Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
unsign = signsis.exe -u filename1.sis filename2.sis
A može i isto ime, samo će pregaziti postojeći fajl...

A može i isto ime, samo će pregaziti postojeći fajl...

● PRAVILA FORUMA ●
postoji jedna aplikacija koja moze resiti sve vase probleme sa sertifikovanjem. radi se o aplikaciji SignSis.sisx, koja direktno sa vaseg telefona radi sertifikovanje, bez potrebe za racunarom. sve sto treba je da ucitate aplikaciju, key i program sertifikuje za vas. on pravi aplikaciju u sisx formatu. nadam se da sam nekome pomogao. pozz
HTC Legend
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
U redu je to što si ti htio da pomogneš, svaka čast, nego ljudi koji se muče oko sertifikovanja uglavnom se muče oko pravljenja .cer fajla, kad taj dio odrade posle im je lako, a i svejedno, s kojom će aplikacijom raditi samo sertifikovanje...
I da, ja sam fino uzeo pa pročitao čitavu temu prije nego što sam se uključio u raspravu, između ostalog i da bi naučio nešto novo ali i da ne bi smarao ostale članove o stvarima o kojima su već pričali.
Pozz
I da, ja sam fino uzeo pa pročitao čitavu temu prije nego što sam se uključio u raspravu, između ostalog i da bi naučio nešto novo ali i da ne bi smarao ostale članove o stvarima o kojima su već pričali.
Pozz
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- Sensei
- Mobil manijak
- Kontakt:
Spyker, svi kazu da je najbolji muzicki player LCGJukebox ali ja licno preferiram ugradjeni tj. fabricki player koji ide uz music edition verziju N73.
Fabricki player naravno podrzava pretragu pjesama po slovima(ne samo pocetnim nego u cijelom nazivu pjesme) a koliko se sjecam i LCGJukebox isto...
Fabricki player naravno podrzava pretragu pjesama po slovima(ne samo pocetnim nego u cijelom nazivu pjesme) a koliko se sjecam i LCGJukebox isto...
- Sensei
- Mobil manijak
- Kontakt:
jaca_85, evo ti jedan dosta dobar tutorial za sertifikovanje aplikacija, ako se i dalje ne budes snasla javi se pa cemo probati nesto drugo.
http://www.gosymbian.com/forum/viewtopic.php?t=757
LiveStream Mobile v3.2

http://www.gosymbian.com/forum/viewtopic.php?t=757
LiveStream Mobile v3.2

LiveStream Mobile allows watching your webcams on your mobile handset.
With LiveStream Mobile you can start, stop and view your and public webcams remotely.
LiveStream Mobile works in conjunction with LiveStream Broadcaster.

- HaSh
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 16. Jul 2006. 15:30
- Kontakt:
Imam jedno pitanje,
Prebacio sam word fajl u mob. i QuickOffice ga chita, al' posto ima 600kb. ne otvara mi ga, tj. loading ide do kraja, i ne otvara dokument.
Da li tu ima neka caka???
resio sam prob.
Zanima me da li je iko instalirao Windows Live na svoj telefon???
Kako vam se cini?
Da li je 2eur. mesecno mnogo?
Prebacio sam word fajl u mob. i QuickOffice ga chita, al' posto ima 600kb. ne otvara mi ga, tj. loading ide do kraja, i ne otvara dokument.
Da li tu ima neka caka???
resio sam prob.
Zanima me da li je iko instalirao Windows Live na svoj telefon???
Kako vam se cini?
Da li je 2eur. mesecno mnogo?