Uspeo sam da se registrujem preko cjb.net,pa onda prosledio mail na moj @nadlanu.com , ali sad zajebava taj sajt (symbiansigned.com), ne znam sta im znaci taj publisher ID, i zasto koji djavo ne mogu da trazim request! Konacno uspem nesto da uradim,kad ono...
MCone e to ti je drzavna tajna, ma ja ih skidam sa raznih sajtova koji ovde nisu dozvoljeni za objavljivanje, ako te interesuje javi se na PP da ti dam par korisnih linkova.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Kolega gameforce me je uputio na ovaj topic, posto sam pitao da li je na N95 moguce upaliti blic da normalno radi dok se snima,umesto crvene lampice. Ovde postoje samo tri posta o tome viewtopic.php?p=134779&highlight=blic#134779
a inace ne moze se preko Ntorch-a uraditi to sto sam ja pitao,posto sam video na nekom stranom forumu da ljudi nisu uspeli to.Probao sam i preko NiceLight-a,ali nista.Da li neko zna za drugo resenje?
Neki pretpostavljaju (sto sam i ja pomislio), da je Nokia namerno izostavila blic kod snimanja da ne bi pregoreo, dok drugi kazu da to nema veze posto je u pitanju LED tehnologija.
Ako bi se blic zaista ostetio na taj nacin onda ni ne zelim dalje da trazim,tako da bih voleo da mi neko da odgovor na ovo pitanje.
Dominator, ne bi se oštetila LED dioda... A zašto nisu omogućili tu opciju? Pa nije im to prva nelogična omaška... Znači, nisu hteli da fon bude savršen...
Što se tiče programa koji bi to omogućio...Koliko ja znam... A ZNAM!!!... ... Nema dodatnog programa koji bi to omogućio, što ne znači da ga neće biti...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Dominator napisao:Neki pretpostavljaju (sto sam i ja pomislio), da je Nokia namerno izostavila blic kod snimanja da ne bi pregoreo, dok drugi kazu da to nema veze posto je u pitanju LED tehnologija.
Evo da i ja potvrdim da to nije tacno, jer kod mene na N73 sve vreme radi LED dok se snima. Mada on veoma slabo svetli i nema nikakva korist od njega, na snimku se vidi samo mrak. Na SE telefonima je mnooogo bolji blic za nocno snimanje.
Ajd' i ja da se nadovezem... Ja koristim na N80 u tu svrhu S60SpotOn i savrseno mi osvetli ono sto snimam na nekih 1-1,5m pa pokusaj sa tim programcicem. Jedino po meni sto je logicno je da je mozda sama dioda slabija ili ono staklo sto je preko nje deblje, pa da ti mozda nece toliko jako sijati sto je slucaj sa N73
Azimuth, nije mi jasno kad kazes da ti S60 Spot On omogucava osvetljenje prilikom snimanja,kad sam ja probao sve moguce programe u tu svrhu,pa i izmedju ostalog i ovaj,i kod svakog je slucaj da kada se program ukljuci onemogucuje rad kamere u potpunosti,tj. zauzima njeno mesto u sistemu.Ima li neka fora tu?
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Ninolina, kod mene na svu srecu nema te crvene diode inace slabo koristim kameru na telefonu al eto, moze da posuzi s vremena na vreme
P.S. Menjaj telefon, kupi N80
Nije mi jasno.. Zasto trazis program kad se na N73 automatski pali blic prilikom snimanja?
Jeste,ali je njegova jacina osvetljenja potpuno beskorisna da bi se mogao snimiti klip u malo mracnijim uslovima.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
aj narode jedna pomoc ako ko zna...ima li i ako ima dje mogu nac program za zakljucawanje sms za n73...poludje me wise owaj net,nemaju rusi nema niko kolko sam ja trazio...i owo sign-owanje symbiana je komplikowano sam mailom da wise ne znam koji da stawim..ajte pozz
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.