Android GPS softver i alati
					Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
	Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- El Laki
- Prijatelj foruma 
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Re: Android GPS softver i alati
Toda je veliki mag Android navigacije i propratnih stvarčica 

- toda81
- Prijatelj foruma 
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Talicni, aj napisi mi u temi za gps ili na pp za koju rezoluciju ti treba i dobijes sve skockano

Note IV N9100 dual
toda81 poslao sam ti pp pa pogledaj kada stignes.Hvala ti mnogo unapred.Ne znam d ali je bitno a to nisam napisao u pp, verzija androida je 4.1.2

- toda81
- Prijatelj foruma 
talicni, poslao sam ti sve sto je potrebno. Nije bitna verzija androida, vec je bitna samo rezolucija ekrana

Note IV N9100 dual
toda81 Hvala ti od srca   

Laka instalacija, sve ide kako i treba.Da bih imao glasovno navodjenje da li treba da skinem jos nesto ili to sve vec ima u programu?Video sam nakon instalacije da postoje dva izbora, Nevena kao zenski i Toma kaa muski izbor navigatora.Nisam ukljucio GPS satelit na telefonu jer sam imao obaveze u gradu.Pretpostavljam kada ukljucim GPS satelit na telefonu da cu imati i glasovno navodjenje.Hocu da pomognem prijatelju da i on ima iGO u svom tabletu.Ako dobro shvatam, treba samo da nadjem iGO za rezoluciju njegovog tableta i to je sve.Mape, .dem fajl .poi fajl mogu da ubacim kod njega iz foldera koje sam vec skinuo za mene.Je li tako?

Laka instalacija, sve ide kako i treba.Da bih imao glasovno navodjenje da li treba da skinem jos nesto ili to sve vec ima u programu?Video sam nakon instalacije da postoje dva izbora, Nevena kao zenski i Toma kaa muski izbor navigatora.Nisam ukljucio GPS satelit na telefonu jer sam imao obaveze u gradu.Pretpostavljam kada ukljucim GPS satelit na telefonu da cu imati i glasovno navodjenje.Hocu da pomognem prijatelju da i on ima iGO u svom tabletu.Ako dobro shvatam, treba samo da nadjem iGO za rezoluciju njegovog tableta i to je sve.Mape, .dem fajl .poi fajl mogu da ubacim kod njega iz foldera koje sam vec skinuo za mene.Je li tako?
- m@c|-|oR
- Expert 
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
talicni, navođenje imaš kada odabereš destinaciju 
Za druga i njegov tablet, opet ponoviš proces sa todom - javiš mu rezoluciju i on ti pomogne. Takav je on.
Maps, Dem, Poi i druge foldere u Content/ možeš da prenosiš sa jednog na drugi uređaj.

Za druga i njegov tablet, opet ponoviš proces sa todom - javiš mu rezoluciju i on ti pomogne. Takav je on.

Maps, Dem, Poi i druge foldere u Content/ možeš da prenosiš sa jednog na drugi uređaj.

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
						Kineska Poslovica
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta 
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Glasovno navođenje imaš kada pojačaš zvuk, kada je pokrenut iGO, pojačaj volume.

Poslednja izmena od Baraba u Uto, 15. Apr 2014. 13:01, izmenjeno 1 put ukupno.

- toda81
- Prijatelj foruma 
Samo mi rezolucija treba i dobijas link. Sto se glasovnog navodjenja tice, po defaultu nije ukljucena opcija  u zvuku da ti najavi naredno skretanje i moras je sam ukljuciti. Procackaj malo opcije

Note IV N9100 dual
Sada sam pogledao rezoluciju za drugarov tablet, i samo cu da prebacim iGO folder koji vec imam kod njega posto su iste rezolucije ekrana.Znam da nije ovde mesto ali da pitam, vredi li da rutujem moj Note 1 iako ima 4.1.2 android.Baterija mi dosta dobro drzi.Imao sam ranije na One X 4.2.2 android i morao sam da punim bateriju nekada i dva puta na dan.

- toda81
- Prijatelj foruma 
Ako je ista rezolucija onda mozes bez problema da kopiras iGO folder sa telefona direktno na  jegov tablet i samo da pokrenes instalaciju kod njega. Na taj nacin, ako kopiras direktno sa tvog telefona ili sa telefona prebacis na komp i kopiras na tablet imaces isto podesen igo kao kod druga. Nadam se da si iGO podesio da ti ne radi autozoom jer je to bar meni bez veze i da ti prikazuje sve poi tacke u opciji markeri mesta.
Sto se roota tice to sve zavisi od tvojih potreba. Ja bez roota ne mogu jer imam dosta app koje traze root pristup, a veoma su mi korisne

Sto se roota tice to sve zavisi od tvojih potreba. Ja bez roota ne mogu jer imam dosta app koje traze root pristup, a veoma su mi korisne
Note IV N9100 dual
Da budem iskren, prvi put sam danas pokrenuo iGo i pre par minuta drugi put da bih pronasao autozum o kojem pises, ali ga nisam pronasao u svim podesavanjima koje sam imam.Bar ga nema pod tim nazivom.Odoh na xda da nadjem neki tutorijal za root Note-a i ako nije zamrseno mozda ga i rutujem.Hvala puno jos jednom na pomoci.
Moram da dodam i ovo.Nasao sam na jednom nasem forumu post da se Note 1 (i jos gomila drugih telefona) moze rutovati sa programom framaroot.Framaroot aplikacija u ovom trenutku radi na Androidu 2.0 pa sve do Androida 4.2.Jel zna neko nesto o ovome pre nego se upustim u avanturu?Sumnjam da bi postavili tekst u kome tvrde da se sa pomenutim programom mogu rutovati telefoni bez nekih zackoljica, radi se o poznatom forumu.Eto.
Uspeo sa framaroot.

Moram da dodam i ovo.Nasao sam na jednom nasem forumu post da se Note 1 (i jos gomila drugih telefona) moze rutovati sa programom framaroot.Framaroot aplikacija u ovom trenutku radi na Androidu 2.0 pa sve do Androida 4.2.Jel zna neko nesto o ovome pre nego se upustim u avanturu?Sumnjam da bi postavili tekst u kome tvrde da se sa pomenutim programom mogu rutovati telefoni bez nekih zackoljica, radi se o poznatom forumu.Eto.
Uspeo sa framaroot.
toda81 molim te, jel moze iGO za rezoluciju 480x800?Hvala ti unapred.Mape, dem, poi i ostalo vec imam.

- toda81
- Prijatelj foruma 
Talicni, naravo da nema problema. Dobices sve sto treba. Samo prethodno obrisi iGO aplikaciju i folder iGO pa tek onda ubacuj ovu verziju

Note IV N9100 dual
						- 
				resavac
- Povremeni posetilac 
- Pridružio se: Pon, 17. Dec 2007. 22:06
- :: Samsung Galaxy Note3
- :: HTC Desire C
Pozz drugari vi ste mi poslednja nada imam igo primo koji je radio na galaxy note2 sad sam prebacio u note3 i probao sve i rezoluciju menjao i nece da radi inace rezolucija je 1920x1080

Ne brze od zivota!!!
toda81
Nije za mene neavigacija nego za brata.On ima Samsung Trend, i kada je video kako lepo radi kod mene navigacija zamolio me da i njemu ubacim.Zato sam te zamolio za pomoc.Hvala ti puno.

Nije za mene neavigacija nego za brata.On ima Samsung Trend, i kada je video kako lepo radi kod mene navigacija zamolio me da i njemu ubacim.Zato sam te zamolio za pomoc.Hvala ti puno.
- toda81
- Prijatelj foruma 
Resavac, imas sve u privatnoj poruci.
Talicni, nadam se da ce i kod njega raditi ova budzena verzija sto sam ti poslao, a ako ne bude radila onda mi se javi na pp i napisi mi za koju ti rezoluciju treba pa ti saljem rasterecenu verziju koja ce sigurno raditi Da li je to obican trend ili trend plus?
 Da li je to obican trend ili trend plus?

Talicni, nadam se da ce i kod njega raditi ova budzena verzija sto sam ti poslao, a ako ne bude radila onda mi se javi na pp i napisi mi za koju ti rezoluciju treba pa ti saljem rasterecenu verziju koja ce sigurno raditi
 Da li je to obican trend ili trend plus?
 Da li je to obican trend ili trend plus?Note IV N9100 dual
						- 
				resavac
- Povremeni posetilac 
- Pridružio se: Pon, 17. Dec 2007. 22:06
- :: Samsung Galaxy Note3
- :: HTC Desire C
[quote="toda81"]Resavac, imas sve u privatnoj poruci.
Sve sam odradio ali kada pokusam u theme changer da pokrenem program on mi prijavi error IO na task lajsni.

Sve sam odradio ali kada pokusam u theme changer da pokrenem program on mi prijavi error IO na task lajsni.
Ne brze od zivota!!!
						- toda81
- Prijatelj foruma 
Nesto ocigledno nije ok. Obrisi aplikaciju igo i theme changer iz telefona i folder iGO pa posle toga kopiraj na memorijsku karticu ovo sto cu ti sada poslati, a to sigurno radi jer sam licno namestao drugu na trend-u

Note IV N9100 dual
Veruj mi da nemam pojma koji je Trend u pitanju.U sekciji "About phone" pise GT-S7560 a ovde na sajtu sam proveravao rezoluciju i vidim da je 480x800.Jos nisam probao kod burazera navigaciju jer smo obojica bili zauzeti ovih dana a ne zivimo zajedno.Moram to uraditi sto pre.Reci mi samo molim te, ovde pise u folderu iGO koji sam skinuo od tebe "Note 2".Da li ce to raditi na Trendu kako valja?