To bi mi i trebalo ali ovde toga uopste nema?Mozda zato sto je ovaj KitKat radjen bas za htc hd2.
Evo sta imam u podesavanjima:
Probao sam kod ovoga "backlight" tu moze najvise na 30 sekundi da se postavi ali nije to to hocu da kazem isto mi se gasi i kad je na 5 i na 30 sekundi.
Nije isti android, to kod tebe se ne nalazi kod mene i obrnuto, nisu opcije na istom mestu i drugacije se zovu.
A ja imam custom rom, pa se malo razlikuju androidi.
Ljudi, zna li neko može li se na stock kameri S3 promeniti galerija pomoću koje otvara slike? Da ne otvara preko obične Gallery nego neke koju skinem posebno...U kameri nema podešavanja za to..
Znate li neki screenrecorder koji radi na 4.3 i 4.4.2? Screencast je radio fantasticno na 4.1.2, ali na 4.3 i 4.4 nece da radi. Probao sam jos par aplikacija, ali ni jedna ne radi. Jedna radi i snima, ali telefon toliko koci sa njom da se jedva krecem kroz meni dok snimam. Probao sam i preko wanam xposeda da namestim screenrecorder i usleo sam, ali i on koci. Ne moze da bude probelem do telefona jer note 2 nije slab telefon. Probao sam sve moje screenrecordere i na s4 i isto se ponasa kao i note 2
SCR Screen Recorder, free verzija je ograničena na 3min i ima watermark, na pro verziji (koju igrom slučaja imam) je neograničeno vreme i bez watermark. Zahteva Root. Relativno je nova app, ima tek 13k download, ocena 3.4 ali većina negativnih se odnosi na vreme i watermark, tako da valja probati
Idem do Pekabete da je pazarim
Najgore mi što sam Screencast platio, a ne mogu da ga koristim ni na jednom telefonu jer su svi na 4.3, a developer izgleda napustio projekat.
Eto bedaka sad sam baš probao ovu i lepo radi, mada malo secka pri snimanju. Šta znam, to mi je prvi put da koristim takve app pa nisam podoban za ocenjivanje
Scr screenrecorder puno secka i to je bez veze. Screencast je bio ubedlj8vo najbolja apliakcija za snimanje ekrana, ali na zalost ne radi na 4.3 i navise. Zato sam vec duze vreme u potrazi za dobrim programom, ali takav ba zalost izgleda da ne postoji
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.