Chobby88, a ne mislis da se baterija isto tako trosi na odrzavanje te RAM memorije isto kao na ponovni start aplikacije? Znaci sa te strane mi prica bas i ne pije vodu. Drugo, navika je eto cudo. I trece, posto sam poznat kao ekstremno nestrpljiva osoba koja zeli sve odmah i sada (glavni razlog zasto ne mogu da smislim Android i to silno cekanje

), a na iPhonu sam naucio da je bolje imati sve pogaseno jer nikad ne znas kad ces nesto zahtevnije da pokrenes, a video sam da ima razlike u brzini pokretanja aplikacije sa praznim i punim RAMom. Sitne aplikacije ne racunam, ali igre ili nesto teze....
Konkretno, na iPhonu iGO je bio prilicno zahtevan po pitanju memorije, pa onda MetalStorm: Wingman, Campbell's Operative Orthopaedics... Recimo nisam mogao u kolima da pustam mjuzu preko Music aplikacije i onda da ukljucim navigaciju. Morao sam da ugasim mjuzu (ili bi je OS sam iskljucio pri pokretanju navigacije), i onda pokrenem navigaciju, i tek iz njenog music dela ponovo pokrenem muziku.
Na WP8 kazem, osim par zaista teskih igara ostalo nije vredno pomena, radi besprekorno. Zena na svojoj Lumiji710 nonstop ima ukljuceno i 10-ak aplikacija, i telefon radi bez greske. Ja sam eto zrtva i rob navika