Drafer napisao:acamatic,
Adaway samo izmeni HOST fajl i nista vise dok Lucky isto to radi plus mozes da pecujes programe i uklanjas reklame iz njih
Koristio sam to "lucky"(i sada ali ne za to) al realno smara, mora svaku aplikaciju ponaosob da pečujem. Pa gledam dal će proći ili ne. Pa mi tako prođe nemam par dana pa se opet pojavi.
A i ovo što kaže kutija je potpuno tačno. Zato" Adaway" je zakon, jednom i amin.
Ninolina napisao:MedaMiska, misliš bas na smajlije ili na emoji? Ako misliš na emoji njih treba posebno da download-ujes u podesavanjima samog Smart Keyboard-a gde se download-uju i jezici. U spisku jezika imas emoji.
Cao Nina ovako je kod mene da mislio sam na emoji skinuo ovo ali oni rade posebno znaci ne integrisu se u smart keybord
MedaMiska, nije dobro to što si instalirao. Ajde ovako. Idi u podešavanjima Smart Keyboard Pro i pod "Language" pa "Language Selection key" i tu izaberi "Emoji". I sada kada kucaš možeš na mestu gde menjaš jezik da promeniš na Emoji tastaturu. Mislim da je to dovoljno. Davno sam ubacila te Emoji pa nisam 100% sigurna kako je išlo. Javi da li si uspeo.
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Uspeo sam Hvala Nina,ne verujem koliko sam bio corav, ladno nisam viseo da lepo pise emoji i da treba da se cekira meni bilo cekirano srpski jos nevwrujem kako nisam video da pise emoji
Edit malo sam gledao kada odes u podesavanja ima help i kada tu kliknes vodi te na sajt smart keyboard suport i prva opcija je o emojima
Poslednja izmena od MedaMiska u Pet, 04. Mar 2016. 18:50, izmenjeno 1 put ukupno.
MedaMiska, da, vidiš, to su neke skrivene opcije. Ako se dobro sećam i ja sam svojevremeno po netu tražila kako da to aktiviram. Sad kad si ti pitao mislila sam da sam morala da ga download-ujem ali sam se posle prisetila da samo treba da se omogući u opcijama.
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Ljudi jel zna neko neku dobru aplikaciju za otkrivanje lokacije igubljenog telfona,ja probao ono kucas u browser na pc android device manager i on nadje mob ali taj mob, mora da bude online tj, da bude ukljucen gps i da ima internet konekciju meni treba samo da moze da ga otkrije preko gps-a
Nisam misljenja da ijedna aplikacija moze vratiti telefon nakon sto se izgubi osim ako je taj sto nadje postenjacina pa ga sam vrati, inace sve app su beskorisne.
Moze direktno iz Quick pic da se postavi lock wallpaper ili home wallpaper ili oba, ja sam probao sada i radi.
Klikni na sliku da dobije opcije, zatim na "set as" pa izaberi lock ili home screen.
Ako nece pokusaj da napravis drugi folder pa da sa tog drugog mesta povuces tu sliku preko Quick pic.
Drafer napisao:Moze direktno iz Quick pic da se postavi lock wallpaper ili home wallpaper ili oba, ja sam probao sada i radi.
Klikni na sliku da dobije opcije, zatim na "set as" pa izaberi lock ili home screen.
Ako nece pokusaj da napravis drugi folder pa da sa tog drugog mesta povuces tu sliku preko Quick pic.
Druze nece ni ovako ni iz drugog foldera.
Pretpostavljam da je problem sto nemam originalnu galeriju a nju vise ne mogu da intaliram? http://postimg.org/image/srjtymast/
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.