Pa kakva su vaša iskustva i mišljenja o tome? Ja nešto i nisam ubeđen da animacije toliko vuku bateriju, tj da je to isuviše neznatno da bi se odrazilo na trajanje!!! Pa hajde sad da čujemo mišljenja...
Animacije i baterija
- bachika
- Mobil stručnjak

- Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
- :: Iphone 7
- :: Lenovo P780
Animacije i baterija
Drugar i ja smo upravo raspravljali koliko animacije utiču na trajanje baterije kod android telefona. Obojica imamo galaxy ace i po mojoj preporuci je on instalirao nov rom, na moj komentar o lepim animacijama on odgovara da je šteta što će morati da ih pogasi jer vuku bateriju
Pa kakva su vaša iskustva i mišljenja o tome? Ja nešto i nisam ubeđen da animacije toliko vuku bateriju, tj da je to isuviše neznatno da bi se odrazilo na trajanje!!! Pa hajde sad da čujemo mišljenja...
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com

- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
koliko sam gledao po nekim testvoima te animacije ne utiču toliko na bateriju.sa isključenim animacijama možda će da traje 5% duže i to je to.ok možda 10% ali ne više od toga.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- LittlePrince
- Mobil manijak

- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt: