Izbacen je AIMS Migital SmartCom... slicno SkyeCaller-u, samo uz mnogo vishe podataka na telefonu. Meni se cini da je program malkice bagovit, tj. fon mi se nesto drugacije ponasa kad hocu da uradim reply poruke, ne udje odmah nego me izbaci na standby screen, pa me onda ubaci, i tako... Ali lepo izgleda sto jes jes.
u N73 koristim "x-plore" a ranije "y-browser".....mana im je sto ne mogu da udjem u "Private"folder u memoriji telefona.Da li je neko provalio program sa kojim je moguce otvarati ranije navedeno......hvala,pozdrav.
Како се зове онај програм што са њим можеш да затвараш апликације које су отворене.У последње време телефон ми се закуцава као да има неких отворених апликација које нису затворене већ.
da li postoji neki program sa kojim se beleske(notes) mogu prikazati u standby-u kao na sony-ericssonima? to mi je stvarno neophodno jer mi se desi da dosta stvari zaboravim da uradim ako ne zapisem negde
nokmote program savrsen za one koji imaju Nokiu N95
nesto kao iPHONE, kada mrdnes telefon, on tada pokrece aplikaciju bez dodira na tipke, fenomenalna stvar, evo link da vidite o cemu se radi
Pa kako bi drugi telefoni znali da si ih mrdnuo? Samo za N95, jer ima senzor za pokret.
A koja je upotrebna vrednost ovog programa, osim za "vidi sta moj telefon moze"?
vojkan22 ok hvala na brzom odgovoru, pitam to jer sam video na ovom sajtu da ljudi traze da im posalje taj program za N73, pa zato pitam jel moze na bilo koji ili N95 samo.
ova stvar moze biti samo za hvalisanje, a korisna nikako ne moze biti(barem meni ne moze biti korisno, osim mozda za ono igranje preko TV al ko uzme N95 da bi se igrao samo preko TV onda je promasio telefon).
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Nisam vidjeo da ga je neko napisao ali postoji super program koji pokazuje sliku preko cijelog ekrana kad zovete nekog ili neko zove vas ali i kada vam stize poruka od njega, znaci nema vise onog glupog "1 new message".
Program se zove Aims.Migital.Technovations.SmartCom
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
Sensei, a da pogledas jedno 10-ak postova iznad svog? Jos pre 3 dana sam pisao o tom programu, kao i da je bagovit, i "zbog radi toga" ja sam ga uninstalirao. Imas jos programa koji rade isto ovo, recimo SkyeCaller, ili FSCaller (samo za pozive)
miodrage, pazi stvarno pisao si o njemu, procitao sam bio taj tvoj post ali nisi bio konkretno opisao sta program radi pa zbog toga nisam primjetio da se vec pisalo.
Enivej, sori za ponavljanje ali ako nista drugo sad bar je bolje objasnjeno sta program radi.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
miodrage
ma meni je potrebno nesto jednostavno sto mogu da stavim na displey dok je u standby-u. to sam koristio dok sam imao w800 i zavrsavalo je posao. a sad ove opcije trajanja od i do...alarm....to mi bas i nije potrebno
SignSis v1.01 je izasao!!! Jedna od naj aplikacija za telefon. Sada SAMI mozete sertifikovati svaku aplikaciju NA telefonu. Nema potrebe vishe za kompom.
S60Ticker - aplikacija koja omogucava neku vrstu RSS-a na ekranu vaseg telefona. Sve parametre odredjujete sami.
Skinuo sam SignSis v1.01 i prosledio parametre.Kad hocu da instaliram "sertifikovanu" aplikaciju izbaci mi sledeci tekst:"Ne moze se instalirati,zasticena aplikacija neverifikovanog izvora".Zna li neko u cemu je problem?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.