Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Nidzo80, sada sam gledao Power Toggles na marketu i izgleda da je to ono sto trazim. Hvala ti puno! Probacu ga na s4 uskoro
Note IV N9100 dual
- Drafer
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 26. Feb 2014. 15:04
- :: Srpska Crnja
- :: Xiaomi Mi 11i
- Kontakt:
toda81,
I ja koristim Power Toggles, mozes sa time izbaciti precice kao sto si pokazao na slici
to je odlican besplatni program, mozes i folder napraviti pa u njemu ubaciti precice ako ti odgovara.
Pregledaj obavezno i koje precice nudi sam program, imas korisnih stvari.
I ja koristim Power Toggles, mozes sa time izbaciti precice kao sto si pokazao na slici
to je odlican besplatni program, mozes i folder napraviti pa u njemu ubaciti precice ako ti odgovara.
Pregledaj obavezno i koje precice nudi sam program, imas korisnih stvari.
Android 12
- toda81
- Prijatelj foruma
Odlicno je sto postoji takav program. Mene je odusevio ovaj rom koji koristim na note 2 jednim delom i zbog tih precica.
Ljudi, mislim da je fb messenger najvece zlo jer je najveci potrosac baterije. Znam da je pre postojala mogucnost da se cini mi se instalira neka starija verzija fb app koja je radila bez glupog messengera i da se jos nesto uradi kako bi na fb app mogle da se citwju, pisu i salju poruke bez messengera. D ali mozda neko zna nesto o tome?
Ja cu svakako sutra da istrazim po netu da li i dalje postoji takva mogucnost jer necu da dozvolim da glupi messenger bukvalno rastura bateriju, a posebnonzato jer ga gotovo uopste ne koristim
Ljudi, mislim da je fb messenger najvece zlo jer je najveci potrosac baterije. Znam da je pre postojala mogucnost da se cini mi se instalira neka starija verzija fb app koja je radila bez glupog messengera i da se jos nesto uradi kako bi na fb app mogle da se citwju, pisu i salju poruke bez messengera. D ali mozda neko zna nesto o tome?
Ja cu svakako sutra da istrazim po netu da li i dalje postoji takva mogucnost jer necu da dozvolim da glupi messenger bukvalno rastura bateriju, a posebnonzato jer ga gotovo uopste ne koristim
Note IV N9100 dual
- Drafer
- Mobil manijak
- Kontakt:
Ja sam veceras instalirao ovaj mali Facebook Lite, ali ne moze sa google play za nas Note 2, vec sam ga nasao na drugom mestu, napisi na Google pa ga probaj. Vidim da jako malo zauzima memoruju, slike su loseg kvaliteta pa je dobro za sporu konekciju... videcu koje jos prednosti i mane ima u narednih nekoliko dana.
https://play.google.com/store/apps/deta ... ebook.lite
Ili na ovom Facebook sto sada imas (poslednja verzija) instaliraj ovaj dodatak pa ces moci da saljes i primas poruke bez Messenger-a
forum.xda-developers.com/attachment.php?s=dd0562911aef4d75d878f98cdbc03e3d&attachmentid=2896785&d=1408008143
https://play.google.com/store/apps/deta ... ebook.lite
Ili na ovom Facebook sto sada imas (poslednja verzija) instaliraj ovaj dodatak pa ces moci da saljes i primas poruke bez Messenger-a
forum.xda-developers.com/attachment.php?s=dd0562911aef4d75d878f98cdbc03e3d&attachmentid=2896785&d=1408008143
Android 12
- toda81
- Prijatelj foruma
Drafer, ovo je odlicno! Obrisao sam onaj glupi messenger i instaliro ovaj dodatak i sada mogu direktno u fb app da cutam i pisem poruke. Hvala puno druze!
Note IV N9100 dual
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Instalirao sam Swype+Dragon Trial tastaturu, koristio sam neko vreme i kaže moram da kupim aplikaciju za dalje korišćenje. Mogu da je koristim kao običnu ali nemam vise Swype mogućnost. Ima li neka fora da prenosnim ovo ili prosto neka druga slična tastatura?
Festina lente.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
16 godina na forumu MOBILNISVET
Apolo SwiftKey, ima ugrađen swype. Probaj, ako ti se dopadne koristi ga. A i siguran sam da na netu može da se nađe ta tvoja tastatura..
- radashin1
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 17. Jul 2014. 05:56
- :: HTC One M7
- :: Nokia 2700
Re: Одг: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Super TubeSale_M napisao:Kako se zove program koji omogucava slusanje pesama sa youtube kad je program minimiziran?
- Drafer
- Mobil manijak
- Kontakt:
Izasao novi Titanium Backup pro 7.0, uspeo sam da ga pecujem ali nema nista novo u odnosu na 6.2.
I moram posle nekoliko dana da pohvalim Facebook Lite 1.3, stvarno manje zauzma RAM memorije, radi sve kao i pravi Facebook ali ne zdere ni bateriju ni RAM. Odlican je.
I moram posle nekoliko dana da pohvalim Facebook Lite 1.3, stvarno manje zauzma RAM memorije, radi sve kao i pravi Facebook ali ne zdere ni bateriju ni RAM. Odlican je.
Android 12
Jeste sto se tice facebook-a tako je ima i jako slican izgled kao na kompu mada moj izbor bi bio klasicna verzija facebook-ali iz ranijeg perioda, dosta manje crpe resurse i brzo radi... upravo komsiji instalirao na alkatel ot985 i radi bez greske...
- toda81
- Prijatelj foruma
Obrisite ovu poruku
Poslednja izmena od toda81 u Ned, 01. Feb 2015. 09:43, izmenjeno 2 puta ukupno.
Note IV N9100 dual
Dajte apk za taj FB lite ako neko ima
Hvala. Stavio sam kod druga na nekom starom Alcatelu i odlican je, ovaj obican FB nije mogao ni da pokrene.
- toda81
- Prijatelj foruma
Imam problem sa rom-om koji sma.juce instalirao jer nikako ne uspevam da pronadjem opciju kako da iskljucim led notrifikaciju za propustene pozive i poruke. Izludjuje me! Tu opciju uvek obavezno izkljucim jer je ne koristim, ali ovde je ne mohu pronaci.
[img]http://www.dodaj.rs/f/21/DP/3fjKzLTO/20 ... -42-03.png[/img]
Ovako mi izgledaju podesavanja. Da li mozda neko zna gde tacno da udjem da iskljucim tu glupost?
[img]http://www.dodaj.rs/f/21/DP/3fjKzLTO/20 ... -42-03.png[/img]
Ovako mi izgledaju podesavanja. Da li mozda neko zna gde tacno da udjem da iskljucim tu glupost?
Note IV N9100 dual
Ne znam todo, nikad nisam gasio led, smatram da je vrlo korisna. Koja aplikacija je dobra da yt radi kad je zakljucan ekran.
toda81, kako ja vidim ovo su neka "brza" podesavanja? Zar nemas ona glavna sa jezicima gore? Tamo bi trebalo da stoji pod nazivom "Led indikator",barem je tako na oficijalnom rom-u..
- toda81
- Prijatelj foruma
acamatic, ma ovo su kao brza podesavanja, a u stvari ima brdo tih ikonica na dole. Takva su na zalost podesavanja u ovom rom-u i to mi je problem. Uopste ne mogu da nadjem opciju led indikator nigde
Joxy, tako je i kod mene bilo na onom starom rom-u, ali sada ne postoji unutar opcije ekran to za led indikator
Joxy, tako je i kod mene bilo na onom starom rom-u, ali sada ne postoji unutar opcije ekran to za led indikator
Note IV N9100 dual