments in a row? Welcome aboard.

COMPETITIVE MULTIPLAYER:
Racing on your own may be fun enough, but the ultimate challenge is in the "Online" section. Go head-to-head against your friends or random racers, beat them while driving their own cars, or race against 9 players at once in real-time competitions. Join a team to exchange tunes, discuss strategy and share your achievements.

TRY THIS ONE:
- Drag Racing: Bike Edition - the long-awaited extension with 17 sportbikes, brand new game modes, upgrades and WHEELIES!

JoLoLo
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 26. Okt 2010. 23:27
:: Motorola RAZR MAXX

Post od JoLoLo »

Ljudi ok sa ovim igrama koje se placaju za samo skidanje... a tu su onda one igre koje su "FREE" ali ustvari imaju in-app billing i prc... ne mozes da je igras odnekle, ako ne platis da poboljsas svoje vojnike, igrice, automobile itd itd...

Postoji li neki nacin da se zaobidje in-app billing? :P
Ono kao... da li je neko krekovao ove cele igre xDDD
Your Phone isn't mobile if its plugged into wall >> Motorola RAZR MAXX >>JB 4.1.2 >> Rooted

Malone
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 07. Avg 2006. 10:32

Post od Malone »

psyhound, Od aprila imam android, a tek sam pre 2 nedelje poceo sa narodnim verzijama.
Ovaj mini motor racing je odlicna igrica, jos kada se igra preko wifi, ali ja ne vidim brata dok on mene vidi na stazi. Kapiram onda da je nesto do njega, a wifi mu je ispravan. Ja imam evo 3d, on xperia play.

@jlolo
Nasao sam recimo ovaj subway surfer, kaze unlimited money. Instalirao sam preko google play-a, nisam taj.

JoLoLo
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Tower defense

Post od JoLoLo »

Slika

Ovo je za sada najbolji tower defense koji sam igrao. Dosta je "tezak" i nema mozak na pasu pa da se igramo... nego ima dosta da se razmislja dok se i na easy predje nivo :)

Naravno lite verzija daje samo 4 nivoa, ali tu je ona full ;)

Evo Gplay link sa upustvom:
https://play.google.com/store/apps/deta ... VfZnVsbCJd
Your Phone isn't mobile if its plugged into wall >> Motorola RAZR MAXX >>JB 4.1.2 >> Rooted

JoLoLo
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od JoLoLo »

Slika

Ovo je takodje odlicna Tower defense igra.
Evo link za market pa ko voli nek izvoli:
https://play.google.com/store/apps/deta ... _developer

JoLoLo
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od JoLoLo »

Slika

I jos jedna tower defense preporuka. Sad sam se obezbedio za duzi period sa tower defense igrama :)))

Evo link za market:
https://play.google.com/store/apps/deta ... e.hd&hl=en

mladen_bgd
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 30. Sep 2008. 05:42

Post od mladen_bgd »

Ako neko slucajno ima aktivacioni kod viska za igricu "Ingress" neka mi javi. :)
Novija je igrica i koliko sam skapirao jos je u beta fazi. Ali treba pozivnica tj. aktivacioni kod da vam neko posalje da biste je igrali. :)

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

mladen_bgd, stalno dele na G+ evo na primer ovo sam sada video http://androidheadlines.com/2013/01/ing ... -20th.html. Mada koliko sam ja shvatio to je kao neka AR igra, odnosno igraš je po gradu i treba da vas je više. Mada se nisam nešto preterano interesovao.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

mladen_bgd
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 30. Sep 2008. 05:42

Post od mladen_bgd »

Hvala ti. :)

Ma ko zna kada i da li ce sibnuti oni taj aktivavioni kod. Ja sam se prijavio na ingress.com. Ai pitanje je. Nego sam mislio da li ima neko ovako. :)

Vidim da su je bas nahvalili, ali nisam znao da treba da se igra po gradu. Ne kapiram to bas najbolje igranje po gradu? :) Znaci ona je pravljena kao multiplayer igrica?
Inace jel ovo igrica od Google-a ili ne? Jer vidim da mi trazi da se konektujem na moj acc od gmail-a kada hocu da je pokrenem.

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

Nisam se baš nešto interesovao, jer misli da to kod nas neće skoro zaživeti.
Evo šta kaže Wiki : Ingress is an augmented reality[1] massively multiplayer online video game created by NianticLabs@Google, released for Android devices.[2] The game has been called "a data gold mine" for Google.[3]
Players of the game belong to one of two factions, “Enlightened” (represented in green) and “Resistance” (blue). The game-play allows players to enclose regions of territory on the surface of the earth with virtual links between virtual portals, which are visible in the game software. The top-level goal of the game is for one’s faction to control large numbers of “Mind Units”, the estimated number of humans within the regions of territory controlled by the faction.

http://en.wikipedia.org/wiki/Ingress_(game)

Ovako deluje interesantno : http://www.youtube.com/watch?v=92rYjlxqypM
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

vlaki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
:: SG Note II
:: Nokia 6630

Post od vlaki »

Au, strašna igrica, ako se može tako nazvati.. :)
Ali kod nas teško da će zaživeti još skoro, teško i 3d mape da imamo..
Inače, jel može neko na pp da mi baci narodni link za skidanje igrica, tražim na google i našao sam neki, ali rekoh ako neko zna ovde provereni.. :roll:

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Asphalt 7

Post od Baraba »

vlaki, hvala :)

Slika
Slika
Slika

Zanimljiva, sav se isikrivih po krivinama :lol:

vlaki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
:: SG Note II
:: Nokia 6630

Post od vlaki »

Baraba, nema na čemu.. :wink:
Meni se više sviđa nfs, bolja je grafika, igrivost, sve.. Kad sam instalirao ovu posle nfs, bilo je app manager, uninstall.. Hvala, doviđenja.. :D

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Ove igrice postaju zarazne na većem displeju, na mobu me uopšte nisu privlačile :oops:

Slika
Slika
Slika
Slika

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Max Payne:
Slika
Slika
Slika

Batman Dark knight rises:
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

GTA Vice City: