Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- marko 0401
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 13. Sep 2006. 11:04
- :: Z2
Re: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Hvala Vojkane, znaci zadovoljan si.
Ja sam prosle god koristio free verziju i par puta me odusevila, gdje sam ja vidio da se avion okrece i vraca na aerodrom a na aerodromu govorili da je avion preusmjeren na drugi aerodrom zbog nevremena,
ali sam isto tako dosta puta imao iskustvo da me avio preleće a na radaru ni traga od njega.
Tako sa sam htio prvo da probam sa narodnom verzijom, pa ako se pokaze dobrom da pazarim.
Hvala na infou svakako.
Ja sam prosle god koristio free verziju i par puta me odusevila, gdje sam ja vidio da se avion okrece i vraca na aerodrom a na aerodromu govorili da je avion preusmjeren na drugi aerodrom zbog nevremena,
ali sam isto tako dosta puta imao iskustvo da me avio preleće a na radaru ni traga od njega.
Tako sa sam htio prvo da probam sa narodnom verzijom, pa ako se pokaze dobrom da pazarim.
Hvala na infou svakako.
- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
marko 0401, Kazem ti druze mene je iznenadila app samo tako. Sve bukvalno na jednom mestu a azuriranja na svakih 8 sekundi. Stvarno su napravili odlican app, da ih ne ureknemo 

- marko 0401
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 13. Sep 2006. 11:04
- :: Z2
Super. Samo jos da je pronadjem...
Koliko kosta app, ja bih je i kupio ali "nije dostupna za moj region"... [emoji35]
Kako to rijesiti bjese?

Koliko kosta app, ja bih je i kupio ali "nije dostupna za moj region"... [emoji35]
Kako to rijesiti bjese?
@marko, ovo će ti pomoći...
https://play.google.com/store/apps/deta ... ar.android
https://play.google.com/store/apps/deta ... ar.android
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Icon pack mogu da menjam samo iz Launchera ili postoje neke posebne aplikacije, fore?
Laki ja sam to odavno pitao i dobio sam odgovor da samo uz pomoć launcher - a može, barem je tada tako bilo
- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
El Laki, Mislim da je moguce samo preko launcher-a, jer su ikonice "pisane" za odredjene launcher-e.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Mislim da je na kk moglo preko Unicon modula za xposed. Ne znam da li to radi i na ll, ali me i mrzi da se cimam oko xposed samo zbog toga. Mislio sam da možda na ll postoji nešto drugačija metoda. Još uvek ne želim da menjam launcher, tako da neka ga ovako za sad. Hvala na odgovorima. 

Laki ja sam na KK, ajde molim te reci mi malo više o tom modulu. Jer može da gura bilo koji icon pack ili samo onaj koji je pisan za taj modul?
- El Laki
- Prijatelj foruma
Većinu packova gura. Treba ti za njega xposed. Preko toga menjaš
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
To je ova https://play.google.com/store/apps/deta ... IconThemer
Pogledaj poslednji update... Ne radi na lp-u zbog neazuriranog xposed modula.
Pogledaj poslednji update... Ne radi na lp-u zbog neazuriranog xposed modula.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
- El Laki
- Prijatelj foruma
Da, to je ta app. Ja sam je koristio na G Pro 2 mislim. Našao narodnu verziju jer kod nas tada još uvek nije bila moguća kupovina aplikacija.
Zile reci mi ako znaš, kakva je uopšte situacija sa xposed za ll? Nisam pratio, a znam da se dugo čekalo i radilo na tome. Mislim da sam ranije video neku alpha verziju koja je imala neka ograničenja.
Zile reci mi ako znaš, kakva je uopšte situacija sa xposed za ll? Nisam pratio, a znam da se dugo čekalo i radilo na tome. Mislim da sam ranije video neku alpha verziju koja je imala neka ograničenja.
- Zile995
- Expert
Imas unofficial verziju koja radi ok na lp-u. Verzija iz 15. Maja ove godine. Radi na 5.1.1 sa proverenim modulima.
Instalacija je jedino moguca kroz recovery. Skines arm( ili arm64 zip(za 64bit CPU). Potrebna je Xposed 3.0 alpha apk.
Ovde imas listu proverenih modula:
http://forum.xda-developers.com/xposed/ ... p-t3075257
E sad na Samsungu ne znam da l' ce provereno raditi
Instalacija je jedino moguca kroz recovery. Skines arm( ili arm64 zip(za 64bit CPU). Potrebna je Xposed 3.0 alpha apk.
Ovde imas listu proverenih modula:
http://forum.xda-developers.com/xposed/ ... p-t3075257
E sad na Samsungu ne znam da l' ce provereno raditi
- El Laki
- Prijatelj foruma
Znači i dalje se muče da odrade to sve kako treba. Ma i ne jurim nešto xposed da ubacim koliko sam ranije. Sada bih eto samo možda zbog Greenify dodatnih mogućnosti i eto toga za ikonice, ali dobro ću razmisliti. I da, meni treba za 5.0.1 na G3. 

- Zile995
- Expert
Kada realno pogledas zbog Greenify-a vredi ubaciti xposed. Polako napreduje razvoj. Da ga ne ureknem, sa proverenim modulima(greenify je jedan od njih) sada radi perfektno. Radi i na 5.0.1, ali bolje sacekaj, svakako je 5.0.x bagovit android. Sad ce 5.1.1 za G3 u julu vervatno(pa mozes da probas, ako u medjuvremenu ne promenis telefon
)

- El Laki
- Prijatelj foruma
Da, videh negde da se manje žale ljudi koji imaju 5.1.1 nego ovi na 5.0.1 što me je začudilo iskreno. Najverovatnije ću da sačekam onda 5.1.1 pa onda da ubacim xposed. Da se ne nerviram ako zeza na ovom. Ostaću do tad na G3. 
Ranije sam xposed više zbog raznih vizuelnih podešavanja ubacivao, sada me to sve smorilo čak mi dođu ružni ss kad pogledam sa S3 npr kad sam imao. Sad gledam više funkcionalnost, čak ni launcher ne menjam.

Ranije sam xposed više zbog raznih vizuelnih podešavanja ubacivao, sada me to sve smorilo čak mi dođu ružni ss kad pogledam sa S3 npr kad sam imao. Sad gledam više funkcionalnost, čak ni launcher ne menjam.

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Koja je dobra app za pravljenje screenshot-ova? Na samsungu se to radi prevlacenjem dlana/ruke sa desna na levo, ali mi je to nepraktično, pogotovo kada su ruke vlažne i sl. Odgovarala bi mi app koja bi se nalazila u notifikacionom bari pa klikom na nju da "slika" ekran. Takvo rešenje sam video kod Huawei-a i izgleda mi jako praktično.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Zile995
- Expert
Home+power dugme… najbolja app 

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Ok je to, ali tada treba da koristim obe ruke
Ovo što meni treba jeste da mogu jednom rukom da napravim ss.

Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- El Laki
- Prijatelj foruma
Ranije sam tražio takvu app i po nalogu na play store rekao bih da mi je ova pomogla:
https://play.google.com/store/apps/deta ... enshoteasy
https://play.google.com/store/apps/deta ... enshoteasy