Najkorisnije aplikacije za Android OS

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

antec napisao:skar, ako te zezaju stvari tipa bluetooth, wifi, mreza... promeni samo radio rom, verovatno je do toga.
hahahha
namestih gold card,uflesovao sam 1.5 rogers officialni rom,i danas kad sam ukucao parametre stigao 2.1 update via OTA :D :D
sad je full stabiiilaaan....
jedino ako neko ima pomoc za app2sd
napravio sam particije na karitici ali mi nije jasno sta dalje!???

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Ne razumem sta je smesno, radio rom kontrolise bezicne konekcije koliko ja znam. Ili si ti samo bio srecan sto ti je ponudio update pa sam ja pogresno protumacio post?

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od skar »

pogresno si me razumeo covek :D :D
happy sam radi oficijalno updatea sad sve radi u delicu sekunde...dobri ovi Rogersi :D
razumeo sam sta si rekao,sve sam radio detaljno,jednostavno rom nije bio ok,zapucavao se,morao sam da vadim bateriju pa onda pola sata dok se upali :shock: :shock: ma fuj...

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Vlada Zem napisao:AnGeL oF LoVe, kako nema, koji model koristis? Obicni "Beautiful widgits" radi odlicno a ima jos sigurno 5-6> app za "weather". Za .avi - rockplayer. Za diktafon - trickyone, barem sto sam ja probao, svi su previse tihi, al to je do hardvera, tj.mikrofona."TapeMachine", odlican interjfejs, dodatne opcije, stvarno kristalan zvuk - na Marketu verzija sa 1 min.ogranicenjem snimanja, ima ful bez ogranicenja.
pozz
Sorry,nisam bio u mogucnosti ranije da odgovorim.U pitanju je xperia X10.Nisam primetio da ima bilo sta upotrebljivo za vremensku prognozu a diktafoni osim tihog zvuka imaju ogranicenja 1-3 minuta.Hvala za rockplayer,pusta avi format.
LG G2 Black,16GB

N-tchbl
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 13. Dec 2007. 19:54

Post od N-tchbl »

wucinac napisao:N-tchbl, probaj SystemPanel 1.0.6. meni u kombinaciji sa TasKiller 3.3.1
Moram da se osvrnem na ovaj post, posle par dana koriscenja,
Ne da mi je rascistio memoriju (koliko je moguce, s obzirom na ogroman broj aplikacija :oops: ) nego mi je resio i problem koji sam pokusavala otkloniti besomucnim menjanjem ROMova a to je battery life :o
Sta mu radi, ne znam.. ustvari znam, nadgleda i regulise procese koji se odvijaju u telefonu sa i bez mog znanja ali ovoliko parce kolaca stvarno nisam ocekivala, sjajan program i sve preporuke, ja obrisah sve ostalo sto se ticalo nadgledanja sistema i toboz' spasitelja baterije, ovo je genijalno! :D
I5700 Galaxy Spica w/ CM a8.3 | Kingston 4gb | Sennheiser CX 300

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Ljudi,da li je neko probao onaj jblend zapokretanje java programa?Ja sam uradio sve kao sto stoji u uputstvu,ali nece da mi pokrene ni jernu java app.Kada sam kopirao ona dva apk fajla u folder system/app navodno su se iskopirali,ali ih ne vidim tamo.Sada sam gledao i u root exploreru kada udjem u system pise ds je zauzeto 250 mb i da je.0 mb free tako da nije ni cudo sto ne mogu da ubacim one fajlove od jblend za javu u system/app .Pokusao sam da obrisem melodije iz foldera media u systemu i kao obrisu se i opet se stvore,a stalno stoji 0 mb free u tom folderu system.Kako mogu da resim ovaj problem i da napokon uspem da iskopiram te fajlove za javu u foldere lib i app koji se nalaze u tom folderu system?
Note IV N9100 dual

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

skar, ok, no hard feelings :) . Super sto si konacno namestio masinu kako ti odgovara, znam koliko to iritantno moze da bude.
Pozdrav

gica_komandos
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 14. Jan 2007. 21:39

Post od gica_komandos »

Ljudi, kako vam radi beautiful widgets, tacnije vremenska prognoza na njemu? Meni je skroz bzv, pise mostly sunny a napolju kisa... Ni accuweather ni google ne rade dobro tu prognozu.
I jos jedan problem. Ostavlja mi prognozu od juce umesto da automatski stavi danasnju. Treba ja manuelno da updatujem i onda je ok...misim glupost.
Skroz mi se svidja i sve, animacije i razni skinovi al osnovna funkcija baguje.
Kakva su vasa iskustva?

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od skar »

"skar, ok, no hard feelings :) "
no frkenzi covek,nekad se ne razumemo ponajbolje :chytry:
nego mene zanimaju cvarci i kavurma :D :D
nego gicko probaj da nastelujes da radi update vremena svakih sat vremena!!!Automatishen!!! :D
Poslednja izmena od skar u Čet, 14. Okt 2010. 21:18, izmenjeno 1 put ukupno.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Meni beautiful widgets radi sasvim lepo, ima par dana kako sam ga turio. Danas sam sasvim slucajno skontao da je zaista i precizan, barem sto se kise tice. Ostavio sam ga na Accuweather.
Nego, ono sto mene "muci" jeste kako da vratim onaj "+" tj mesto u onoj dole liniji na LouncherPro? Slucajno sam kliknuo na "blank" i sad je ostalo prazno to mesto pa mi malo bode oci medju ostalim ikonicama...

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Zadržiš prst na tom praznom mestu i dobićeš change shortcut i to izabereš.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od skar »

dajte neki full stabilan froyo,naravno isproban par dana, za magic...hocu veceras da se poigram sa njim!!! :D :D

Ivan Cirkovic
Banned
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
:: LG G5 SE
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Ljudi da li neko zna ima li neki pretrazivac preko koga mogu da izdajem naloge za igru hattrick.org?Igra je radjena u flesu i sve superotvara ali mi treba da pomeram slicice igraca u njoj kako bih izdao naloge za mec.Muci me to sto na telefonu nemam komandu da drzim levi klik sa misem i samo prevucem slicicu kao na racunaru sto ide...

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 05:46

Post od Motoman »

Ne znam da li je neko spominjao ovaj program ali je jako dobar. Music Downloader Pro - za download muzike, jednostavno i brzo !

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Jel postoji neka aplikacija koja bi mi umesto broja telefona u poruci o propustenom pozivu ispisala ime kontakta? Sve mi se cini da sam negde video/cuo za tu aplikaciju ali nikako ne mogu da se setim gde...

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
:: Iphone 4s
:: Iphone 3gs
Kontakt:

Post od xerosoft »

skar, imas 2.2 rom na xda ja sam ubacio u svoj magic extra radi sve pici kao lud meni 32b verzija telefona pogledaj koja je tvoja pa prema tome trazi na XDA forumu
Iphone 4s white clear install

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od skar »

ne mozem,imam problem sa amon ra recovery...jednostavno fleshovao sam ga preko rom managera
i preko terminal app,i sve se odradi,udje previ put i onda vise njet...samo mi izbaci malog zelenog andorida i znak uzvika!!!!
kontam zato sto sam stavio rogersov 2.1 da zbog toga nece..inace 32A je kod mene!!!
Slika

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od xerosoft »

skar, Pa kod tebe je bolja verzija za nju imas visee roomova nego za 32b pogledaj na unlockdr sajtu upustvo za ubacivanje roma
Ja aam morao sam da ga debrandiram sa vodafona pa tek da mu ubacim novi rom to je zahtevalo cijelu noc rada. Vjeruj mi nije lako

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od skar »

znam,da je bolja sa 288 ram...
ali je isto i rogers stock rom,koji sam sinoc zeznuo...danas moram ponova da fleshujem...
pokusao sam da iz modovanog roma,izvucem livewall.apk i livewall.obex i da to ubacim u system/app/....ali mi se zamrznuo pri butovanju.. :x :x a sledio sam sta je decko sa XDA rekao...tako da ako moze samo mi napisi ime tvog froyo-a pa cu ga flesnem today!!! 8)

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od xerosoft »

skar, moj froyo koji sam instalirao je za 32b verziju magica a zove se CM6 za 32b verziju ja mislim da ima i za 32a pokusaj nije na odmet CM je skracenica za Cynogenmod

Odgovori