Koga interesuje kakva mu je baterija u tel neka skine i neka instalira Nokia Energy Profiler. Sam program ima dosta opcija pa može dosta novog da se sazna...
PozZ Swima,da li moze n96 da se hakuje na isti nacin kao i n82? Prijatelj je narucio cd sa programima za n96 i lik mu ni manje ni vise nije uzeo nego 8.500 din!mislim da je previse i to na kvadrat
akon nje bih preporučio recimo pyBattery aplikaciju pisanu u Python programskom jeziku koja prikazuje kompletne podatke o trajanju baterije kao na slici:
Mene je doduše mrzelo da izvršim bilo koja podešavanja i ulepšavanja ovog dodatka za aktivni ekran jer mi nije ni potreban isto kao što mi nije ni potrebna informacija o tome da li će baterija trajati još 25% ili celih 40%(ne verujem tim ciframa ni na laptop-u da ne govorim o telefonu), ali oslikava poentu.
@markosvaba,ok su svi ti programi ali poenta je da svi oni citaju podatke koje im daje sam nokijin sw. Kao sto vidis za dve crtice na bateriji svaki program ce pokazati 28%,a kad padne na jednu pokazace 14%... Nijedan program nece pokazati na pr. 14% pa 13,12,10%...
Meni na 1 crtu 6% sa device manager sa 2 na 14% dalje nisam testirao sada se puni inace bio je jednom 16% kada sam install ali posto sam cackao garmin pao na 14%
imam problem sa instaliranjem "sleep music" aplikacije na Nokiu 5320 , imam sertifikat i i za N82 i 5320 , na N82 radi a na 5320 mi izbaci "greška ažuriranja" ... zna li neko u čemu je problem?
ja cu sad malo da smaram,ali jel neko nasao lek za TY screensaver na novim Nokiama?Meni se na N78 pojavi na desetak sekundi,i onda opet crn ekran...Nema nacina da iskljucim to totalno crnilo!
araphel, isprobaj cClock... Na mom 6120 sam imala isti problem, ali kad sam u ovom programu - screensaver-u izabrala pod opcijom Power Saving mode/ No... sad mi je stalno aktivan screensaver...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Ninolina, hvala na savetu,bas cu isprobati!Krajnje mi je prakticno,pogotovo kad sam na sastancima,da samo bacim pogled i vidim imam li neki novi sms,ili sta vec....a da ne moram da pritiskam na fonu nista......nadam se da ce taj cClock resiti ovaj problem....
Ninolina, nasao i instalirao,ali na N78 i ovaj screensaver bude zamenjen totalnim mrakom posle 30 sekundi...bez obzira sto sam odabrao powersawing=no...Nije mi bas naj jasnije sto su ovo uradili,ali izgleda da cu morati da se zadovoljim time kako trepce navikey da bih znao ima li propustenih poziva i poruka
E,pa ja imam ovako:kada udjem u podesavanja za cClock,imam opciju "power save on" koja mije postavljena na NO.U podmeniju Teme,imam stavku Usteda Energije,gde mogu da odaberem Podrazumevano(crni ekran),Slide Show,ili cClock,otkako sam instalirao.Kad odaberem cClock,bez obzira sto je u njegovim podesavanjima iskljucena Power Save opcija,svejedno se posle 30 sekundi gasi i imam samo crni ekran.Izgleda da ovo nije moguce premostiti.
Pa u podesavanjima telefona odem u personalizaciju,pa u teme,i tu imam opciju za screensaver,i samo mogu da biram podrazumevani,slideshow,ili cClock,nemam nikakvu drugu opciju.
araphel, NE<NE NE Brate ovako settings/phone settongs/general/personalisation/display/screensaver/screen saver duration kliknes ne to i stavis na ALWAYS!!!!!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.