Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
miodrage prikazuje, proverio sam,Vincent neznam na sta ti mislis al na stand-by se vidi koja pesma se reprodukuje, mozda ti mislis na nesto drugo.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Stefan33, pa zavisi od telefona koji prima te poruke.Ako taj telefon podrzava graficke smajlije onda ce biti smajli,isto tako i symbian modeli koji imaju instaliran ovaj program,a telefoni sa monohromatskim ekranom ce prikazivati smajlijeu obliku teksta
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Odgovor je da. Program koji se instalira (ako stvarno radi, jer smo imali jedan koji je imao velikih problema) samo prevodi određenu kombinaciju znakova u grafički oblik. Nokia to ne radi po defaultu a SE radi, ali moraš da znaš koja je to kombijacija koju SE koristi. Primer nekima je smajli : i ) a nekima
. Za ovo je još i lako, ali za neke druge znakove može biti veći problem.

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
@miodrage & kljun: N91 pokazuje ime reprodukovane pjesme samo ako je uključen active standby, ali to radi i svaki drugi Symbian telefon... Kad je active standby isključen, kao meni, prikaže samo na par sekundi ime pjesme i onda više ne. To me jako nervira, mislio sam prije nego sam uzeo N91 da i bez uključenog active standbyja to može, ali nope. Zato mi je potreban program koji to radi, kao Ticker.
Pozdrav!
Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Naravno... Active standby mi daje 6 prečica od kojih moram do svake da dođem i da kliknem... I telefon koristim fantastično bez toga, posebno uz program SkyeQuiKey koji mi automatski daje aplikacije kako pritisnem dugme (tipa stisnem aa i da mi Calculator, Data Cable...). Mnogo mi je praktičnije...
Pozdrav!
Pozdrav!

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Sorry, nisam nikada koristio N seriju, pa ne znam kako je to. Video jesam an drugarevom N70, ali nisam pridavao znacaja tome misleci da on kao i za sve oko njega, ne zeli da se bakce sa time i podesava prechice. Ja sam svoj E61 tweakovao u najsitnije detalje bas preko active stand-by. Bez toga stvarno ne bih mogao da zamislim ovaj fon, i ne bi mi bio ni upola tako dobar kao sto na sva usta pricham da jeste.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
OK, nisam znao da moze tako detaljno da se podesava active standby na E seriji, meni na N samo zadaje muka - em mogu vise precica da stavim bez njega, em lakse u njih ulazim - jedan klik za svaku. Molim te, posalji mi screenshot svog displeja da vidim sta si mu nabudzio. vukotics@cg.yu
I ako iko zna aplikaciju kakvu sam trazio, molim da javi.
Handy Clock, pretpostavljam da ga koristite, je odlican program, skoro sam ga nasao za S60 v3, bio mi je sve i svja na N70
Ima multiple alarms, svjetski sat, timer, stopericu... Mnogo koristan programcic.
Pozdrav!
I ako iko zna aplikaciju kakvu sam trazio, molim da javi.
Handy Clock, pretpostavljam da ga koristite, je odlican program, skoro sam ga nasao za S60 v3, bio mi je sve i svja na N70

Pozdrav!

Jesam, milanne, izvini, ali ne mogu nikako da koristim taj plejer, jer on ne podržava muzičku tastaturu N91, pa mi ne odgovara. Probao sam ga, ima onaj cool prozorčić na desktopu, ali jednostavno ne podržava muzičku tastaturu! Hvala ti svakako puno!
Pozdrav!
Pozdrav!