Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
Jordan23
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 30. Jul 2007. 14:35

Post od Jordan23 »

LuCiFeRkO, ja sam napravio, i stigao mi je activation code bez ikakivih problema... :lol: :D A mozda ti nisi nesto dobro odradio... :wink: 8)
N97, iPhone 4 on its way!

Dominator
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 21. Feb 2008. 06:14

Post od Dominator »

Uspeo sam da se registrujem preko cjb.net,pa onda prosledio mail na moj @nadlanu.com , ali sad zajebava taj sajt (symbiansigned.com), ne znam sta im znaci taj publisher ID, i zasto koji djavo ne mogu da trazim request! Konacno uspem nesto da uradim,kad ono... :x

bygynon
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 13. Okt 2007. 06:13

Post od bygynon »

Koliko sam ukapirao za taj Publisher ID treba jedno 200$/year, a ostali cekaju 25. Feb da vidimo šta će da bidne.......

MCone
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 24. Jan 2008. 20:03

Post od MCone »

ljudi, a gde vi skidate sve te aplikacije za mobilni??? ?

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

MCone e to ti je drzavna tajna, ma ja ih skidam sa raznih sajtova koji ovde nisu dozvoljeni za objavljivanje, ako te interesuje javi se na PP da ti dam par korisnih linkova.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Dominator
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 21. Feb 2008. 06:14

Post od Dominator »

Kolega gameforce me je uputio na ovaj topic, posto sam pitao da li je na N95 moguce upaliti blic da normalno radi dok se snima,umesto crvene lampice. Ovde postoje samo tri posta o tome
viewtopic.php?p=134779&highlight=blic#134779
a inace ne moze se preko Ntorch-a uraditi to sto sam ja pitao,posto sam video na nekom stranom forumu da ljudi nisu uspeli to.Probao sam i preko NiceLight-a,ali nista.Da li neko zna za drugo resenje?
Neki pretpostavljaju (sto sam i ja pomislio), da je Nokia namerno izostavila blic kod snimanja da ne bi pregoreo, dok drugi kazu da to nema veze posto je u pitanju LED tehnologija.
Ako bi se blic zaista ostetio na taj nacin onda ni ne zelim dalje da trazim,tako da bih voleo da mi neko da odgovor na ovo pitanje.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Dominator, ne bi se oštetila LED dioda... A zašto nisu omogućili tu opciju? Pa nije im to prva nelogična omaška... Znači, nisu hteli da fon bude savršen... :D

Što se tiče programa koji bi to omogućio...Koliko ja znam... A ZNAM!!!... :D ... Nema dodatnog programa koji bi to omogućio, što ne znači da ga neće biti... ;)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

Dominator napisao:Neki pretpostavljaju (sto sam i ja pomislio), da je Nokia namerno izostavila blic kod snimanja da ne bi pregoreo, dok drugi kazu da to nema veze posto je u pitanju LED tehnologija.
Evo da i ja potvrdim da to nije tacno, jer kod mene na N73 sve vreme radi LED dok se snima. Mada on veoma slabo svetli i nema nikakva korist od njega, na snimku se vidi samo mrak. Na SE telefonima je mnooogo bolji blic za nocno snimanje.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ajd' i ja da se nadovezem... Ja koristim na N80 u tu svrhu S60SpotOn i savrseno mi osvetli ono sto snimam na nekih 1-1,5m pa pokusaj sa tim programcicem. Jedino po meni sto je logicno je da je mozda sama dioda slabija ili ono staklo sto je preko nje deblje, pa da ti mozda nece toliko jako sijati sto je slucaj sa N73

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Azimuth, nije mi jasno kad kazes da ti S60 Spot On omogucava osvetljenje prilikom snimanja,kad sam ja probao sve moguce programe u tu svrhu,pa i izmedju ostalog i ovaj,i kod svakog je slucaj da kada se program ukljuci onemogucuje rad kamere u potpunosti,tj. zauzima njeno mesto u sistemu.Ima li neka fora tu?
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Sale_M, nemam pojma, meni skroz normalno sve radi. Odes i ukljucis svetlo pa se vratis na kameru i to je to. :|

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od milann »

Sale_M napisao:...kad sam ja probao sve moguce programe u tu svrhu?
Nije mi jasno.. Zasto trazis program kad se na N73 automatski pali blic prilikom snimanja?
Poslednja izmena od milann u Ned, 24. Feb 2008. 18:26, izmenjeno 1 put ukupno.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Azimuth, pa i meni svetli, ali crveno a ne belo... :smutny:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Ninolina, kod mene na svu srecu nema te crvene diode :D inace slabo koristim kameru na telefonu al eto, moze da posuzi s vremena na vreme
P.S. Menjaj telefon, kupi N80 :P

Dymatize
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 01. Jul 2007. 20:10

Post od Dymatize »

ljudi jer i vama zeza www.symbiansigned.com ,trazi neki ID itd ...
ako neko ima ID ili neko drugo resenje molim da postuje

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 10. Dec 2007. 18:34
:: s9+

Post od mazzy »

a bash nije valjda da ce se morati placati ... Joj ja sam nedavno ugrabio . hahaha

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

jesi mazzy ali ne planiras valjda da do kraja zivota koristis taj isti telefon? :wink:
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

milann napisao:

Nije mi jasno.. Zasto trazis program kad se na N73 automatski pali blic prilikom snimanja?
Jeste,ali je njegova jacina osvetljenja potpuno beskorisna da bi se mogao snimiti klip u malo mracnijim uslovima.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od milann »

Ti programi takodje daju slabu osvetljenost, tj. istu osvetljenost kao i automatski, tako da neces nista sa njima dobiti .

Montenegrino
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 19. Okt 2007. 19:19

Post od Montenegrino »

aj narode jedna pomoc ako ko zna...ima li i ako ima dje mogu nac program za zakljucawanje sms za n73...poludje me wise owaj net,nemaju rusi nema niko kolko sam ja trazio...i owo sign-owanje symbiana je komplikowano sam mailom da wise ne znam koji da stawim..ajte pozz

Odgovori