Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
makish
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 26. Okt 2006. 11:33

Post od makish »

makish napisao:koji program da koristim da izbrisem teme koje su bili na kartici kad sam kupio telefon inace tel je polovan made in finland i nije skidan sa mreze i zasad radi perfektno iako imam starii softver
nokia n73

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

makish pa najbolje je da ubacis mem. karticu u citac mem. kartica ili telefon stavis na mass storage device i onda udjes u folder "private" i u tom folderu se nalaze teme, neznam tacno gde malo moras da pogledas.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

1027714... tako nesto... to je folder sa temama, i tamo ih brishes.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

makish
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 26. Okt 2006. 11:33

Post od makish »

dali mora preko usb ili moze nekako preko plavog zuba ili koji explorer cita taj folder pa direktno na tel

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Ja mislim da mora preko USB. Nijedan explorer ne cita te foldere, tj. upravoje srisena S60 v3 zastita koja omogucava da se Y-Browserom iscita svaki file i folder u telefonu. Postupak je dosta komplikovan, a i ovde je vec bilo reci o tome. Potrazi malo.

DavaMO
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 12. Jun 2007. 11:54
:: S10 plus
:: S7 edge
Kontakt:

Post od DavaMO »

ljudi.. instalirah tomtom... al u koji folder trebammape strpat, u neko doba kod namjestanja, kilometar, glasa,.. izbaci nema mapa i tu sam zapeo.. imam neke mape u .fbl extenziji (jel to to?) i ako jest gdje da ih kopiram? mada mislim da to nisu te mape,

PS da dodam, skino sam eastern_europe mapu, 100mb je veliko to sve skupa, prebacim i to na fon u folder "mape" na kartici i opet mi ne cita mape :unsure: e hajd netko vise pomazi malo :)

Izmenio:gameforce:Obrati pažnju na rečnik, nismo na ulici.Zabranjeno traženje linkova.Pročitaj OVO

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Napravis na kompu folder Easter-Europe_Map recimo, i njega strpas fileove... treba da ih je vishe... 191 MB. To kopiras u Root kartice, i nalozis programu odakle da uzima mape. Za glasove je dosta slican postupak, osim sto ih kopiras u folder gde si instalirao TomTom.

DavaMO
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 12. Jun 2007. 11:54
:: S10 plus
:: S7 edge
Kontakt:

Post od DavaMO »

al nemogu nalozit programu, jer kad mi dodje do toga imam next i cancel, sta god od to dvoje kliknem izbaci me u meni... :unsure: :unsure:

evo uspio sam, skino sve s telefona pa vratio.. proradilo je...
hvla ;)

ako imo jos kakvih pitanja, cujemo se :D :D :oops: :oops:

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Jel RDS hardverskog ili softverskog karaktera? Tj. ako je softverskog karaktera da li postoji takva alikacija? :|

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Mislim da sam negde citaoo tome, Visual radio ili tako nesto...

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Azimuth, o kom telefonu pričaš? Tj. za koji pitaš? Većina telefona nema tu opciju.

Visual radio je sličan RDSu ali nije isto. Miškoni je pisao o njemu i koliko se sećam to je neki standard koji je smo u Finskoj zaživeo, i zato ga samo Nokia ima.

RDS je Radio Data System, koji je razvila evropska emiterska unija, koji emituje digitalni signal sa informacijama na 57kHz. Što znači da uređaj mora da bude sposoban da prima i obrađuje ovaj signal, da demoduliše signal i ispravi ga, što znači da se radi o hardveru, pa je na receiveru uvek navedeno u reklamne svrhe da li uređaj ima RDS ili ne.
Moj drugar je pravio RDS za tuner koji to nije imao, i zauzelo mu je pola kutije za cipele, da bi na sebi imalo zeleni ekrančić :)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

gargamel4, ma ja to onako cisto da priupitam, ne koristim radio ne znam koliko al eto, ako nekad zatreba ne moze da skodi RDS. Inace u pitanju je N80 :)

temudzin
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 25. Okt 2007. 19:28

Post od temudzin »

drustvo, jel postoji citac poruka na srpskom jeziku za 9.1?
:?

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

temudzin, kako to mislis "citac poruka" ? :blinky:

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

temudzin...
Ne postoji na srpskom,samo na engleskom eventualno na jos nekom vecem jeziku.Ovaj na engleskom je dosta nerazuman kada cita nasa slova,beskorisno :dry:

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Trebalo bi da postoji nešto, ali raspitaću se iz prve ruke kako radi. Ortak je stavio u nekom servisu za 10ak evra, neću vam reći zašto, nije preterano srećna priča, ali kad se budem čuo ovih dana s njim reći ću vam kako i šta radi.

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Phantom Lord »

Probao sam danas Psiloc irRemote beta i mogu vam reci da nije los.Na e61 i sony triniton televizoru,hvata na nekih 2m i ne mora da bude bas precizno uperen,recimo nekih pola metra levo desno,gore dole.Isto funkcionise sa sony dvd-om.
Inace beta je dostupna besplatno samo vlasnicima legalne,tj kupljene neke od psiloc aplikacije :wink:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Pa jel mozes ti toda sibnes negde da okacis? ili da posaljes na mail? Odakle to tebi?

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Phantom Lord »

Pa svako moze da ga skine sa psiloc-ovog sajta,ali treba da se aktivira preko gprs-a.Moras da imas legalnu aplikaciju u telefonu,ne moze krekovana i onda ga dobijes besplatno (vezan je za imei).Ja kupio temu za 2 jura,ebi ga kad sam nestrpljiv da cekam konacnu verziju :)

promoe
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 05. Nov 2007. 18:50

Re: Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS 9.1 (S60v3)

Post od promoe »

Da li postoji podeshavanje ili program koji ce mi u poruci dati da stavim grafichki smajli a ne crtice i oznake!
I josh jedno pitanje,da li postoji mogucnost da se podesi poruka da kada je primim vidim kad sam je primio,datum,vreme a da ne morad da kliknem na message details!
Hvala puno!!

Odgovori