Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Samo da zavrsim sa pravljenjem cupavaca pa cu je probati 

Note IV N9100 dual
- Drafer
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 26. Feb 2014. 15:04
- :: Srpska Crnja
- :: Xiaomi Mi 11i
- Kontakt:
Evo da vam predstavim jedan program koji me fino sluzi vec godinu dana
Automatic Call Recorder
Isprobao sam oko 20 aplikacija za snimanje razgovora dok telefonirate ali ovaj je najprostiji za rukovanje, fino snima razgovor ako imate stock rom, na custom romu snima preko mikrofona pa nije bas najbolje resenje, kao i ostali slicni programi moze snmati u arm, wav, mp3 formatu, ne zauzima mnogo memorije itd.
Program je besplatan i moze se skinuti sa play store.
https://play.google.com/store/apps/deta ... llrecorder
Automatic Call Recorder
Isprobao sam oko 20 aplikacija za snimanje razgovora dok telefonirate ali ovaj je najprostiji za rukovanje, fino snima razgovor ako imate stock rom, na custom romu snima preko mikrofona pa nije bas najbolje resenje, kao i ostali slicni programi moze snmati u arm, wav, mp3 formatu, ne zauzima mnogo memorije itd.
Program je besplatan i moze se skinuti sa play store.
https://play.google.com/store/apps/deta ... llrecorder
Android 12
- snenad
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
- :: LG G2mini (LG-D620r)
još jedan + za Automatic Call Recorder. Nema white list, black list.... on sve snim i sve ide u inbox. s vremena na vreme pročešljaš inbox, sačuvaš šta želiš ostalo poobrišeš.
- Drafer
- Mobil manijak
- Kontakt:
snenad,
Imas u opcijama da mu odredis koje kontakte da ne snima "contact to ignore"
ali ima opcija da snima sve, ignorise sve i da ignorise sve koje imas u kontaktima a nove kontakte da snima.
Imas u opcijama da mu odredis koje kontakte da ne snima "contact to ignore"
ali ima opcija da snima sve, ignorise sve i da ignorise sve koje imas u kontaktima a nove kontakte da snima.
Android 12
- snenad
- Mobil stručnjak
Znam da ima nego mi se sviđa default
- toda81
- Prijatelj foruma
Ja takodje koristim automatic call recored pro i fantadtican je. Samo na s4 pravi problem jer se priliko uspostave poziva ne cuje sagovornik pa kada se ponovo pozove sve bude ok
Note IV N9100 dual
- Drafer
- Mobil manijak
- Kontakt:
toda81,
probaj sa besplatnom verzijom, mozda ima neka greska u tvom programu.
Sada su pojacali i besplatnu verziju pa moze raditi ono sto ranije nije moglo, snimati 200 razgovora, iskljuciti ikonicu gore itd...
probaj sa besplatnom verzijom, mozda ima neka greska u tvom programu.
Sada su pojacali i besplatnu verziju pa moze raditi ono sto ranije nije moglo, snimati 200 razgovora, iskljuciti ikonicu gore itd...
Android 12
- toda81
- Prijatelj foruma
Probao sam i besplatnu i ona je pravila problem, ali to je bilo pre par meseci. Na note 2 odlicno radi pro verzija
Note IV N9100 dual
- Drafer
- Mobil manijak
- Kontakt:
toda81,
meni je pro verzija istog programa brljavila kada sam imao S2, ali ne u smislu snimanja vec nisam nasao dobro pecovanu verziju pa mi je iskakala neka greska, neki pop up... a sada ova besplatna mi radi super i ne treba mi nista bolje.
meni je pro verzija istog programa brljavila kada sam imao S2, ali ne u smislu snimanja vec nisam nasao dobro pecovanu verziju pa mi je iskakala neka greska, neki pop up... a sada ova besplatna mi radi super i ne treba mi nista bolje.
Android 12
- toda81
- Prijatelj foruma
Posto kazes da su povecali funkcionalnost i free verzije, onda ocigledno i nema neke velike potrebe za pro verzijom
Note IV N9100 dual
- sale82ful
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 13. Mar 2012. 05:18
- :: SGS2 I9100P
E ljudi zanima me nesto u vezi tog programa. Jel se javlja onaj famozni ton svakih par sekundi pa te sagovornik moze skontati da snimas razgovor? Sjecam se da je prije na symbijan telefonima bilo tako na vecini programa. Rijetki su imali opciju da se taj "bip" iskljuci. 

- snenad
- Mobil stručnjak
sale82ful, nema nikakvog tona. Ja sam i na symbianu ima neki bez beepa.
- sale82ful
- Redovni učesnik
To je onda odlicno.
Imao sam i ja na syimbianu bez tog tona ali je bilo tesko naci besplatnu verziju pa se tad "hakovao" tel za nepotpisane aplikacije.
Znaci pozitivne kritike na racun ove automatic call recorder aplikacije...
Definitivno je moram onda probati. Nekoliko puta mi je u proslosti takva app bila od velike koristi. Nekad ne cujes dobro sta je rekao sagovornik pa ti je bed ponovo ga zvati ili kad hoces da dokazes ako neko nesto laze
ili zaboravis kad si ugovorio neki sastanak i samo preslusas i ne moras da se brukas da si senilan. 

Definitivno je moram onda probati. Nekoliko puta mi je u proslosti takva app bila od velike koristi. Nekad ne cujes dobro sta je rekao sagovornik pa ti je bed ponovo ga zvati ili kad hoces da dokazes ako neko nesto laze

- Drafer
- Mobil manijak
- Kontakt:
sale82ful,
I meni je na Symbianu bio taj ton o cemu govoris program koji sam tada koristio je bio "Best Call Recorder", to je ubaceno jer je snimanje razgovora zabranjeno u vecini zemalja.
I meni je na Symbianu bio taj ton o cemu govoris program koji sam tada koristio je bio "Best Call Recorder", to je ubaceno jer je snimanje razgovora zabranjeno u vecini zemalja.
Android 12
- sale82ful
- Redovni učesnik
Drafer, Da bas zato sam i pitao.
Elem,upravo sam testirao ovaj program. Nisam nesto "sretan" kvalitetom snimka prvenstveno kad ja govorim. Mnogo je tiho,dok se recimo odlicno cuje onaj sa druge strane. I probam na brzinu jos jedan program "mp3 call recorder". Ocigledna razlika izmedju ova dva. Perfektan kvalitet kompletnog razgovora. Ali ovaj nema mnogo opcija kad su u pitanju liste onog sta zelis snimiti a sta ne. Doduse ima fora samo da izaberes iz imenika listu. I mozes staviti lozinku na snimke. E sad treba vidjeti sta je kome prece. Kvalitet snimka ili te opcije.
Provalih nesto pre dan-dva. Kad smo spominjali Viper4android i govorili da se njegov ucinak ne primenjuje na aplikacije,pogresili smo. Na neke se app i neke igre se itekako primenjuje. Bili smo u pravu za radio,na njega se ne primenjuje ali nesto ipak mislim da je dosta i do radio stanice koja emituje svoj program jer svaka ima svoju jacinu zvuka i svoja podesavanja.
(ja bas napisah pismo... Sory)
EDIT: Zaboravite ovaj "mp3 call recorder"... Smece. Ima onaj glupi "beeep" Sad prokuzih. A nema opciju da se iskljuci. Znaci bezveze.

Provalih nesto pre dan-dva. Kad smo spominjali Viper4android i govorili da se njegov ucinak ne primenjuje na aplikacije,pogresili smo. Na neke se app i neke igre se itekako primenjuje. Bili smo u pravu za radio,na njega se ne primenjuje ali nesto ipak mislim da je dosta i do radio stanice koja emituje svoj program jer svaka ima svoju jacinu zvuka i svoja podesavanja.
(ja bas napisah pismo... Sory)
EDIT: Zaboravite ovaj "mp3 call recorder"... Smece. Ima onaj glupi "beeep" Sad prokuzih. A nema opciju da se iskljuci. Znaci bezveze.

- Drafer
- Mobil manijak
- Kontakt:
sale82ful,
Tacno je da svako bira sta mu odgovara. I kod mene se ja malo losije cujem od sagovornika, ali bitno da sljaka.
Ja na dok sam imao custom rom bila je obrnuta situacija, mene je snimao super a sagovornika preko mikrofona pa se on jedva cuo.
Moses raditi kao ja, prebacis taj fajl na kompjuter pa poboljsati kvalitet nekim programom, ja koristim AVS Audio Editor, ovo ti je odlican program nesto kao photoshop sto je za slike tako sa ovim programom mozes menjati audio fajl kako ti odgovara.
Nekada sam koristio Sony Sound Forge, ali ovaj je mnogo laksi za koriscenje a pruza sve sto treba.
Tacno je da svako bira sta mu odgovara. I kod mene se ja malo losije cujem od sagovornika, ali bitno da sljaka.
Ja na dok sam imao custom rom bila je obrnuta situacija, mene je snimao super a sagovornika preko mikrofona pa se on jedva cuo.
Moses raditi kao ja, prebacis taj fajl na kompjuter pa poboljsati kvalitet nekim programom, ja koristim AVS Audio Editor, ovo ti je odlican program nesto kao photoshop sto je za slike tako sa ovim programom mozes menjati audio fajl kako ti odgovara.
Nekada sam koristio Sony Sound Forge, ali ovaj je mnogo laksi za koriscenje a pruza sve sto treba.
Android 12
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Re: Одг: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Sale, pazi ovo... 

ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
- sale82ful
- Redovni učesnik
Zile995, Aaaaaa nemoj mi reci da je to na ovom novom rom-u? Jel me zezas?
Pa meni bi najjace odgovaralo kad bi sam birao sta da snimam... Bas slicno sam imao svojevremeno na N95-ci. Javljaj detalje.... 

Poslednja izmena od sale82ful u Sre, 15. Okt 2014. 20:54, izmenjeno 1 put ukupno.
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Re: Одг: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Da ne offujemo... Jeste, NeatRom v6.4+Apolo Light, i jos mnogo opcija. Vidis da ima call recorder 
Edit: Pozoves nekog. U toku razgovora odmaknes telefon da bi se upalio ekran i klikni na snimi kad god zelis, kad zelis, tu ce pisati prekini i prekines kad god zelis

Edit: Pozoves nekog. U toku razgovora odmaknes telefon da bi se upalio ekran i klikni na snimi kad god zelis, kad zelis, tu ce pisati prekini i prekines kad god zelis

ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
- sale82ful
- Redovni učesnik
Da,u pravu si,zaboravih da smo na temi za najkorisnije aplikacije a ne na temi za sg2.
A svakako,evo da ne bude off upadnem danas u potrazi za dobrim diktafonom jer ovaj fabricki je "onako" osrednji. I nabodem ovo:
https://play.google.com/store/apps/deta ... darecorder
Znaci,odusevio sam se. Snimanje u FLAC-u i MP3 mi je posebnu paznju privukao... Jos kad sam tel nakacio na pojacalo i video kakav je ustvari snimak... Ufff.
Preporuka.. 

https://play.google.com/store/apps/deta ... darecorder
Znaci,odusevio sam se. Snimanje u FLAC-u i MP3 mi je posebnu paznju privukao... Jos kad sam tel nakacio na pojacalo i video kakav je ustvari snimak... Ufff.