Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
- Bandicoot
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
- :: S6 edge plus
- :: S9 plus
Re: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Kakav je player pro u odnosu na power amp?
........................
........................
- bojanra
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 06. Maj 2012. 20:10
- :: G2
Danas sam ovo primetio, ne mogu da skinem a ni da azuriram ni jednu app sa marketa, mogu samo kada sam na wireless-u, dali neko zna u cemu je fazon? Inace internet mi radi normalno...

- bojanra
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 06. Maj 2012. 20:10
- :: G2
Moguce da je nesto bilo do operatera ili nemam pojma ali od danas ponovo radi sve kako treba
Preko cega bese gledate tv na mobilnom? Neko je pominjao i neki sajt preko koga gleda tv na samsung note ali sad ne mogu da se setim.
bojanra, ja sam imao problem sa playstore,ali samo na jednom telefonu.
Sam od sebe se izlogovao pa logovao opet nazad.
Na drugom je radilo bez problema
Sam od sebe se izlogovao pa logovao opet nazad.
Na drugom je radilo bez problema
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Juce je bio problem oko konekcije sa google servisima u celom svetu.Poceo google kao apple,pali serveri jer je danas onaj event njihov pa su verovatno nesto cackali zbog toga...
Ljudi imam problem. U zadnje vrijeme pocele su aplikacije same da se instaliraju i naravno po koja reklama se pojavi i ako imam ADblock Plus i adawey. Da li postoji neko bolje resenje?
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
wave, instaliraju ili update-uju? Ako je ovo drugo imaš opciju pod settings : do not auto update. Izaberi to i neće se same update- ovati.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
iKe napisao:wave, instaliraju ili update-uju? Ako je ovo drugo imaš opciju pod settings : do not auto update. Izaberi to i neće se same update- ovati.
Ma instaliraju. Pojavi m se na pozadini neke nove ikonice. A i u zadnje vrijeme sam poceo da pal wifi... :/ neznam sta mu je
- Shubiglajzer
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 21:07
- :: LG L7
- :: LG NEXUS
Re: Одг: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Imam jedno pitanje u vezi aplikacije All-in-one toolbox.
Izvršio sam bekap svih aplikacija uz pomoć te alikacije na SD karticu. Trenutno koristim telefon LG L7 i za koji dan ga menjam za Samsung galaxy core.
Da li ću moći da vratim sve aplikacije na drugi telefon bez posledica?
Izvršio sam bekap svih aplikacija uz pomoć te alikacije na SD karticu. Trenutno koristim telefon LG L7 i za koji dan ga menjam za Samsung galaxy core.
Da li ću moći da vratim sve aplikacije na drugi telefon bez posledica?
A sto jednostavno ne koristis google back-up?
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Ja nikad nisam koristio tu aolikaciju za backup, ali sa titwnium backuo-om imam odlicno iskustvo jer sam vracao backuo na 4 razlicits telefons i sve je fantasticno funkcionisalo. Za titanium backup ti treba root i imas foru kako da ga odradis da bude full. Ako ti treba pomoc javi se
EDIT: Da li neko ima neki java emulator tipa jBed koji radi na JB? Jbed radi samo sa GB i ICS
EDIT: Da li neko ima neki java emulator tipa jBed koji radi na JB? Jbed radi samo sa GB i ICS
Note IV N9100 dual
- Shubiglajzer
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 21:07
- :: LG L7
- :: LG NEXUS
Potrebna mi je pomoć u vezi neke aplikacije za tastaturu.
Naime, do juče sam imao LG L7 i tastatura je bila super, sa mogućnošću povećavanja, zarez sa jedne strane, tačka sa druge. Ako sam kucao brojeve i pritisnem razmak automatski prebaci na slova.
Sad koristim Samsung galaxy core. Njegova tastatura mi ne odgovara. Mala je, ne prebacuje automatski na slova posle kucanja brojeva ili znakova interpunkcije.
Da li postoji neka apliakcija slična ili bolja od fabričke LG na koju sam navikao i odgovara mi?
Hvala
Naime, do juče sam imao LG L7 i tastatura je bila super, sa mogućnošću povećavanja, zarez sa jedne strane, tačka sa druge. Ako sam kucao brojeve i pritisnem razmak automatski prebaci na slova.
Sad koristim Samsung galaxy core. Njegova tastatura mi ne odgovara. Mala je, ne prebacuje automatski na slova posle kucanja brojeva ili znakova interpunkcije.
Da li postoji neka apliakcija slična ili bolja od fabričke LG na koju sam navikao i odgovara mi?
Hvala

- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
I mene nerivira samsung tastatura. Ja sam instalirao go keyboard. nema je na marketu za nasy zemlju, nazalost, tako da moras da je nadje na netu. Kad je skines, stavi je u neki folder i cuvaj da ako menja fon, ne moras da se cimas ponovo. 

- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
Ја користим MultiLing баш дуго, има ту опцију да када куцаш бројеве после размака пребаци на слова 

- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
Ljudi, ne pratim nešto ovu temu, ali sad nemam vremena da prelistavam strane unazad. Izvinjavam se...
Postoji li neka camera app koju ću moći da podesim da u određenim intervalima napravi fotku? Tipa, na svake 3 sekunde da škljocne, i tako dok ja ne kažem da je dosta.
Treba da radim "time lapse" za fax, a nemam nikakav foto-aparat kod sebe, pa sam planirao da radim telefonom.
Za one koji možda ne znaju šta je "time lapse", evo primera: http://vimeo.com/2828506#at=0
Znači, treba na svake 3-5 sekunde da napravim fotku i tako dok ne napravim nekih 250-300 fotki. Onda te fotke sredim u Premiere-u i sve to ispadne kao ubrzani video klip. Za 1 sekundu klipa mi je potrebno 25 fotografija.
EDIT: Nađoh "Lapse It", košta 2$, ali je ima na Blackmart-u.
Postoji li neka camera app koju ću moći da podesim da u određenim intervalima napravi fotku? Tipa, na svake 3 sekunde da škljocne, i tako dok ja ne kažem da je dosta.
Treba da radim "time lapse" za fax, a nemam nikakav foto-aparat kod sebe, pa sam planirao da radim telefonom.
Za one koji možda ne znaju šta je "time lapse", evo primera: http://vimeo.com/2828506#at=0
Znači, treba na svake 3-5 sekunde da napravim fotku i tako dok ne napravim nekih 250-300 fotki. Onda te fotke sredim u Premiere-u i sve to ispadne kao ubrzani video klip. Za 1 sekundu klipa mi je potrebno 25 fotografija.
EDIT: Nađoh "Lapse It", košta 2$, ali je ima na Blackmart-u.
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
iamivan, imas app - Fast Burst Camera... 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***