Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Re: Najkorisnije aplikacije za Android OS
I stock i custom rom su imali isti problem, ali izgleda da je Titanium obavio posao.
Pozdrav svima!Prvo da se izvinim zato sto nemam vremena da citam sve komentare jer verovatno za ovo sto cu pitati vec postoji na forumu.Interesuje me aplikacija za snimanje telefonskih razgovora, dakle ne diktafon vec telefonski razgovori koji se obavljaju mobilnim telefonom.Unapred hvala.
- bojanra
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 06. Maj 2012. 20:10
- :: G2
Матори куцај у продавници call recorder имаш их колико хоћеш па нађи себи који ти одговара, па то су најосновније ствари да би овде заглупљивао форум.
"zamrzavanje" aplikacija pomoću " Root Freezer PRO" mi se sviđa. Program pokazuje i stepen rizika, odvaja sistemske apk, i još toga. Mislim da vredi probati.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Koja je najlepša app za vremensku prognozu? 

Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
HD Widgets... 

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Hvala ljudi. A koji je sada tačno pokazuje temperaturu?
Cenim da je tačna na RHMZ http://www.hidmet.gov.rs/ ali koji za android pokazuje tačnu?

Cenim da je tačna na RHMZ http://www.hidmet.gov.rs/ ali koji za android pokazuje tačnu?
Meni 1Weather najcesce pokazuje tacno.Bar za moj grad.Ima i dugorocnu prognozu,izlazak i zalazak sunca,mogucnost padavina u narednom periodu,meseceve mene.Ima dosta opcija a ne baguje se
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Po meni najbolja app @Baraba
https://play.google.com/store/apps/deta ... ient&hl=de
https://play.google.com/store/apps/deta ... ient&hl=de
Huawei
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
Одг: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Posle duzeg vremena sam ponovo ubacio Go sms.Negde u opcijama sam video da moze kad pisem da bude razvucen "list" preko celog ekrana,osim dela sa tastaturom.Sad,da me ubijes,ne mogu da vratim na klasiku.Zna li ko kako?
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Одг: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Ja to nisam uspeo da pronadjem, a bez veze je sto se npr vide samo dva reda texta. Bilo bi super da tako nesto postoji u opcijama
EDIT: Da li je neko uspeo da se uloguje preko tapatalk-a na elitesecurity forum? Kod mene kao prihvati moje podatke, ali kad klikenm na omiljene strane izbaci mi da se ulogujem pa mi nije jasno u cemu je problem i da li nekome uopste radi na tapatalk-u
EDIT: Da li je neko uspeo da se uloguje preko tapatalk-a na elitesecurity forum? Kod mene kao prihvati moje podatke, ali kad klikenm na omiljene strane izbaci mi da se ulogujem pa mi nije jasno u cemu je problem i da li nekome uopste radi na tapatalk-u
Note IV N9100 dual
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
Re: Одг: Najkorisnije aplikacije za Android OS
U medjuvremenu sam uspeo.Ja sam isao kroz Go sms meni(tako mi bilo logicno,jer pisem sms),ali je to podesavanje u okviru Go keyboard podesavanja.Tamo ima opcija da bude pun ekran i onda kada pises vidis celu poruku
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
- bacom
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 25. Jul 2013. 02:23
- :: galaxy s2 i9100
- :: G3 d855
Kad pokrenem Google Play Installer v1.1.0 by ChelpuS izbaci WARNING: GoglePlay not installed. Not enough space on the partition/data. Free up 6 MB of disk Space in/data and try again. Prebacio sam dosta apk sa memorije telefona na SD. Link2sd pokazuje da ima slobodne memorije na svim "diskovima" ali opet ista stvar "WARNING".. U čemu je problem, šta da instaliram od 4 stavke ako proradi (moded ili original Googplay, Market ). Radio sam i wipe i rebot iz cwm recovery.
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Moze li neko da mi predlozi neku app...koja menja boju u status bar-u..ne mogu da nadjem nista...

Huawei
Mislim da bez roota ne mozes menjati boju status bara.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Imas neke aplikacije koje ti zamene status bar (stave drugi preko postojeceg) i onda taj mozes da menjas kako hoces, ali vidim da su im rejtinzi ocajni...
- Bandicoot
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
- :: S6 edge plus
- :: S9 plus
Da li neko zna kako da promenim pozadinu u Nova launcheru onde gde su mi ikonice, da ne bude ona crna pozadina?