Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Re: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Tunnel Bear ili neki drugi VPN program da lažira IP adresu.
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Mislio sam preko telefona tj preko aplikacije... Znam sta je VPN, zamalo da kupim N4 onomad tako
ja sam korstio Tor za to...
)

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Ne znam da li je ovo adekvatna tema za moje pitanje, ali postaviću ga ovde. Pre nekog vremena i na OT-992D i na SII mi je automatski ažuriran Play Store, trenutna verzija je 4.0.27, mene zanima kao da vratim raniji Play Store jer mi se ova verzija uopšte ne sviđa, predhodna verzija mi je bio mnogo bolje organizovana i vizuelno lepša.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
nidzo80, ako misliš na "clear search history" jesam, ali i dalje ne vidi pola marketa. Sve je isto kao i kad je isključen tunnelbear. Mora da postoji još neka caka, ne moguće da samo kod mene neće da radi. 

vla-do, izgasi gps nekada i to hoce da zeza clear data iz play stora i force stopuj ga pa onda pokreni tunnelber pa play store. Kod mene radi sasvim normalno .
lesa0208, uradio sve i sada je puno bolje. Hvala.
I dalje ima nekih gluposti, ali zaobilaznim putem se može doći do toga šta mi treba.
Primer: Kada uđem u Rovio aplikacije, vidi 2 verzija Alexa, Croods i Angry birds Friends.
Ako uđem Games, tamo mogu da nađem sve verzije Angry birds, iako ih ne prikazuje kod Rovija.
Navodim AB jer znam sve verzije koje postoje. Da ne znam, mislio bi da postoji samo Friends, jer mi samo to inače nudi.
P.S.1 Isključio sam tunnelbear, ponovo uključio lokalizaciju (bez GPS) zbog prognoze, a play store zadržao podešavanja i vidi sve kao dok je tunnelbear bio uključen.
P.S.2 Pitao brata u nemačkoj da pogleda kod njih na play store šta se vidi od AB. Rekao da se kod njih vide 3 verzije (nisam zapamtio koje), tako da izgleda da i njih sakate. Totalna glupost ograničavanja marketa po državama.

I dalje ima nekih gluposti, ali zaobilaznim putem se može doći do toga šta mi treba.
Primer: Kada uđem u Rovio aplikacije, vidi 2 verzija Alexa, Croods i Angry birds Friends.
Ako uđem Games, tamo mogu da nađem sve verzije Angry birds, iako ih ne prikazuje kod Rovija.
Navodim AB jer znam sve verzije koje postoje. Da ne znam, mislio bi da postoji samo Friends, jer mi samo to inače nudi.

P.S.1 Isključio sam tunnelbear, ponovo uključio lokalizaciju (bez GPS) zbog prognoze, a play store zadržao podešavanja i vidi sve kao dok je tunnelbear bio uključen.

P.S.2 Pitao brata u nemačkoj da pogleda kod njih na play store šta se vidi od AB. Rekao da se kod njih vide 3 verzije (nisam zapamtio koje), tako da izgleda da i njih sakate. Totalna glupost ograničavanja marketa po državama.
- Vanzemaljac
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 04. Maj 2010. 18:18
- :: Samsung Galaxy S III
Ljudi znali neko neku aplikaciju pomoću koje ću da sprečim telefon da ugasi app iz background - a? Primer : aplikacija facebook ostane neko vreme u background-u ali posle nekog vremena se ugasi.. I onda kada mi neko pošalje poruku na fb ne stigne mi obaveštenje a namešteno je da me obavesti.. Pa ako neko zna neka mi kaze bio bih mu zahvalan 

LG G2
Miniii <3
Miniii <3
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Upravo sam instalirao viber na komp i pitao me je po zavrsetku instalacije da li imam viber na telefonu i ja sam kliknuo na yes i poslčali su mi aktivacioni sms i ukucao ga u viber na kompu i posle toga su mi se u viberu na kompu pojavili svi kontakti iz telefona koje imam na viberu. Probao sam poziv i super radi 

Note IV N9100 dual
- ThunderBird
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 17. Nov 2007. 01:42
- :: Galaxy S8
Vanzemaljac, možda da instaliraš Facebook Messenger...
On daje notifikaciju svaki put kada ti neko piše... čak i meni koji sam na 2G mreži non stop...
On daje notifikaciju svaki put kada ti neko piše... čak i meni koji sam na 2G mreži non stop...

- Vanzemaljac
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 04. Maj 2010. 18:18
- :: Samsung Galaxy S III
Cao drugari ubih se tracezi neki dobar termometar koji stvarno meri spoljsnju temperaturu!!!moje pitanje dali postoji takva aplikacija,,naravno necu neki fake termometar koji koristi net da bi preuzeo pdatke od meteo,stanice vec imam weather!!znaci treba mi pravi termometar za android!!!nadam se da ce mi neko pomoci!!Unapred hvala
- marko 0401
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 13. Sep 2006. 11:04
- :: Z2
Miloske83, moze moze, ali prvo moras da ubacis zivu u telefon, pa tek onda da instaliras app.
Kako se koristi Market Enabler, za aplikacije koje nisu dostupne kod nas?
Ja izaberem neku mrezu u USA, stopiram google play i ocistim cache, ali i dalje ne mogu da skinem app.

Ja izaberem neku mrezu u USA, stopiram google play i ocistim cache, ali i dalje ne mogu da skinem app.
marko 0401 napisao:Miloske83, moze moze, ali prvo moras da ubacis zivu u telefon, pa tek onda da instaliras app.![]()

- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
Ne radi više M. Enabler. Skini Tunnel Bear, pa probaj preko njega.marko 0401 napisao:Miloske83, moze moze, ali prvo moras da ubacis zivu u telefon, pa tek onda da instaliras app.![]()

- marko 0401
- Mobil fan
This item cannot be installed in your device's country.Iwantchitzz napisao: Ne radi više M. Enabler. Skini Tunnel Bear, pa probaj preko njega.

Juče resetovah telefon i sredjivao sam imenik pa jedno 2 sata, dok sam sync sve naloge (yahoox2, fb, whatsapp, skype...),
pa dok sam povezao sva imena, trebalo je dosta živaca.
Kako sad napraviti back up imenika, da mi vrati sve kako je sada podešeno??
Ranije sam probao sa Kies, ali on vraća sve rastureno!
Da li ima neki app da snimi imenik kakav jeste sada, i da ga poslije vrati?
Da li nandroid back up pravi image sistema, kao (recimo) norton ghost kod windowsa,
pa se sve kasnije vrati kao što je bilo? Kako najbolje napraviti backup imenika!?
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Ja sam svoj imenik bekapovo na gmail account,sve ti ostane sredjeno sa sve slikama...
- marko 0401
- Mobil fan
Imam i ja kontakte sinhronizovane sa gmail nalogom, ali on ne cuva skype kontakte i ostale naloge,
a kad ti se kontakti ne zovu isto u telefonu, na skajpu, na fb, itd, onda treba dosta vremena da ih sve povezes zar ne.
Tako da bi valjao neki nacin da se sad imenik sacuva i samo vrati nakom reseta.
a kad ti se kontakti ne zovu isto u telefonu, na skajpu, na fb, itd, onda treba dosta vremena da ih sve povezes zar ne.
Tako da bi valjao neki nacin da se sad imenik sacuva i samo vrati nakom reseta.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Одг: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Ja ne verujem u backup kontakata na gmail jer sam dosta puta ostajao bez novounetih kontakata jer se nisu memorisali na gmailu, a nisam jedini koji ima taj problem, a nije problem vezan samo za s2, vec i na desireu i s plusu je postojao isti problem. Zato koristim go contacts ex koji mi se svidja i kao program i uz sve to ima opciju za backup kontakata koje cuva u obliku jednog fajla na memoriji telefona
Note IV N9100 dual
- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
I ja sam imao problema sa sinhronizacijom kontakata sa Google nalogom. I na S2 i na Note 2.