Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Koga interesuje kakva mu je baterija u tel neka skine i neka instalira Nokia Energy Profiler. Sam program ima dosta opcija pa može dosta novog da se sazna...
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

PozZ Swima,da li moze n96 da se hakuje na isti nacin kao i n82? Prijatelj je narucio cd sa programima za n96 i lik mu ni manje ni vise nije uzeo nego 8.500 din!mislim da je previse i to na kvadrat
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

Igor88bg
Banned
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 04:02

Post od Igor88bg »

oxigen, ne moze ps sta ima na tom cdu ZLATO???:-) haha znas kad bi mu dao te pare??? Nikada pa da ima zadnji garmin na svetu nebi mu ga uzeo :-)

markosvaba
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33

Post od markosvaba »

Slika

akon nje bih preporučio recimo pyBattery aplikaciju pisanu u Python programskom jeziku koja prikazuje kompletne podatke o trajanju baterije kao na slici:

Slika

Slika

Slika

Mene je doduše mrzelo da izvršim bilo koja podešavanja i ulepšavanja ovog dodatka za aktivni ekran jer mi nije ni potreban isto kao što mi nije ni potrebna informacija o tome da li će baterija trajati još 25% ili celih 40%(ne verujem tim ciframa ni na laptop-u da ne govorim o telefonu), ali oslikava poentu.

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

@markosvaba,ok su svi ti programi ali poenta je da svi oni citaju podatke koje im daje sam nokijin sw. Kao sto vidis za dve crtice na bateriji svaki program ce pokazati 28%,a kad padne na jednu pokazace 14%... Nijedan program nece pokazati na pr. 14% pa 13,12,10%...
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

markosvaba
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33

Post od markosvaba »

Meni na 1 crtu 6% sa device manager sa 2 na 14% dalje nisam testirao sada se puni inace bio je jednom 16% kada sam install ali posto sam cackao garmin pao na 14%

Golas
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 20. Jan 2009. 03:20

Post od Golas »

Mozda bih i imao neke aplikacije u fonu da mogu da ga hakujem :cry: ako neko moze da mi pomogne neka mi pusti pm :(

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

Golas, imas 6220? 3.23??? Mrka kapa od toga !

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

imam problem sa instaliranjem "sleep music" aplikacije na Nokiu 5320 , imam sertifikat i i za N82 i 5320 , na N82 radi a na 5320 mi izbaci "greška ažuriranja" ... zna li neko u čemu je problem?
16 godina na forumu MOBILNISVET

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

ja cu sad malo da smaram,ali jel neko nasao lek za TY screensaver na novim Nokiama?Meni se na N78 pojavi na desetak sekundi,i onda opet crn ekran...Nema nacina da iskljucim to totalno crnilo!

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

araphel, jes' da je neprakticno, al' moze da bude cool... 8) :lol:

mislim da ne postoji program koji detaljno prati stanje baterije.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

araphel, isprobaj cClock... Na mom 6120 sam imala isti problem, ali kad sam u ovom programu - screensaver-u izabrala pod opcijom Power Saving mode/ No... sad mi je stalno aktivan screensaver...:)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Ninolina, hvala na savetu,bas cu isprobati!Krajnje mi je prakticno,pogotovo kad sam na sastancima,da samo bacim pogled i vidim imam li neki novi sms,ili sta vec....a da ne moram da pritiskam na fonu nista......nadam se da ce taj cClock resiti ovaj problem....

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

araphel, hoće sigurno... :D najbolje potraži verziju 1.18... najstabilnija je i tu istu i ja koristim... :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Ninolina, nasao i instalirao,ali na N78 i ovaj screensaver bude zamenjen totalnim mrakom posle 30 sekundi...bez obzira sto sam odabrao powersawing=no...Nije mi bas naj jasnije sto su ovo uradili,ali izgleda da cu morati da se zadovoljim time kako trepce navikey da bih znao ima li propustenih poziva i poruka

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

araphel, idi i iskljuci power saver tako sto ce biti sereen sawer always aloved!!!!!!!!!!!! !

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

E,pa ja imam ovako:kada udjem u podesavanja za cClock,imam opciju "power save on" koja mije postavljena na NO.U podmeniju Teme,imam stavku Usteda Energije,gde mogu da odaberem Podrazumevano(crni ekran),Slide Show,ili cClock,otkako sam instalirao.Kad odaberem cClock,bez obzira sto je u njegovim podesavanjima iskljucena Power Save opcija,svejedno se posle 30 sekundi gasi i imam samo crni ekran.Izgleda da ovo nije moguce premostiti.

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

ne brate idi u podesavanja telefona tako je bar na 6220 ! :)

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Pa u podesavanjima telefona odem u personalizaciju,pa u teme,i tu imam opciju za screensaver,i samo mogu da biram podrazumevani,slideshow,ili cClock,nemam nikakvu drugu opciju.

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

araphel, NE<NE NE Brate ovako settings/phone settongs/general/personalisation/display/screensaver/screen saver duration kliknes ne to i stavis na ALWAYS!!!!!

Odgovori