Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
cbv
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 16. Nov 2009. 21:52

Post od cbv »

Poz.
Da li neko moze da mi pusti link za smart movie player sa opcijom ubacivanja prevoda ili da mi bar kaze koja verzija i gde da trazim?
hvala unapred.Pozdrav svim forumasima!!!!

cune
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 24. Nov 2009. 14:54

Post od cune »

Da li ima neki program za gledanje TV kanala na Nokiji E5????
nasao sam SPB TV ali npr pustim RTS i samo ide ton a slike nema i tako na svakom programu.Inace koristim WiFi mozda je do njega,moram da pitam komsiju koja mu je brzina :D

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

RomPatcher+ v2.4 (released on 24/December/2010)

SlikaSlika

Using RomPatcher+ it is possibile to reach a new level of customization for you Symbian phone.

Change-Log RP+ v2.3 > v2.4:

+ New: Add to Auto (DomainSrv). You can now choose to start some patches using DomainSrv and some others using the standard way.
+ New: Fault-Recovery. When the phone is turned on and it crashes due to some bugged patch setted as "Auto", then all the "Auto" patches will be temporary disabled, so you'll be able to turn on the phone and remove the bugged patch.
+ New: Donate by SMS option. Select this to make a donation to support RP+
+ New: Two powerful new commands available for patch makers (ord_rel, ord_snr). I strongly suggest you to use them when you patch some dll.
ord_snr : ordinal (decimal value) : filename : original value : new value
ord_rel : ordinal (decimal value) : filename : offset (starting from ordinal): original value : new value
ord_snr:1:sys\bin\securitymanager.dll:AABBCC:AABBCC ; Apply the patch to the first export
ord_rel:1:sys\bin\securitymanager.dll:0A:AABBCC:AABBCC ; Apply the patch to the first export+0x0A
+ New: Advanced > Dump ROM. Dumps the whole ROM content to file \romdumpplus.dmp
+ New: Advanced > Dump SuperPage. Dumps the superpage area to file \superpage.dmp
+ Improved: Popup will appears only once in a while (But don't forget that the development of RP+ needs to be supported)
+ Improved: Patches .zip archive moved to a different path \System\Data\RP_Patches.zip
+ Improved: For touch devices the Search Box is hidden by default
+ Fixed: Crash when \patches\ folder was empty

Download

Warning: If you like this software then support RP+ with a donation
http://www.symbian-toys.com/rompatcherplus.aspx
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Fox, ajde malo pojasni.Sadasnji RomPatcher se dobija pokretanjem Heloox i to je 2.2.Skinu sam ovo i tu ima dve verzije RomPatcher i jos nekih stvari.Sta da instaliramo i koje su prednosti ???
:blinky:

cbv
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 16. Nov 2009. 21:52

Post od cbv »

Ja se izvinjavam ako smaram ali mi je stvarno bitno...Probao sam mali milion verzija smart movie playera..."hakovao" sam fon,password sam ubacio u smart movie i uspelo je sve...ali,problem je u tome sto ne mogu da ubacim prevode iako mi je stikliran kvadratic za prevod,kod nekog filma imam zvuk a kod nekih nemam,kod nekih ide zvuk ali nemam slike...jos uvek mi nije jasno zasto!?pa sam izbrisao player i stvarno ne znam sta da radim a bitno mi je...zbog toga se i javljam.Pomozite molim vas!Najbolje da mi neko postavi linkove smart movie playera ili bilo kog playera samo da moze prevod da se ubaci i da mi da uptstvo kako instaliranja tako i postavki u samom programu...bio bih mu veoma zahvalan.

JoLoLo
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 26. Okt 2010. 23:27
:: Motorola RAZR MAXX

Post od JoLoLo »

Pozdrav ljud... ja imam Nokiu E72 i za internet uglavnom koristim ovu novu Operu Mini. Hteo sam da vas pitam zbog cega ne mogu da gledam neke video klipove na nekim sajtovima. Evo npr. na ovom sajtu: http://www.123naruto.com/naruto-shippuuden-episode-113/ ne mogu da vidim te epizode i jednostavno mi nista se ne prikazuje na mestu gde treba biti video klip u Mini operi kad ga otvorim.

Da li mi je potreban neki kodek i sta da bi to mogao da gledam?
Hvala
Your Phone isn't mobile if its plugged into wall >> Motorola RAZR MAXX >>JB 4.1.2 >> Rooted

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Fox »

deksicom,RomPatcher+ koji trenutno koristis si dobio instaliranjem HelloOX-a koji ustvari predstavlja nista drugo do skup aplikacija koje se instaliraju odredjenim redom da bi se omogucio hack sw.
U file-u koji si skinuo sa prethodnog linka nalaze se dve verzije RomPatchera+ i to jedna za hackovane i druga za nehackovane uredjaje.
Ukoliko je sw telefona hackovan (kod tebe slucaj),instaliraces aplikaciju RomPatcherPlus_2.4.sis.
Koje su prednosti u odnosu na prethodne verzije mozes procitati u Change-Log u mom prethodnom postu.
Inace,izasla je nova verzija RomPatcher+ v2.5 koja donosi neke male izmene,prvenstveno se to odnosi na ispravljanje nekih sitnih bugova iz prethodne vezije,kao i nekim "olaksicama" koje ovom verzijom dobijaju "kuvari" prilikom modovanja fw. 8)
Ocekuje se da ce od verzije 3.0 RomPatcher+ biti kompatibilan sa Symbian^3 O.S. 8)

Bull Terrier
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 17. Jul 2006. 15:27

Post od Bull Terrier »

Ljudi, dajte neke aplikacije i programe za C5 Nokiu, sta preporucujete?

E da, hteo bih da instaliram neke mape, sta preporucujete? Garmin? sta kako?

hvala 8)
Ako ga ne mozes pobediti....gadjaj ga telefonom !

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

ja sam stavio Ndrive i poredio sam ga sa garminom na c5...
meni se bolje pokazao Ndrive...
e sad jedno pitanje neka GMAIL aplikacija da se instalira,ali da ima mogucnost auto konekcije,jer mi je ovaj fabricki ocajan,a jos nema portovanog swf sa c6 za x6

permanentan
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 08. Jan 2009. 14:01

Post od permanentan »

Joj ili ja ne znam da nadjem ili je stvarno tesko.... izgubih dosta vremena pokusavajuci pronaci stopericu za symbian s60 v3 i nikako mi ne uspijeva...
pa eto ako neko ima ili zna gdje mogu pronaci... bio bih zahvalan na pomoci :)

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

Pozdrav svima,srecni praznici! Presao sam na tarifni paket koji je 60+60 treba mi aplikacija koja moze da se podesi da se na svakih 50 ili 60sekundi cuje ono Bip! Hvala unapred
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

oxigen probaj sa wibra connect.mislim da neće da pišti ali će zato da vibrira :oops:
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od oxigen »

Venom nisam nasao nigde vibra connect. Nasao sam Vibrate call al mi to ne odgovara jer nema opciju da se podesi da zavibrira ili da se cuje Bip na svakih 50,60sekundi,ima opciju samo da zavibrira kad se uspostavi poziv. Ako neko zna za takvu aplikaciju najljubaznije molim neka javi.hvala unapred

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Fox »

FedoroffSoft Vibra-Connect

Program gets vibration on:

● Vibra-Connect icon Connection. Phone vibrates during long beeps
● Talk begin. You get short vibration when call has been taken on the other side.
● At 55-th second of conversation. It is useful if you have got per-minute billing of.
● Disconnection. You get double short vibration when you hang up the phone or have been failed to dial.

Settings are a simple and clear.On a main screen you can switch base functions:

Vibrate on:

● Connection
● Begining of the conversation
● 55-th second
● Disconnection

You can set autostart and second to vibrate in the program's menu.
Attention!

This is an unsigned beta version. Programs writes a log file: c:\data\VCserver.log and c:\data\VCVibrator.log
Program doesn't support all smartphones. See descriptions for details

Slika

Download

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od oxigen »

Hvala na predlogu ali na mom tel.nokia n82 ne rdi vibra-connecting,ako neko ima ideju za neki drugu aplikaciju?

Hektor
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 04. Feb 2007. 13:46

Post od Hektor »

Fox, koja je verzija Vibra-connecta? Imam neku 2.0.11 pa rekoh dane skidam ako je ista... Inace aplikacija je super ...
HTC M8Q HTC 10

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Hektor, verzija je 2.0.9 moja predhodna je bila neka ispod ove,nezapamtih broj.Na ovoj mi se cini da ima vise opcija za podesavanje.

Hektor
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 04. Feb 2007. 13:46

Post od Hektor »

Fox, deksicom, Aplikacija je super samo sto ponekad pri zavrsetku poziva ne zavibrira odmah nego tek posle sumiranja :D poziva ...
Ima li neko predlog za skrinsaver, korisim trenutno large time 1.04 pa ako neko ima bolje rjesenje neka okaci...
HTC M8Q HTC 10

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od oxigen »

Trazio sam ali ne mogu da verujem da aplikacija Minute beep /ili slicna njoj/ne postoji za symbian 9.1-9.3 nema smisla. Ako neko zna neka kaze,ja sam dosta trazio i nisam nigde nasao!

de.marko
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 08. Jan 2007. 10:58

Post od de.marko »

E ljudi hitno mi treba program za kontrolu trosenja postpejd kredita znaci program koji broji minute potrosene za jedan mesec.Bilo koji predlog gledao sam svuda ali nisam uspeo da nadjem pa rekoh ako neko zna onda je to vode...Hvala.

Odgovori