nokia n73makish napisao:koji program da koristim da izbrisem teme koje su bili na kartici kad sam kupio telefon inace tel je polovan made in finland i nije skidan sa mreze i zasad radi perfektno iako imam starii softver
Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
makish pa najbolje je da ubacis mem. karticu u citac mem. kartica ili telefon stavis na mass storage device i onda udjes u folder "private" i u tom folderu se nalaze teme, neznam tacno gde malo moras da pogledas.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- DavaMO
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 12. Jun 2007. 11:54
- :: S10 plus
- :: S7 edge
- Kontakt:
ljudi.. instalirah tomtom... al u koji folder trebammape strpat, u neko doba kod namjestanja, kilometar, glasa,.. izbaci nema mapa i tu sam zapeo.. imam neke mape u .fbl extenziji (jel to to?) i ako jest gdje da ih kopiram? mada mislim da to nisu te mape,
PS da dodam, skino sam eastern_europe mapu, 100mb je veliko to sve skupa, prebacim i to na fon u folder "mape" na kartici i opet mi ne cita mape
e hajd netko vise pomazi malo 
Izmenio:gameforce:Obrati pažnju na rečnik, nismo na ulici.Zabranjeno traženje linkova.Pročitaj OVO
PS da dodam, skino sam eastern_europe mapu, 100mb je veliko to sve skupa, prebacim i to na fon u folder "mape" na kartici i opet mi ne cita mape

Izmenio:gameforce:Obrati pažnju na rečnik, nismo na ulici.Zabranjeno traženje linkova.Pročitaj OVO
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Napravis na kompu folder Easter-Europe_Map recimo, i njega strpas fileove... treba da ih je vishe... 191 MB. To kopiras u Root kartice, i nalozis programu odakle da uzima mape. Za glasove je dosta slican postupak, osim sto ih kopiras u folder gde si instalirao TomTom.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Azimuth, o kom telefonu pričaš? Tj. za koji pitaš? Većina telefona nema tu opciju.
Visual radio je sličan RDSu ali nije isto. Miškoni je pisao o njemu i koliko se sećam to je neki standard koji je smo u Finskoj zaživeo, i zato ga samo Nokia ima.
RDS je Radio Data System, koji je razvila evropska emiterska unija, koji emituje digitalni signal sa informacijama na 57kHz. Što znači da uređaj mora da bude sposoban da prima i obrađuje ovaj signal, da demoduliše signal i ispravi ga, što znači da se radi o hardveru, pa je na receiveru uvek navedeno u reklamne svrhe da li uređaj ima RDS ili ne.
Moj drugar je pravio RDS za tuner koji to nije imao, i zauzelo mu je pola kutije za cipele, da bi na sebi imalo zeleni ekrančić
Visual radio je sličan RDSu ali nije isto. Miškoni je pisao o njemu i koliko se sećam to je neki standard koji je smo u Finskoj zaživeo, i zato ga samo Nokia ima.
RDS je Radio Data System, koji je razvila evropska emiterska unija, koji emituje digitalni signal sa informacijama na 57kHz. Što znači da uređaj mora da bude sposoban da prima i obrađuje ovaj signal, da demoduliše signal i ispravi ga, što znači da se radi o hardveru, pa je na receiveru uvek navedeno u reklamne svrhe da li uređaj ima RDS ili ne.
Moj drugar je pravio RDS za tuner koji to nije imao, i zauzelo mu je pola kutije za cipele, da bi na sebi imalo zeleni ekrančić

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
Trebalo bi da postoji nešto, ali raspitaću se iz prve ruke kako radi. Ortak je stavio u nekom servisu za 10ak evra, neću vam reći zašto, nije preterano srećna priča, ali kad se budem čuo ovih dana s njim reći ću vam kako i šta radi.

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
Probao sam danas Psiloc irRemote beta i mogu vam reci da nije los.Na e61 i sony triniton televizoru,hvata na nekih 2m i ne mora da bude bas precizno uperen,recimo nekih pola metra levo desno,gore dole.Isto funkcionise sa sony dvd-om.
Inace beta je dostupna besplatno samo vlasnicima legalne,tj kupljene neke od psiloc aplikacije
Inace beta je dostupna besplatno samo vlasnicima legalne,tj kupljene neke od psiloc aplikacije

- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
Re: Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS 9.1 (S60v3)
Da li postoji podeshavanje ili program koji ce mi u poruci dati da stavim grafichki smajli a ne crtice i oznake!
I josh jedno pitanje,da li postoji mogucnost da se podesi poruka da kada je primim vidim kad sam je primio,datum,vreme a da ne morad da kliknem na message details!
Hvala puno!!
I josh jedno pitanje,da li postoji mogucnost da se podesi poruka da kada je primim vidim kad sam je primio,datum,vreme a da ne morad da kliknem na message details!
Hvala puno!!