Professional moras da budem malo odredjeniji koj petch si instalirao za n-gage igre? Video sam da kod mnogih petcheva treba da se instalira igra onda kad hoces da je igras ukljucis neki dodatni petch i igras(tad ti se navodno izgubi neka ikonica koja ti signalizira da je igra trial).....Ja imam program koji cita samo BinPDA krekovane igre i sa tim sa mzadovoljan iskreno mrzi me da googlam vise i da probam jos neke.
Bojanz odakle ti to da BinPDA nece da krekuje vise igre za N-Gage ?
Koji je to program? Evo sinoc sam apdejtovao NGAGE arenu na verziju 1.40, i kada sam instalirao Patch za full igrice, pokrenem igricu, a on ispise Game not found on memory card. Sta bi moglo biti sada? Pozdrav !!!
Currently at use: Samsung A5 (2017)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
dimi89 napisao:Bojanz odakle ti to da BinPDA nece da krekuje vise igre za N-Gage
Pa ne krekuju vise n-gage igrice to sam citao na stranim forumima da hoce vec bi to uradili jer dosta igrica je izaslo od njihove zadnje krekovane igrice za n-gage
Bojanz na njegovom sajtu pise da treba da iskrekuje Asphalt 4 i jos neke ali da su na cekanju nigde ne pise da ne krekuje vise....
Professional citao sam po forumima da se to desavlo i drugima a problem je taj da nece da procita igre sa kartice...nazalost kao jedino resenje nude za sad reinstal vi igara koje zelis....Vecini se cak obrisali i sejvovi...
Evo sada mi rade igrice, ali neće da mi patchuje na full verziju. Šta bi moglo biti? Hvala unapred. Pozdrav !!!
Currently at use: Samsung A5 (2017)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
Ево мало да се похвалим са пар својих "full" игрица...
Једном ми је у пецању (да тако назовем) избацило грешку,али мора да је због тога што се прегрејала батерија,дуго сам играо...или тако нешто
btw ево моје скромне колекције
Ninolina, ajde ovde da te pitam posto znam da imas n97.
Da li si instalirala ngage na njoj i kako radi ako jesi?
da li je moguce igrati igre na hardverskoj tastaturi?
imam n95 8 gb... znaci trebam, da , obrisem 20001079.cre i ubacim 20001079.txt ?
hvala na odgovoru ...
edit : u folderu : 10202BE9/persists sam izbrisao 20001079.cre i kopirao 20001079.txt koji sam nasao u root folderu ( 10202be9), i isto me izbacuje uz istu poruku... help anyone ?
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't... -- iPhone 6 space gray, 64 GB --
Ja imam isti problem na n79 izbacuje mi KERN-EXEC 3 kad igram igrice i posle nece ni da ih ucita.Pokusao sam da preimenujem ovaj 20001079 fajl iz cre u txt ali je sve isto izbacuje mi gresku.kako ovo moze da se resi.hvala svima.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.