Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS6,7,8.0 i 8.1 (S60v2)
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Ninolina
draga
, to sam i instalirao, po tvojoj preporuci sa ranijih stranica, no, zajeb mi je shto ocu da ih delim po folderima - znash ono , za slike npr - kola, dobre pichoke, cam pics, misc etc ... ? subfolderi to jes ? nisam video da resco to moze ? il ja ne znam kako, bem li ga, na kompjuteru mogu da napishem igru za jedan dan, a ovo shto su napravili ne mogu da skapiram 
Izmenio:gameforce:Ne citiraj post iznad! Naročito ceo!
draga
Izmenio:gameforce:Ne citiraj post iznad! Naročito ceo!
There is no knowledge that is not power
hvala nikolina, nemam vremena od faksa da se zamajavam sa simbijanom, ovde ste mi dosta pomogli, ai dao sam kljucne ispite, pa cu ubuduce da vas maltretiram 
preporucujem - blueradar, haha, veoma interesantno, okacite se, i zujite po trznom centru recimo, i vidish na ekranu de je ko .. mada, preporuceno je na BT 2.0 , ja sam i dalje u zabludi dal N70 ima 2.0
preporucujem - blueradar, haha, veoma interesantno, okacite se, i zujite po trznom centru recimo, i vidish na ekranu de je ko .. mada, preporuceno je na BT 2.0 , ja sam i dalje u zabludi dal N70 ima 2.0
ja lepo reko - BT 2.0, jer sam video da ga korsite dvojica sa N73ojkama.. a znash li da BT 2.0 ima veci range ?
@gameforce - matori, sorry, navikavam se na ovde, polako, jer na drugim forumima sam navikao na full qoutation
hahaha, umreh od smeha! univerzalni key za registraciju powermp3 je tako debilan, hahaha
al poshto ne sme da se reklamira piraterija, ja cu da pokusham prikriveno, pa da vim, mozda i obrishu, al eto, interesting je
najveca vrednost signed byte-a, minus jedan (ko se razume u programiranje, i osnove kompjutera )
Spojio:gameforce:NP ali navikni i da postuješ u jednom postu.I koristi IZMENI
@gameforce - matori, sorry, navikavam se na ovde, polako, jer na drugim forumima sam navikao na full qoutation
hahaha, umreh od smeha! univerzalni key za registraciju powermp3 je tako debilan, hahaha
al poshto ne sme da se reklamira piraterija, ja cu da pokusham prikriveno, pa da vim, mozda i obrishu, al eto, interesting je
najveca vrednost signed byte-a, minus jedan (ko se razume u programiranje, i osnove kompjutera )
Spojio:gameforce:NP ali navikni i da postuješ u jednom postu.I koristi IZMENI
- Lomnica_city
- Expert

- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
BT 2.0 NIJE jedna od prednosti N70,imaju ga tek noviji modeli od nje,sto je steta jer je doticni postojao jos pre nego sto je Nokia"izbacila" N70 ali... Nokia nije Apple
(prvi uveo BT2.0 jos u svoje G4 laptopove,ako se ne varam)!!
A NIJE tacno ni da BT 2.0 ima veci domet od prethodnih verzija,on ima vecu brzinu a manju potrosnju ali domet je izgleda ostao potpuno isti,nijedan telefon verovatno nema Class 1 BT u sebi,tako da vec posle 7-8 metara gubi vezu sa drugim telefonom!!
Pozdrav
A NIJE tacno ni da BT 2.0 ima veci domet od prethodnih verzija,on ima vecu brzinu a manju potrosnju ali domet je izgleda ostao potpuno isti,nijedan telefon verovatno nema Class 1 BT u sebi,tako da vec posle 7-8 metara gubi vezu sa drugim telefonom!!
Pozdrav
-
dentomaster
- Neredovni učesnik

- Pridružio se: Sre, 26. Jul 2006. 19:18
mozda je neko vec pominjao, ali eto da kazem da sam naisao na ImageExpo Developer za n70 v.3.4.3 mislim ,aplikacija je skoro vrh-da je bolji video bila bi vrh , a da, i kada bi zvuk isao na PC. Za one koji ne znaju, sve sto radite na phonu vidite na kompu i, sto je meni vazno ,obratno,sto ce reci sms pisem na kompu i saljem u realnom vremenu,imenik,zakazivanja(reminder)
.....mislim, stvarno je ok.Pozdrav 
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak

- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Moras podesavati,npr. jedna od mojih fora bila je sledeca:usnimio sam onaj glas "mobilni pretplatnik trenutno nije dostupan...',i preusmerio pozive preko programa na govornu postu,podesivsi da se cuje taj glas kad dobiju gov. postu.Em dosada nije znala da sam dostupan,em sam joj skidao sa racuna
!Druga fora mi je bila preusmeravanje na nepostojeci broj,konkretno 0111234,ili nesto sl.U ovom slucaju nisu dobijali nikakav zvuk,tj. dobijali su otprilike signal kao kad nesto nije u redu sa mrezom...
Igraj se malo! 
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!
- katarina1407
- Slučajni prolaznik

- Pridružio se: Sre, 02. Maj 2007. 16:03
- katarina1407
- Slučajni prolaznik

- katarina1407
- Slučajni prolaznik

- Ninolina
- Moderator

- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
katarina1407, mora da je zbog različite rezolucije...Iako imaju isti OS 8.1, rezolucija je na N90 352x416 piksela, a na N70 176x208 piksela...Ima još programa koji pokazuju celu sliku preko ekrana za pozivaoca, ali FSCaller je najbolji za to...i obično kad neki program radi na N70, treba da radi i na N90...ali očigledno ovde to nije slučaj...Ako naletim na neki, da izričito piše da je za N90, obavestiću te koja je verzija i koji je program...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***