Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Re: Najkorisnije aplikacije za Android OS
I ja mislim
sad pokušavam na netu da nađem i stvarno izgleda da nema takvih app... Neverovatno

- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Preko ADB-a mozes sa ovom komandom: adb shell screenrecord /sdcard/example.mp4
- El Laki
- Prijatelj foruma
Hvala druže, probaću tako 

-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 26. Sep 2008. 00:21
Na Gravity boxu imate sve moguce opcije i sve perfektno rade
- El Laki
- Prijatelj foruma
Javi utiske, mrzi me da probam svaki baš
sinoć sam isprobao jedno 5 i nijedan ne radi lepo

-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Instalirao Dodol keyboard,odlicna app za one kojima se ne svidja fabricka tastatura.Ima raznih maski i raznih podesavanja. 

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- Drafer
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 26. Feb 2014. 15:04
- :: Srpska Crnja
- :: Xiaomi Mi 11i
- Kontakt:
@Sale
Isprobaj "Smart Keyboard Pro" ta se pokazala kao najbolja, imam i mnogo skinova ako nekome treba neka se javi.
Bas sam izmerio, taj program je skupio 10150 razlicitih reci koje ja koristim dok pisem
Ima i mogucnost ubacivanja skracenica, na primer ako napisete par slova to tastarura pretvori u celu recenicu...
Dobra je i za ljude koji imaju manji ekran jer ova tastatura moze da se izduzi pa tipke postanu vece...
Isprobaj "Smart Keyboard Pro" ta se pokazala kao najbolja, imam i mnogo skinova ako nekome treba neka se javi.
Bas sam izmerio, taj program je skupio 10150 razlicitih reci koje ja koristim dok pisem

Ima i mogucnost ubacivanja skracenica, na primer ako napisete par slova to tastarura pretvori u celu recenicu...
Dobra je i za ljude koji imaju manji ekran jer ova tastatura moze da se izduzi pa tipke postanu vece...
Android 12
- El Laki
- Prijatelj foruma
Isto to može npr i SwiftKey. Još uključiš pesonalizaciju i onda uči tvoje reči, rečenice, fraze sa drugih servisa poput Facebook, Twitter, Google+, Gmail, poruka itd. Isto tako ima dosta tema, podešavanja izgleda i funkcija, metoda unosa. Uz Touchpal najbolja tastatura po meni. Imam pro verziju ofk 

- Drafer
- Mobil manijak
- Kontakt:
Isprobao sam i ti tastaturu i zakljucio da zauzima mnogo ram memorije u odnosu na ovu, tri puta vise.
I ova takodje uci fraze gde god pisao, kao sto rekoh vec je popamtio 10150 reci.
Ali sve je to stvar ukusa, svako ima neki razlog zasto mu se koja tastatura svidja
I ova takodje uci fraze gde god pisao, kao sto rekoh vec je popamtio 10150 reci.
Ali sve je to stvar ukusa, svako ima neki razlog zasto mu se koja tastatura svidja

Android 12
- El Laki
- Prijatelj foruma
Onda okej. Nisam obraćao pažnju koliko RAM memorije zauzima, njenu sam pro verziju imao i reko da se ne mučim da tražim drugu. Bar eto koristi ostalima od naših zapažanja 

- Drafer
- Mobil manijak
- Kontakt:
Ja sam uvek obracao paznju sto se tice bilo kojeg programa za komp ili telefon, koliko memorije zauzima, kako radi, kako izgleda...
A tu smo da se pomazemo, neko ne voli da isprobava mnogo programa ili nema vremena..
A tu smo da se pomazemo, neko ne voli da isprobava mnogo programa ili nema vremena..
Android 12
- El Laki
- Prijatelj foruma
Da, baš tako. Ja sam na starijim modelima pazio na RAM, ali sada sa S3 nemam brige 

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Izasao je ChompSMS Donate 6.09 
EDIT: Upravo sam instalirao GravityBox _5B- [KK]_5D v3.1.1 i ukljucio opciju Screenrecorder i kada sam restartovao tel i pokusao da snimim pisalo mi je da moj system ne podrzava snimanje ekrana
Da li moze jos neko da proba ovu app i da mi kaze da li kod njega radi? Ja imam KK 4.4.2 na note 2. Nikad n3cu naci ni jedan screenrecorder koji radi 

EDIT: Upravo sam instalirao GravityBox _5B- [KK]_5D v3.1.1 i ukljucio opciju Screenrecorder i kada sam restartovao tel i pokusao da snimim pisalo mi je da moj system ne podrzava snimanje ekrana

Note IV N9100 dual
Ima li neko mozda PES 14?
- El Laki
- Prijatelj foruma
@toda taman što sam vratio na 4.3 (bio sam na cm11). Aj ako budem prelazio opet, probaću pa ti javljam kako je kod mene
Jel zna neko dobar program za obradu fotografija?
- El Laki
- Prijatelj foruma
Snapseed, Adobe Photoshop Touch, Picsart, BeFunky, Photo Editor by Aviary... Za ove smatram da su najbolje (neke se plaćaju pa moraš potražiti na netu pro verzije) . Trenutno koristim samo Photoshop i Snapseed i zadovoljan sam, mada nisam preterano mnogo koristio i isprobavao.
Odlicna aplikacija.Hvala puno.