Ja sam ovih dana isprobavao programe za email i nasao jedan jako dobar "Aqua Mail - email app"
Besplatna verzija je ogranicena na dva account-a i ima potpis ispod svake poruke, ali to nije strasno, nasao sam kljuc koji to otklanja mada mi ne smeta i da ostane tako.
Dobro je sto program moze biti u crnoj ili bilo kojoj boji, ona bela mi izbi oci a i baterija se vise trosi sa belom bojom.
^ Za to moram da preporucim aplikaciju CloudMagic
Potpuno besplatna i moze cak za 5 email naloga da se koristi. Takodje za bilo koji mail koristi Push servis, sto znaci obavestenje odmah pri dobijanju email poruke.
ima i Aqua Mail - Push mail for IMAP (instant incoming email delivery
iskreno, ne znam sta bi jos mogli da dodaju jer ima previse opcija, nema sta nema.
Isprobaj ga, a kljuc cu ti poslati ili ako nekome jos treba pa ce imati vise od dva account-a i bez potpisa.
Mala pomoć molim. Verovatno je negde pisano ali nisam našao.
Potrebna mi je app za snimanje razgovora sa mogućnošću pravljenja lista.
I potrebna mi je app za alarm koja može beskonačno mnogo alarma da se prepodesi. Default alarm app može samo 15.
Ima li ko problem sa ebay app?
Izbacuje me app...to jest izloguje me app sama...samo izbaci your Session is expired... ulogujem se i čim udjem u pregled odmah izbaci opet...do sinoc bilo sve ok...
Nešto su pokvarili app...nesto se dešava...čitam i komentare...ne moguće je pregledati uopšte sta si kupio sta pratiš itd...odmah te app sama izloguje...nadam se da će sto pre srediti jer ipak mnogo puno ljudi koristi ovu app koja dosta znači i prodavcima i kupcima...
Jel zna neko da li postoji app koja aktivira i prednju i zadnju kameru za fotke? Samsung je ima kao opciju na jacim modelima, pa me zanima dal postoji kao neka nezavisna aplikacija?
Pocela Liga sampiona, pa sam testirao neke aplikacije za pracenje rezultata.
Preporucujem Sofa Scorehttps://play.google.com/store/apps/deta ... re.android
Ima mogucnost i pregled postignutih golova, direktnim linkom iz aplikacije.
Sa CM browser imam loše iskustvo kad sam koristio Xposed i Greenify. Izgleda da je detektovao kao virus. Ti antivirusi nisu najbolje rešenje kad se trpaju u svaku aplikaciju. Neka budu samostalni programi.
Maxthon je odličan, ali više mi se sviđa UC browser. On je broj 1
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.