Folder ili novi skup beleski gde ces pistai o jednoj temi kao sport, beleske o automobilu, pa i zeni , itd.
Da u pravu si sad sam i ja proverio da i u aplikaciji mozes da pravis nove beleznice ili foldere kako ko ih vec ko zove, ranije znam da nije moglo, cinimise da su to od skoro uveli.
Evernote sam bio probao na wp i nije mi odgovarao, mozda je sad bolji ali ko sve beleske da prepisuje.
Majci sam na homescreen stavio onaj lockscreen button, da ne mora tipku koristiti. E kako je dobila Nugat, kad god zakljuca tako i kasnije pokusa preko otiska otkljucati, trazi joj sifru. Moze li zaobici kako to?
Ja najviše "rabim" AK Notepad, imam je godinama i skroz sam zadovoljan opcijama.
Imam instaliran i Evernote, ali to bre glomazno i zahtevno, k'o da imam MS Access na telefonu.
A, da, koristim često i Google Keep.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Koristim Keep. Ranije sam koristio Catch, i planiram opet. Nema ga na PS jer je prestala podrska aplikaciji ali mozete skinuti apk sa neta, jako dobra aplikacija.
Jel postoji lightweight tj aplikacija koja ne jede bateriju da led dioda od blica blinka za propuštena obaveštenja? Dopuna prilikom nedostatka led diode koja inače služi za to.
Ja sam kod mame ostavio da joj bude keep, deluje mi da je to najbolji izbor, mada bih za sebe koristio OneNote, a on može da se instalira još i na kompjuteru. Na desetki ima UWP aplikacija, a ima i win32 program za desetku i ostale verzije Windowsa.
Da, a ono što sam pitao ranije za vidžet za kalendar, gledao sam onaj što mi je Evi predložio, ali nije baš skroz po ukusu. Ali generalno imaš prilično dobrih, dano što za ono najbolje traže da se kupi pro verzija koja je oko 100 dinara. Pošto jer mami svejedno oko toga, ne interesuju je toliko vidžeti, onda ništa nisam oko toga dodatno radio, a za sebe bi platio tih 50-100 dinara.
Sent from mTalk on Windows 10 phone
Poslednja izmena od гари u Čet, 27. Apr 2017. 16:33, izmenjeno 1 put ukupno.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.