Najkorisnije aplikacije za Android OS

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
presretach
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 21. Apr 2009. 01:29

Post od presretach »

Pozdrav,
da li ima neki program koji bi mi "pročešljao" kontakte i obrisao duple brojeve?
Pomešao sam karticu i telefon i džumbus sam napravio.

Hvala

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Ivan Cirkovic, jedino ko nije registrovan pa da proba, ili ti malo da isprobavaš.

presretach, google imenki to uradi, ima da traži duple i da ih briše.

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

Slika

Google Currents - free & fast magazine-like editions for your tablet & phone. Google Currents delivers beautiful magazine-like editions to your tablet and smartphone

Pregled raznih časopisa i sajtova, doduše za sada samo za USA tržište. Ali odlično radi i kod nas.

http://goo.gl/pQuEG - apk
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 10. Dec 2007. 18:34
:: s9+

Post od mazzy »

Kupio sam sestri nedavno Wildfire S. Sada ima problem da joj ne reda poruke i pozive po redu . prvi poziv na listi od prije 10 dana, pa onad od jucer itd itd, pomjesano sve . I za poruke slicno, u konverzaciji joj ne pokazuje poslane poruke, samo primljene ... :o

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

Da li neko zna neku aplikaciju, tipa, kao noćni sat, ili neki sat kada jer tel u režimu spavanja da mi pokszuje vreme
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

Ivan Cirkovic
Banned
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
:: LG G5 SE
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

@mazzy htc telefoni su losi.Imaju dosta bagova,usporeno rade posle nekog vremena i otkazuje im touch screen...Ne znam sta da ti kazem,sem da ga flesujes,pa da vidis kako se ponasa.

@oxigen aplikacija ima,ali ne bih ti predlozio to,jer trosi bateriju.Ekran ti mora biti non stop upaljen na low brightness da bi ti se video sat.Inace kucaj samo u marketu clock screen saver...

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od mazzy »

Pobrisao sam sve poruke i pozive, i sad na novo reda kako treba ... A ono za gornji dio displeja, nije se pojavljivalo ... A ti si prvi od koga cujem da je ocrnio tako HTC ....

Ivan Cirkovic
Banned
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
:: LG G5 SE
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Pa ako cemo realno sam zakljuci da li sam upravu...Redovnih update-tova nema,dosta ljudi se zalilo po forumima sto nasim,tako i stranim da im riknjavaju ekrani,to jest touch screen,da posle nekog vremena usporeno radi i nije kao prvih dana bez obzira da li je puna memorija ili ne,cas se mom komsiji desavalo da se restartuje ponekad,a imao je htc tattoo koji nije los telefon...Ja ovo ne pricam na pamet,vec iz mog iskustva i iskustva drugih ljudi.Telefon kao telefon je dobar,ali za razliku od drugih ima dosta nedostataka...

pelleruma
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
:: LG G2

Post od pelleruma »

imao je loše iskustvo sa Tattoo-om,ali ne znači dsa je ceo brend loš.Ja sam takođe imao Tattoo,i bio je odličan.Uzimam drugi telefon samo zbog većeg displeja-ništa više.Inače ga ne bih menjao.Primetićeš,pogotovo u delu sajta gde je predstavljanje telefona,kod komentara ispod specifikacija,kako u naletima,kao po komandi krene talas,navodnih problema za određeni telefon.Tako je bilo i za Tattoo - kao otkazuje masovno ekran.Nakon 5 dana više niko nije pisao o tome.Ne kažem da se ne događa,ali ima i gluposti i zle namere još više.
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od mazzy »

Da li postoji neka aplikacija da sacuvam sms poruke na PC ? preko HTC sync ne mogu ..? Npr. kao sto sam sa Nokie preko PC Suite bukvalno sacuvao i poruke i kontakt ...

motoe770
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 02. Jan 2007. 22:26

Post od motoe770 »

^ go sms....opcija BackUp&Restore...mozes da sacuvas sve na karticu,PC,posaljes mailom, dropbox-om ma na 1000 nacina

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

mazzy ja koristim sms to text i lepo radi sve .
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od mazzy »

Da li mogu da instaliram java aplikacije na htc ? Znaci, aplikacije van marketa .... :blinky: Da li je uopste moguce ?

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

mazzy, da bi instalirao "obicne" Java aplikacije (J2ME) na Android telefon treba ti J2ME emulator ili alat da konvertujes Java aplikacije u Android APK (Googlaj za Android APP Runner i slicnim).

Jedino ne vidim preveliku potrebu za tim. Malo je J2ME aplikacija, osim nekih igrica, koje nemaju naprednije i bolje Android verzije.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
:: Iphone 7
:: Lenovo P780

Post od bachika »

tomas.hokenberi, plus toga javlja se nekompatibilnost, jer java je drugačije pisana pa dolazi do problema oko korištenja putem tač skrina! :wacko:
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od mazzy »

Ma trebalo mi je to zbog jedne aplikacije koju sam koristio na starom telefonu . Ali evo, nasao sam neku slicnu za Android tako da necu nista ni pokusavati traziti :) hvala u svakom slucaju :D

EDIT: u mene sve neki problemi ... Inace, pokusao sam preko Opere da udjem na fb . Samo jednom sam usao, strasno puno s racuna mi skinulo ... U cemu je caka ? Slike i te stvari sam iskljucio, dakle nije do toga.

Radmajster
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 08. Sep 2006. 10:38

Post od Radmajster »

Pozz, inszalirao sam mx video pro player i naisao problem sa titlom, kad pokusam da ucitam titl izbaci mi Cannot read this file. Please make sure that the file is a valid subtitle file. Titl sam ucitao i na kompu i radi savrseno. Da li treba nesto podesiti u njemu ili? Ekstenzija titla je .srt

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

mazzy, nema cake. 1 kB protoka kosta ~0.05 dinara, znaci MB je oko 50, sto je jednako nuli na racunu. Jedini spas ti je da uplatis neki tarifni dodatak.

motoe770
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 02. Jan 2007. 22:26

Post od motoe770 »

@mazzy, kao sto neko pre mene reko,verzija fejsa prilagodjena android telefonima tezi~1MB po stranici, sto je priblizno 50din ako nemas neki tarifni dodatak.... probaj da u operi ukljucis opciju turbo,to bi trebalo da kompresuje sadrzaj i da snizi kolicinu prenetih podataka.

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od mazzy »

Pa ovako, nisam iz Srbije pa ne idu dinari. 50 din bude oko 0.5eur ?

Sve vise i vise me vuce neki drugi telefon ... pa u Nokie sa istom instaliranom operom mini mi je uzimalo 5din po stranici ... Smijesno :x

EDIT: mislim, nisam ovisnik o fb ili koristenju tog interneta, ali bih otvorio po nekad' ....

Odgovori