sorry, u kom sam gradu...deana napisao:Na starim telefonima mogla sam da podesim da mi na displeju piše ime grada u kome sam, što mi mnogo znači kad putujem Da li postoji neka aplikacija jer u telefonu ne mogu da to nađem? Imam Samsung Galaxy Ace Plus.
Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Najkorisnije aplikacije za Android OS
Re: Najkorisnije aplikacije za Android OS
[/quote]sorry, u kom sam gradu...[/quote]
Samo to imaš da kažeš? Cinično? Za razliku od tebe, ja često putujem i želim da znam tačno gde sam. Ako nemaš ništa pametnije da kažeš, bolje ti je da ćutiš. Jbt, ne možeš nešto da pitaš, a da te neko ne dočeka nipodaštavajućim komentarom.
Samo to imaš da kažeš? Cinično? Za razliku od tebe, ja često putujem i želim da znam tačno gde sam. Ako nemaš ništa pametnije da kažeš, bolje ti je da ćutiš. Jbt, ne možeš nešto da pitaš, a da te neko ne dočeka nipodaštavajućim komentarom.

- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Deana, imaš n.pr. 1weather koja ti pokazuje ime grada, a pri tom je lepa vremenska prognoza.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
Ke, imam nešto slično, ali da bi se ažuriralo, treba da bude stalno uključen internet. Uglavnom se kačim preko WI FI-ja jer sam čula svakakve priče o računim od nekoliko desetina hiljada dinara - baš zbog non-stop uključenog interneta, čak i potpuno isključenog. Sad sam u VIP-u nakon 12 godina vernosti MTS-u.
deana, ako sam dobro razumeo, trazis nesto poput Cell Info Display opcije sa tih starih telefona? Ima dosta takvih aplikacija koje, pored CID, prikazuju i mnostvo drugih informacija vezanih za mrezu. Ali, problem lezi u tome da se CID izrazava u nekakvim ciframa, a ne u imenu mesta gde se nalazis. Ne znam da li postoji aplikacija koja prikazuje ime mesta...
Postoji aplikacija Cell Tracker koja prikuplja podatke o lokaciji, ali zahteva internet konekciju. Refresh se radi na svakih pola sata. Doduse, ti si napomenula da se kacis preko Wi-Fi, pa probaj, mozda ispise ime mesta.
Postoji aplikacija Cell Tracker koja prikuplja podatke o lokaciji, ali zahteva internet konekciju. Refresh se radi na svakih pola sata. Doduse, ti si napomenula da se kacis preko Wi-Fi, pa probaj, mozda ispise ime mesta.
Zna li neko sta o njoj,ili mozda koristi ovu Orion app.tipa fiksni telefon na androidu?Da li se to isplati,ili kao i sve kod nas treba dobro citati ono sa sitnim slovima?
-
- Novajlija
- Pridružio se: Čet, 02. Apr 2009. 23:59
Ima li neko program fxguru ali da su otkljucani svi efekti??
- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
Ekipa, jel zna neko kad ce Google da pusti Google Navigation u Srbistan? Od kako koristim android (2 god) cekam da izbace dozvolu da i mi koristimo tu navigaciju posto mi se jako svidja kako su mape uradjene pa ni ne sumljam da je navigacija losa.. igo8 me smorio sa svojim jadnim grafickim dizajnom.. ja, kao kuvar, bi ga lepse upakovao... -_-
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Одг: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Ubaci igo primo jer je lepsi. Ako ti treba link javi se na pp i napisi za koju ti rezoluciju treba
Note IV N9100 dual
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
- Nikola Vapa/CA
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19
Deana,Network Signal Info je lepa aplikacija i mislim da ne zahteva internet vezu.
Da li mozda znate neku aplikaciju koja je slicna kao ova? https://play.google.com/store/apps/deta ... ps.android
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Ne znam slicnu, ali ova je odlicna! 

- Nikola Vapa/CA
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19
Da li postoji aplikacija da se napravi folder u meniu i u isti sloze aplikacije.Imao sam to na symbianu a na androidu nemam a mnogo ikonica imam u meniu.
Aplikacija ne, moras launcher da instaliras, go launcher ex, ili nova ako si na 4.0+.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
- vlaki
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
- :: SG Note II
- :: Nokia 6630
Nikola Vapa/CA, zar ne možeš da ideš na opcije pa create new folder pa tu da smestis app? 
Tačnije, prvo da napraviš folder a onda na opcije pa edit pa ubacuješ app..

Tačnije, prvo da napraviš folder a onda na opcije pa edit pa ubacuješ app..

"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
Одг: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pa i ja mislim da na Go launcheru moze to,promenio sam pre par meseci i stavio Nemus launcher i isto moze da se postave programi u foldere,mogu da se izvuku folderi na neki od pocetnih ekrana
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Na početnom ekranu je lako napraviti folder.
Prevučeš jednu aplikaciju/prečicu preko druge i pustiš. Tako radi na ICS i JB.
U meniju, kao što reče telep, i pelleruma, moraš da imaš custom launčer koji "ume" to da odradi.
Prevučeš jednu aplikaciju/prečicu preko druge i pustiš. Tako radi na ICS i JB.
U meniju, kao što reče telep, i pelleruma, moraš da imaš custom launčer koji "ume" to da odradi.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- vlaki
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
- :: SG Note II
- :: Nokia 6630
m@c|-|oR, kod mene ne mora, imam jb... Ne koristim nikakav launčer a normalno pakujem app i ostalo u foldere u meniju.. 

"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Vlaki, ali ne na home screen-u, nego u app drawer-u.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime