Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
miodrage, Ako je za slanje onda meni nije prob posto meni posalje i odma mogu koristiti fon.. i onda tamo stoji ikona ona srelica da se salje.. znaci enmam problema s tim. Meni je soro pokretanje za kreiranje poruke i kada primim poruku on otezano otvara.. treba mu oko desetak sekundi.
Nego evo meni se opet srusi v2.17 LCG, plavi ekran. Ja ga izbrisao ali ko nije neka ov proba, ja cu posle:
1-Install your phone LCG Jukebox cra**ed version
2-Open the program and register with any number
3-Open a FileManager(etc.FExplorer)
4-Go to LCG Jukebox folder (System/Apps/LCGJukebox)
5-Delete LCGJukebox.app
6-Rename Jukebox.dll to LCGJukebox.app
No blue screen Enjoy
Neki kazu da radi, neki kazu da ne mogu pokrenuti LCG.
Mislim da druge nema, ocito kao da je namesten na odredjeno vreme da se moze koristiti i posle se rusi.
Nego evo meni se opet srusi v2.17 LCG, plavi ekran. Ja ga izbrisao ali ko nije neka ov proba, ja cu posle:
1-Install your phone LCG Jukebox cra**ed version
2-Open the program and register with any number
3-Open a FileManager(etc.FExplorer)
4-Go to LCG Jukebox folder (System/Apps/LCGJukebox)
5-Delete LCGJukebox.app
6-Rename Jukebox.dll to LCGJukebox.app
No blue screen Enjoy
Neki kazu da radi, neki kazu da ne mogu pokrenuti LCG.
Mislim da druge nema, ocito kao da je namesten na odredjeno vreme da se moze koristiti i posle se rusi.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Ma to je smor zivi kada je u pitanju to stalno ukucavanje key-a i ulazenje u jukebox.Po meni najjaci zvuk ima telefonski player i definitivno ne moze ni jedan da ga nadmasi po jacini.Druga je stvar sto se meni bas ni malo ne svidja telefonski player pa kao i vecina "jurcam" za nekim lepsim,boljim...Onaj prvi nacin da sredis da ti ne poplavi ekran kod jukeboxa 2.17 je slican crackovanju.Nekad sam na 6630 i n70 crackovao neke app,a na os9 jos uvek nisam nasao tako nesto
Note IV N9100 dual
- markosvaba
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33
- napalm death
- Mobil manijak
- markosvaba
- Mobil fan
- napalm death
- Mobil manijak
miodrage, Sada ih imam poprilicno ali nevezano koliko imam, jednako se ponasa odkako imam fon.. kontao sam da sms accelerator to resava.. ali nema veze, navikao sam se.
Iskreno nisam video neke novine kod ovog 2.0 smart settings-a osmi editovanaj imena i ikonice za njega.. i prosli mi je super radio tako da je i ovaj odlican.. i da, preko njega idem na new text message
markosvaba, Hvala tebi za link samooooooooooo... onaj, ova bre verzija je dosta editovana. Probao sam par 2.17 i sve su iste ali ovo je neko cackao. Prvo pogledaj font:

A na ostalim je ovako:

Ipak 2.1" nije veliki displej za ovako sitna slova ali nije mi to sad bitno.. bitno je da radi. Onda nek opcije su po samoj instalaciji vec nastimane sto to nije bio slucaj ni kod jedne verzije LCG-a
Nadam se da ce ova raditi 2.17 verzija.. pa javim kako prodje kada je veceras pustim da duze radi.
Iskreno nisam video neke novine kod ovog 2.0 smart settings-a osmi editovanaj imena i ikonice za njega.. i prosli mi je super radio tako da je i ovaj odlican.. i da, preko njega idem na new text message
markosvaba, Hvala tebi za link samooooooooooo... onaj, ova bre verzija je dosta editovana. Probao sam par 2.17 i sve su iste ali ovo je neko cackao. Prvo pogledaj font:

A na ostalim je ovako:

Ipak 2.1" nije veliki displej za ovako sitna slova ali nije mi to sad bitno.. bitno je da radi. Onda nek opcije su po samoj instalaciji vec nastimane sto to nije bio slucaj ni kod jedne verzije LCG-a
Nadam se da ce ova raditi 2.17 verzija.. pa javim kako prodje kada je veceras pustim da duze radi.
- markosvaba
- Mobil fan
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Danas nesto gledam onaj novi best taskman o kome sam prije par nedelja pricao i sjetih se da se napalm death zalio sto moraju da se koriste obe ruke da bi se ukljucio quick start...
I stvarno je malo nezgodno kad drzite telefon u jednoj ruci to pokrenuti... ALI slucajno vidjeh opciju(vidjeo sam je i prije ali me mrzjelo da mijenjam bilo sta) za mijenjanje tastera koji pokrecu quick start i switcher, i padne mi na pamet da ja multimedia taster(desno od dzojstika) ne koristim prakticno NIKAD!
Sad sam dodjelio funkciju quick start tom tasteru i radi FANTASTICNO, nije bitno u kojem meniju, kojoj igrici, ili aplikaciji se nalazite, samo stisnete multimedia taster(ili bilo koji drugi koji dodjelite) i automatski vam izbacuje lijepe male ikonice na displeju pa samo treba da odaberete onu koju vam treba
Stvarno mi je ova opcija bas funkcionalna, cak i vise od smart settings-a jer se moze pokrenuti odakle god hocete a ne samo sa desktopa

I stvarno je malo nezgodno kad drzite telefon u jednoj ruci to pokrenuti... ALI slucajno vidjeh opciju(vidjeo sam je i prije ali me mrzjelo da mijenjam bilo sta) za mijenjanje tastera koji pokrecu quick start i switcher, i padne mi na pamet da ja multimedia taster(desno od dzojstika) ne koristim prakticno NIKAD!
Sad sam dodjelio funkciju quick start tom tasteru i radi FANTASTICNO, nije bitno u kojem meniju, kojoj igrici, ili aplikaciji se nalazite, samo stisnete multimedia taster(ili bilo koji drugi koji dodjelite) i automatski vam izbacuje lijepe male ikonice na displeju pa samo treba da odaberete onu koju vam treba

Stvarno mi je ova opcija bas funkcionalna, cak i vise od smart settings-a jer se moze pokrenuti odakle god hocete a ne samo sa desktopa

Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- napalm death
- Mobil manijak
Jedna od naj boljih stvari do sada koje sam vidjeo na nokia symbian telefonu. Ajde neka i meni nesto valj na nokiJi 
Hvala sto podeli ovo sa nama
..nego, nije da sad nesto ja pametan, ja sam davno video te komande, zamenim ja sebi komandu da mi bude olovka + meni dugme ili olovka + zelena slusalica, i ja sa svojim "čevapom" mogu pritisnuti obe tipke od jednom, ali kada ih pustim, brzi meni nestane.. znaci pritisnem dve tipke jednom rukom a drugom moram po meniju saltat... ovako sada, kada je jedna tipka, pritisnem i brzi meni stoji.
Inace... komotno moze stati 16 ikonica ali nema veze.. dosta i 12. Kao glavni mni... odnosno.. zamenit ce ovo meni glavni meni definitivno. Mozes staviti sve aplikacije koje imas. Stvarno extra-...

Hvala sto podeli ovo sa nama

Inace... komotno moze stati 16 ikonica ali nema veze.. dosta i 12. Kao glavni mni... odnosno.. zamenit ce ovo meni glavni meni definitivno. Mozes staviti sve aplikacije koje imas. Stvarno extra-...
- Sensei
- Mobil manijak
- Kontakt:
napalm death, nema na cemu 
I ja sam se odusevio kad sam ovo provalio(danas u autobusu) pa sam jedva cekao da dodjem kuci da podjelim to sa vama
...jeste da je sitnica to sto sam primjetio ali sitnice nekad zivot znace
Inace ja sam stavio cak 16 ikonica(moze i vise ali ne izgleda tako dobro, osim u landscape modu) i super izgleda, znaci uzivancija je sada koristiti telefon!

I ja sam se odusevio kad sam ovo provalio(danas u autobusu) pa sam jedva cekao da dodjem kuci da podjelim to sa vama

...jeste da je sitnica to sto sam primjetio ali sitnice nekad zivot znace

Inace ja sam stavio cak 16 ikonica(moze i vise ali ne izgleda tako dobro, osim u landscape modu) i super izgleda, znaci uzivancija je sada koristiti telefon!

- napalm death
- Mobil manijak
Kod mene je oko dvadesetak, jedino steta sto nema stvari popu nove poruke i slicno.. vec samo programi.
I jos nesto, kod mene je mulimedia dugme precica, i prvi na listi precica je LCG. Kada cuvamduze multimedia dugme, upali mi se LCG, odnosno koj ti je prvo na po redu.
Jeste ruzno, ova siva boja pravo gadna, ne znam zasto ne koristi od teme grafiku.. ali nema veze.. bitno je da je korisno i da sluzi.
Smart setting ce na zalost koristiti samo za zkljucavanje i za novu poruku.
I jos nesto, kod mene je mulimedia dugme precica, i prvi na listi precica je LCG. Kada cuvamduze multimedia dugme, upali mi se LCG, odnosno koj ti je prvo na po redu.
Jeste ruzno, ova siva boja pravo gadna, ne znam zasto ne koristi od teme grafiku.. ali nema veze.. bitno je da je korisno i da sluzi.
Smart setting ce na zalost koristiti samo za zkljucavanje i za novu poruku.
- Sensei
- Mobil manijak
- Kontakt:
Sad se nesto razmisljam oko nacina na koji si do sada koristio brzi meni napalm death...
Pa ti si se mucio, cak i onda, mnogo vise nego sto je bilo potrebno
Nije potrebo drzati obe tipke da bi se koristio brzi meni, samo stisnes olovku pa OK i onda pustis OK, drzis samo olovku a drugom rukom saltas po ikonicama... a ako zelis da zatvoris brzi meni a da ne otvoris nijednu aplikaciju iz njega samo stisnes desni taster
Tako sam ja koristio ovu opciju sve do danas...hvala Bogu pa vise nema potrebe ni za tim
toda81, upravo o verziji 2.02 pricamo
Pa ti si se mucio, cak i onda, mnogo vise nego sto je bilo potrebno

Nije potrebo drzati obe tipke da bi se koristio brzi meni, samo stisnes olovku pa OK i onda pustis OK, drzis samo olovku a drugom rukom saltas po ikonicama... a ako zelis da zatvoris brzi meni a da ne otvoris nijednu aplikaciju iz njega samo stisnes desni taster

Tako sam ja koristio ovu opciju sve do danas...hvala Bogu pa vise nema potrebe ni za tim

toda81, upravo o verziji 2.02 pricamo

- napalm death
- Mobil manijak