Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Ima i onaj neki novi servis, trivago ili tako nešto se zove. Reklamira se u poslednje vreme na tv-u, ali u desktop verziji. Postoji i aplikacija, mada sam ja navikao na booking 

- milan2904
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 08. Jul 2013. 11:45
- :: Microsoft Lumia 640
- :: Nokia E5 00
Pozdrav,koja je najbolja aplikacija za TV Program u Srbiji?
*
*
- Azimuth
- Moderator
Skiti je ok, mada je nisam koristio poslednjih dana.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Da, sKiTi je odlična aplikacija.
- milan2904
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 08. Jul 2013. 11:45
- :: Microsoft Lumia 640
- :: Nokia E5 00
sKiti je koliko ja vidim app za gledanje online tv,meni treba app koja pokazuje tv program,tj sta ima na tv-u?
- Azimuth
- Moderator
Tv vodič je ranije bila dobra aplikacija, ne koristim je pa ne znam kakva je trenutno.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Aha ok, onda smo pogrešno razumeli.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Re: Одг: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Probao, nema leba. Kako ga nisam razlupao ne znam, nisam jos odustao te od ideje.m@c|-|oR napisao:Sa drugim eksplorerima, čak i ako nađe folder i fajlove - verovatno neće moći da ih otvori, jer su kriptovani.
Ja bih (ako već nije) obrisao aplikaciju i sve tragove - data i keš i probao ponovnu instalaciju.
iOS je bog otac, nikad mi se ovako nije desilo na njemu, mada ni na samsungu.
- Drafer
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 26. Feb 2014. 15:04
- :: Srpska Crnja
- :: Xiaomi Mi 11i
- Kontakt:
Posto imam na telefonu stock verziju Kitkat androida i ja imam onaj problem kada telefon zvoni, prvi ton je utisan a sledeci je pojacan do panja sto stvarno ruzno zvuci, isprobao sam nekoliko programa i jedino mi ovaj radi ali ne svidja mi se (Increasing Ring), ima opciju da smanji i alarm sto mi je potrebno ali ne moze to da radi, sto se tice zvona to radi, ali nema mnogo opcija, ako znate nesto bolje neka neko napise koji program...
Evo ovaj ja sada koristim, besplatan je
https://play.google.com/store/apps/deta ... easingring

Evo ovaj ja sada koristim, besplatan je
Android 12
- bacom
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 25. Jul 2013. 02:23
- :: galaxy s2 i9100
- :: G3 d855
Jedna aplikacija neće da izađe na internet (druge rade normalno), izbaci poruku da nema internet vezu. Brisao sam podatke i keš aplikacije i dalvik i keš iz recovery, pa pošto nije radila instalirao novu drugu verziju te apk. Opet neradi. Kako to rešavate.
Dešavalo mi se da apk neće da se instalira (ttorrent) i rešenje nisam znao. Posle instaliranja novog roma to bi se rešilo.
Kako rešiti bez instaliranja roma?
Dešavalo mi se da apk neće da se instalira (ttorrent) i rešenje nisam znao. Posle instaliranja novog roma to bi se rešilo.
Kako rešiti bez instaliranja roma?
- bacom
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 25. Jul 2013. 02:23
- :: galaxy s2 i9100
- :: G3 d855
Problem se sam rešio posle instalacije roma . I dalje ostaje dilema može li se to rešiti na drugi način.
Ima xposed modul za to, sa njim je odmah pojacan ton. Zove se "No increasing ringtone" radi na samsung telefonima, probaj pa vidi da li radi.Drafer napisao:Posto imam na telefonu stock verziju Kitkat androida i ja imam onaj problem kada telefon zvoni, prvi ton je utisan a sledeci je pojacan do panja sto stvarno ruzno zvuci, isprobao sam nekoliko programa i jedino mi ovaj radi ali ne svidja mi se (Increasing Ring), ima opciju da smanji i alarm sto mi je potrebno ali ne moze to da radi, sto se tice zvona to radi, ali nema mnogo opcija, ako znate nesto bolje neka neko napise koji program...
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Ko nema jos uvek, neka instalira:
https://play.google.com/store/apps/deta ... 1811&hl=en
Telekomova 11811.rs aplikacija, telefonski imenik i automatska identifikacija pozivaoca koja za divno cudo radi. Uopste, cela aplikacija je za divno cudo brza i fluidna.
https://play.google.com/store/apps/deta ... 1811&hl=en
Telekomova 11811.rs aplikacija, telefonski imenik i automatska identifikacija pozivaoca koja za divno cudo radi. Uopste, cela aplikacija je za divno cudo brza i fluidna.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
skinuo sam yahoo weather, ali nema nigde auto refresh da se podesi na koliko zelim, da li je moguce?
Iphone 6, space gray
Drafer, stavio ženi na S4 mini "Disable Increasing Ring" i radi dobro. Nisam probavao alarm niti bilo šta drugo. Bitno joj bilo da se od početka čuje glasno i to i dobila.
kunkun, izgleda da nema, ali meni radi redovno osvežavanje. Kada telefon ode u duboko spavanje (npr. ne diraš ga više sati), prognoza se ne osvežava. Odradi to tek po otključavanju telefona.

kunkun, izgleda da nema, ali meni radi redovno osvežavanje. Kada telefon ode u duboko spavanje (npr. ne diraš ga više sati), prognoza se ne osvežava. Odradi to tek po otključavanju telefona.

- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
Kunkun, probaj ez weather. Mozda ti se dopadne. Skini njihove besplatne skinove . Sve radi, bez stucnja i lagovanja. Plus imas opciju da imas fabricki ili neki drugi sat na fonu a temperaturu u notifikaciji.
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Postoji li neka aplikacija koja moze da omoguci da se cuje kratak ton (bip) kada je telefon u necujnom modu?
LG G2 Black,16GB
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 26. Sep 2008. 00:21
Postoji li aplikacija sa kojom ne mogu onemoguciti notifikacije za jednu odredjenu aplikaciju, npr viber?
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
nsvladimir, zar ne možeš u Viberu to da uradiš? 

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 26. Sep 2008. 00:21
u viberu koliko znam ne moze vec moras ici u app manager pa unchek notification, potrebna mi je aplikcaija koja to radi jednim klikom. Taj posao radi NotificationOff ali uredjaj mora biti rootovan