Postoje bolji [FACE WITH STUCK-OUT TONGUE AND WINKING EYE] kako ti je bolji ie nego chrome? Dobar je ie ali svaki tab ponovo učitava... Zatim nekad mi iskoči popup, šlogira se skroz...bandiof napisao:mpetrovickgnavodno postoje bolji..
browser korisitm IE i kaliko sam se patio sa onima chrome-om na adroidu ovaj mi je savrsen i nije mi potreban ni jedan drugi...
Aplikacije za Windows Phone 8.1
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Re: Aplikacije za Windows Phone 8.1
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Kalendara imam 2: stock i Chronos, oba syncuju FB, phone, Outlook, Google. Ne znam sta je tu frka?
Od browsera samo IE koristim na fonu i sljaka prilicno dobro, doduse sa fona surfujem samo kad jako moram.
HERE mape su za e bolje i od iGO, a ko zeli moze da isproba i Navmii, ja sam probao, solidno radi.
Znaci sve u svemu, WP je odlican sistem na kome sve moze da se uradi, ponekad treba korak 2 vise, ali ni na ostalim sistemima nije sve idealno.
Od browsera samo IE koristim na fonu i sljaka prilicno dobro, doduse sa fona surfujem samo kad jako moram.
HERE mape su za e bolje i od iGO, a ko zeli moze da isproba i Navmii, ja sam probao, solidno radi.
Znaci sve u svemu, WP je odlican sistem na kome sve moze da se uradi, ponekad treba korak 2 vise, ali ni na ostalim sistemima nije sve idealno.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Ništa nije frka, ja sam njemu odgovorio. Smešno mi je bilo što "navodno" postoje bolji, i ja mislim da postoje bolji. Slažem se i za ie, surf preko telefona kad je nužda. U smislu kad je potrbna informacija "u divljini", a i kad je nužda [emoji23]
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 16. Avg 2012. 12:14
- :: Nokia Lumia 730
Ne volim da se ponavljam, tako da pogledaj jos jednom moj prethodni post (Pon, 26. Jan 2015. 23:50).miodrage napisao:Kalendara imam 2: stock i Chronos, oba syncuju FB, phone, Outlook, Google. Ne znam sta je tu frka?
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pon, 25. Nov 2013. 23:13
- :: Htc One m9
- :: Nokia Lumia 920
Coni, meni chrome bio prespor na androidu ne znam kako je sada stvarno....a za kalendar znam da ste ovde pisali da je onaj Cal bolji..ne znam nisam koristio
Ja sam na androidu koristio maxton, jedino mi je on radio ljudski a na win mi i ie zavrsava posao mada je uc bolji ali to ako neko surfuje preko telefona, meni treba za nesto hitno.
Account Manager Pro je na AppDeals, odlicna app, skidajte
pozz

pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
-
- Neredovni učesnik
Hvala za preporuku.Vlada Zem napisao:Account Manager Pro je na AppDeals, odlicna app, skidajte![]()
pozz
Jel ima potrebe za nekim dodatnim backup alatom ili je dovoljna po vama standardna sinhronizacija sa OneDriveom? Jel radio neko restore sistema i podataka? Kod mene sve sljaka odlicno na telefonu, al treba razmisljati i o DRMu unapred.

Microsoft nalog, Onedrive cloud, Store, radi bekap.
pozz
Zasto?mpetrovickg napisao:...al treba razmisljati i o DRMu unapred.
pozz
-
- Entuzijasta
a koja je poenta ove aplikacije? .
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Po meni je bolje naci neki obican notes koji se moze zakljucati i tu upisivati poverljive podatke ako se imaju. Ova aplikacija
Account Manager Pro je kineska i ko zna ko ce videti sve te podatke.
Account Manager Pro je kineska i ko zna ko ce videti sve te podatke.
-
- Entuzijasta
Hvala..meni je tel vec pod sifrom a i nemam preterano sta da krijem:D
-
- Neredovni učesnik
Vlada Zem napisao:Microsoft nalog, Onedrive cloud, Store, radi bekap.
[quot="mpetrovickg"]...al treba razmisljati i o DRMu unapred.[/quot]
Zasto?
pozz
Pa treba razmisljati da sve podatke koje imas na telefonu, imas i bekapovano negde. (u slucaju kradje, kvara,...)
Ako default backup radi sve sto treba, onda nema problema.

P.S:Malo radi paranoja otkad mi je crkao eksterni hdd i od kada sam izgubio sve podatke...
^Naravno, samo ne znam kakve veze ima DRM zaštita s tim.
Sve bitno (foto, doc, itd) čuvam na telefonu, Onedrive, Dropbox, Hardisk i na 2 SD kartice, paranoja
pozz
Sve bitno (foto, doc, itd) čuvam na telefonu, Onedrive, Dropbox, Hardisk i na 2 SD kartice, paranoja

pozz
-
- Neredovni učesnik
DRM je Disaster Recovery Management i sadrzi procedure za pripremu pre incidenta (pravljenje bekapova i njihovo testiranje), sta raditi tokom incidenta (tj. kako vratiti sistem u normalu) i na kraju provera da li sve radi. Jednostavnija definicija.Vlada Zem napisao:^Naravno, samo ne znam kakve veze ima DRM zaštita s tim.
Sve bitno (foto, doc, itd) čuvam na telefonu, Onedrive, Dropbox, Hardisk i na 2 SD kartice, paranoja![]()
pozz

OneDrive ili GDrive dobro vrse posao za automatski incremental backup na racunaru. Samo sam hteo da proverim da li je neko radio restore mobilnog i da li je dovoljan default backup.
pozz
-
- Neredovni učesnik
Ako nekome treba, GymBUilder Pro je besplatna do kraja dana.
Poslednja izmena od mpetrovickg u Uto, 03. Feb 2015. 18:24, izmenjeno 1 put ukupno.
-
- Neredovni učesnik
16.2. se gasi gtalk projekt tako da ce prestati jedina mogucnost upotrebe googlovog chata na Windowsu

Nadam se da ce se konacno pojaviti app za hangout..

Nadam se da ce se konacno pojaviti app za hangout..
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
3 meseca ima kako nisam na Windowsu a planiram u narednih mesec dana da se vratim, pa me zanima da li su izasle neke nove aplikacije u medjuvremenu?
Festina lente.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Apolo, izlaze svakodnevno. Sta te zanima?
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Internet pretraživač i, da li se službe sad može slušati dok je minimizira i tako...
Festina lente.