N-GAGE igrice

Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj igri, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

zllaja, nisu ngage igre krekovane da mogu da se instaliraju na sve telefone nego postoje razlicite verzije tih igrica. Znaci, recimo Electronic Arts izbaci igricu Tetris i odmah napravi symbian verziju, java verziju, ngage verziju te igrice... Kao sto postoji npr. GTA za PC, Play Station, XBox...
Te igrice mogu da budu dosta razlicite ali i veoma slicne(u nekim slucajevima skoro iste), ali uglavnom su ngage igrice "igrivije" tj. lakse se upravlja, cesto imaju bolju grafiku i UVIJEK imaju dosta bolje zvucne efekte, bar po mom iskustvu...
Inace, i ja imam symbian fifu 07 i stvarno je maltene identicna kao ngage fifa 08 :)
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

zllaja
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 09. Dec 2007. 01:09

Post od zllaja »

Ok,sad mi je jasno,a meni su i ove obicne simbian igre sasvim dovoljne a sad sto se zvucnih efekata tice ne cudi da su bolji kao i cjelokupna grafika(mada ja to nisam uporedjivo)imajuci u vidu za kakve su ,,strojeve" namijenjene.
PS:usput da bitam,kolika je prosjecna velicina Ngage igrice,prelazi li 1MB?
Nokia N95 8GB

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

Na ovoj stranici mozete da vidite sve igrice koje trenutno mogu da se kupe kao i one koje su tek u najavi:
http://www.n-gage.com/ngi/ngage/web/g0/en/showroom.html

Od tih "coming soon" igara interesantno mi izgledaju "Worms World Party" i "One"

Screenshotovi iz igrice "One":

Slika Slika Slika
Slika Slika Slika

pimplo
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 28. Jul 2008. 03:57
:: LG G2 32gb Black

Post od pimplo »

Ovo lemanje deluje gotivno, samo ne mogu da zamislim kakav ce biti feeling cepati je na mobilnom i koliko ce kompikovane komanda biti :?
HTC 10

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

Nabavio sam jos dvije FULL n-gage igrice:

Reset Generation

Slika Slika
Welcome back to the playground of your youth! Inviting to play and unfairly addictive, this fast-paced, multiplayer puzzle game is designed to be a dream come true for game fans: it's a videogame about videogames! Reset Generation is the world's videogame homage to videogames, playable on both N-Gage and PC. Choose from ten beautifully animated heroes, each with their own special power. Try the infinitely replayable single player mode or venture online for frantic 4-player fun!

Bounce: Boing Voyage

Dobri stari Bounce konacno dobio vrijednog naslednika :)

Slika

Slika Slika
Three dimensions, three lands, three different ball forms! In Boing Voyage, our hero, the Bounce ball, has a problem. The evil Hypnotoid is the meanest cube ever, and he has taken over the entire world of Pongpingy by hypnotizing all the other creatures. Change your ball form from Mud to Rock and back to guide the Bounce ball through different surreal worlds. Finally, free Pongpingy from the rule of the evil Hypnotoid. Boing Voyage is a jumpaliciously fun evolution of the original Bounce.

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

ja ne mogu da instaliram ali ni jednu n-gage igru... sve odradim po uputstvu i nece, jednostavno se ne pojavi u onom n-gage odeljku :cry:

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

Mirko BGD, hoce sigurno nego ti nesto ne radis dobro ;)
Na pocetku instalacije svake igrice imas opciju da instaliras n-gage aplikaciju u telefon, odradi to iako je vec imas, mozda je neka starija verzija...

Samo da dodam da je ovaj novi bounce stvarno odlicna igrica! :)

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

evo sad sam malo gledao po netu, greska je bila u tome sto nisam imao najnoviji n-gage meni 2.0 koji mora da se skine i instalira sa oficijalnog n-gage sajta :wink:

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

Mirko BGD, ne mora bas taj sa n-gage sajta, moze i ovaj sto je dje su sve ove igrice ;) ali dobro, barem smo rjesili u cemu je bio problem :D

-f-
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 22. Nov 2007. 21:16

Post od -f- »

Kako da instaliram igrice na n95??? :?

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

-f-, prvo instaliras ngage aplikaciju za N95 sa ngage sajta. Posle toga skidas ngage igrice i pokreces ih preko te aplikacije.

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

Izasla jos jedna igrica, skinuo sam je ali mi ne izgleda nesto interesantno tako da je jos uvijek nisam instalirao.

Dirk Dagger and the Fallen Idol

Slika Slika Slika
Meet the world's first mobile detective, Dirk Dagger. It's a masterpiece of mystery!

Honking penguins? A partner who reincarnates as a housefly? Movie stars, rip-offs, double-crosses, wigs, moustache wax? Yes! Introducing a masterpiece of mystery: Dirk Dagger and the Fallen Idol is about reinventing the classic, almost-forgotten adventure game genre on mobile. Meet the world's first mobile detective, Dirk Dagger!

Butters
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 20. Mar 2008. 06:36

Post od Butters »

Simpaticna je igrica, slobodno je instaliraj. Prelazi se sa jodnom i po baterijom :D
Jel raspolozen neko da igramo nesto online?

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

O ja totalno zaboravio da je n-gage platforma ponovo aktivna i poboljsana. Samo mi je zao zasto Nokia nece da napravi novu verziju n-gage zbog ergonomije pri igranju. Ne moze nista da zameni ono cudo sto lici na gamepad :wink: . Al sa finansijske strane razumem ih jer bi takav telefon trebao da kosta oko 200e i manje zahvaljujuci maloj ceni igrackih konzola kao sto su PlayStation Portable i Nintendo DS.
Sad videh listu podrzanih telefona, samo 3 modela...ima li sanse da se lista prosiri?
5130+Koss the plug....

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

KERN_EXEC 3

Post od cale »

Za sve koji piz*e sa vrlo poznatim KERN_EXEC 3 "ispadom":
Citat:
"Kern Exec is the Ngage Nightmare and this error is with us from the begining. I havent seen any solution for now - and it will be hard to find it cuz this error doesnt happen to all of us. Almost everyone had it in Fifa but only few in Cotd for example. Ive seen this error in SRE and in SIKB plus I got it once in MHP too. So its not about the games but Ngage application.. Sometimes phone restart helps and you dont need to reinstall the game (thats what happened to me) but sometimes it not possible to play more..

When u do the clean reset its impossible to save any data like points or gamesaves (even when u do the backup its possible than you will loose everything).. of course all points are saved to servers but.. you cant saved them in your application. You can try to reinstall it over the existing application but.. is there a good way? I suppose it wont change anything.."

So all we can do is to wait for better days :roll:
8)

Izvor

Butters
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 20. Mar 2008. 06:36

Post od Butters »

Mozes da pomeras kakmeru u igri tako sto pomeras telefon oko svoje ose, ne levo-desno :)
i tako se pomera "kursor" u igri. Naravno , mora da se otvori kamera. Simpaticno i brze se pomera nego rucno.

A ovaj KERN_EXEC 3 koliko to cudo nervira! Ne mogu da pocnem da igram golf bez najmanje 3 pokretanja igre. Skoro uvek hoce kad se promeni display orientation (mada meni poslednji put nije nikako hteo da ga vrati u normalu pa sam morao da reinstaliram igru i to vise ne pipam) ili kad se dzara malo po audio settingsu - iskljuci se ton tj.

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

Novi ngage naslov:

Gameloft Dogz®
Playful, affectionate, and downright irresistible… Raise your ideal companion!

Did you know that you can adopt the most adorable puppy, feed him, and train him...all on your N-Gage compatible mobile device, in a totally 3D environment? That's exactly what Dogz gives you the chance to do: you'll be able to keep your puppy with you constantly and play with him anytime, anywhere! But hold on...because just like in reality, your companion isn't there just to entertain you. You'll also have the delicate task of making him the happiest, most radiant dog by giving him all of the love and attention that he deserves!
Slika Slika

Inace, moram da kazem da je izasao i Asphalt 4: Elite Racing, doduse samo symbian 9.2 verzija(bice i ngage uskoro)...
Igrica je velika oko 5mb i za divno cudo ima cak i bolju grafiku nego ngage verzija asphalt 3-ojke! Odlicno radi i u landscape i u klasicnom modu, slobodno mogu da kazem da je igrica dosta bolja cak i od ngage verzije!

Slika Slika Slika

Slika Slika Slika

I moram jos jednu igricu da opisem, iako je takodje za sada samo za symbian 9.2, nadam se da ce biti i ngage verzija jer i ovako je po meni duplo bolja(igrivija) od ngage fife 08!

Gameloft Real Football 2008: European Tournament 3D HD Version S60v3 SymbianOS 9.2

SlikaSlikaSlika
SlikaSlikaSlika
New Features:
Improved graphics
Full 5MB in size
More stadium, teams, refrees, players
Full customization of teams
Radar
Exhibition Mode, Cup Mode, League Mode
Full real player names & stadium
Play in different weather like Rain, Snow, Fine
Camera type
3D High Definition Version
Keypad configuration
Dynamic sound
Symbian (no longer Java)

Supported Languages:
English
French
German
Italia
Spanish
Portuguese
Brazilian-Portuguese

List of all teams in the game:
Europe A:
Germany, Poland, England, Sweden, Serbia, Netherlands, Portugal, Italy, Czech, Croatia, France, Switzerland, Spain, Ukraine, Denmark, Greece, Ireland, Romania, Turkey, Israel, Russia, Belgium, Finland, Armenia.

Europe B:
Scotland, Lithuania, Georgia, Faroe Island, Norway, Bosnia & Herz. , Hungary, Moldova, Malta, Slovakia, Wales, Cyprus, San Marino, Estonia, Macedonia, Andorra, Latvia, Iceland, Northen Ireland, Liechtenstein, Bulgaria, Slovenia, Albania, Belarus.

Europe C:
Luxembourg, Austria, Kazakhstan, Azerbaijan.

Americas:
Costa Rica, Ecuador, Paraguay, Trininand & Tobago, Argentina, Mexico, USA, Brazil.

Asia:
Iran, Australia, Japan, South Korea, Saudi Arabia, China, Qatar, North Korea.

Africa:
Ivory Coast, Angola, Ghana, Togo, Tunisia, South Africa, Nigeria, Cameroon, Morocco.

Legends:
Classic France, Classic England, Classic Germany, Classic Italy, Classic Netherlands, Classic Argentina, Classic Brazil, Old Stars, Gameloft.

Club Teams:
Arsenal, Birmingham, Blackburn, Bolton, Sunderland, Chelsea, Everton, Fulham, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Middlesbrough, Tottenham, Portsmouth, Reading, Newcastle, Derby, West Ham, Wigan, Juventus, Atalanta, Cagliari, Catania, Napoli, Empoli, Fiorentina, Inter Milan, Lazio, Livorno, Genoa, AC Milan, Palermo, Parma, Reggio, Roma, Genova, Siena, Torino, Udinese, Auxerre, Bordeaux, Le Mans, Lens, Lille, Lorient, Lyon, Marseille, Monaco, Nancy, Metz, Nice, PSG, Rennes, St-Etienne, Caen, Sochaux, Toulouse, Strasbourg, Valenciennes, Bilbao, FC Barcelona, Sevilla, Valladolid, Coruna, Espanyol, Getafe, Almeria, Huelva, Valencia, Athletico Madrid, Real Madrid, Mallorca, Pamplona, Santander, Murcia, Sevilla, Villareal, Zaragoza, Bielefeld, Leverkusen, Bayern Munich, Dortmund, Frankfurt, Cottbus, Nuremberg, Hamburg, Hannover, Hertha Berlin, Gelsenkirchen, Stuttgart, Bochum, Wolfsburg, Werder Bremen, Duisburg, Rostock, Karisruhe, Sofia, Moscow, Lisboa, Istanbul, Olympiacos, Shaktar Donetsk, Kyiv, Bucharest, Copenhagen, Lisbon, Celtic, FC Porto, Anderlecht, Athens, Panathinaikos, Rangers, Trondheim, Fenerbahce, Prague, PSV Eindhoven, Amsterdam, Rotterdam.

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

kada hocu da pokrenem igricu u n gage aplikaciji izbacuje mi gresku. da li neko zna resenje inace u pitanju je 6220c.

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Može li mi Sensei poslati na pp link za download i upustvo za instalaciju ovih n-gage igara,hoće drug da mu instaliram,znate već procedure,kupio n82 da se pokazuje,i sad hoće da mu osposobim aparat :disgust: .Hvala unapred!
Nokia C6

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

tehno maniac, moze, pogledaj pp ;)

Odgovori