Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
Ljudi pomoc,vec sam pitao za app Widget Locker ali niko nije odgoviro,e sad ja sam naso neki Widget Locker na netu ali kada pokrenem instalaciju izadje poruka da ne moze da se instalira , e sad posto koristim tattoo ( 1.6 android ) da li je zbog verzije androida ili fon treba da bude root-ovan da bi se instalirale app van marketa ?hvala unapred 

- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
ivanmanic, neke apps jednostavno neces moci da instaliras na Tattoo.. Najverovatnije je zbog 1.6 androida.. I meni na Tattoou sve češće izlazi poruka tipa "this app cannot ne instaled on this phone".. Cini mi se da ga je vreme pregazilo..
Ukoliko do sada nisi instalirao apps van marketa mozes da pokusas jos nesto.. Idi u Menu/ Settings/ Aplications/ i tu stikliraj opciju Unknown sources.. Ako ti je to vec stiklirano onda je najverovatnije ono sto sam iznad navela..

Ukoliko do sada nisi instalirao apps van marketa mozes da pokusas jos nesto.. Idi u Menu/ Settings/ Aplications/ i tu stikliraj opciju Unknown sources.. Ako ti je to vec stiklirano onda je najverovatnije ono sto sam iznad navela..
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 27. Maj 2010. 08:55
- Kontakt:
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- Evil_Zo
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 23. Sep 2005. 13:54
- Kontakt:
Dr Darko, kada drzis Search taster izadnje ti Voice Search aplikacija (ili jednostavno udjes u Voice Search iz menija), pogledaj video tutorial i tamo imas kako se vrsi glasovno pozivanje i jos sto sta na glas 
Ima li jos neko ideju zasto je doslo do tog brisanja?

I meni se isto desilo prije neki dan. Nisam siguran sta je ali sam primjetio da je sinhronizacija sa HTCSense.com imala problema te je iz cista mira izbacio obavjestenje da se ponovo treba ulogovati i trazio unos User-a i Pass-a. Pretpostavljam da moze biti to razlog jer HTCsense.com sinhronizuje sms-ove sa serverom (navodno). E da, u pitanju je DHD sa fabrickim 2.2.banana napisao:Je li imao neko iskustvo da mu se jednostavno obrišu - nestanu sve SMS poruke koje je imao u telefonu.Koristim handcent SMS i Froyo 2.2 op sistem ?
Ima li jos neko ideju zasto je doslo do tog brisanja?
Postoji opcija u fabricki instaliranom SMS programu da se automatsi brišu poruke kada se dostigne broj izmedju 200-5000, što kod mene nije bilo uključeno niti a handcent je podešen kao glavni program za prijem i slanje poruka.
Nisam imao problema sa logovanjem HTC sensea niti je restartovo.
Takodje DHD !
Nisam imao problema sa logovanjem HTC sensea niti je restartovo.
Takodje DHD !
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
wucinac, cek, cak i "narodne", "one"... pi, pi, pi
, kre, kre, kre
verzije?

Poslednja izmena od Lobachewsky u Pet, 28. Jan 2011. 19:47, izmenjeno 1 put ukupno.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim