Cvoruga: Veruj mi da moze. Imam neke svoje izvore u BIA i VBA, pa znam neke stvari. Telegram je neprovaljiv. Tako da, ono sto ljudi smatraju dvosmernom komunikacijom vidi malo veci broj ociju
Baraba: Po nekim najavama koje su za sada nepotvrdjene i za sada samo suskanja, Viber ce krenuti da se naplacuje do kraja godine. Mislim da ce Telegram, ili neki drugi servis tada da profitira. WhatsApp verovatno nece jer su oni odavno poceli da naplacuju.
Iskreno, jedva cekam da makar u ovoj zemlji opadne broj korisnika istog. A da, reklame za njega su nesto najidiotskije sto sam ikada video, iliti vAJdeo mozda?
I da, ovo samo dokazuje ono sto sam rekao u jednoj drugoj temi da je narod stoka koja uzima sta mu se servira. Ne bih nikoga da vredjam zaista, jer ovo stoka nije u pezorarivnom smislu izreceno, vec etiketira nacin ponasanja, krdo stoke uvek ide ucelo, za predvodnikom. Nesto najblize tome sto mi ove sekunde pada na pamet je kud svi Turci, tu i mali Mujo.
Ako svi imaju Android i Viber, i ja cu... Bez obzira sto mozda ne valja, ako je svima njima dobar bice i meni.
Ja eto jel'te imam nesto drugaciji pattern razmisljanja, tako da eto ne volim sve te trendi stvari (prvo jer ih ima svaka susa), a drugo zato sto je dokazano da ima boljih stvari koje nisu in.