Ja pored nase vremenska prognoza koristim jos i Blue Skies. Podaci su tacni i 24-voro casovni prikaz kad ce kisa i ostalo a ovih dana vreme je i bilo takvo da sam to isprobao i bas su precizni.

Hahaha i kod mene za ponedeljak za bg stoji kao sneg, a beweather mi u poslednjih dana bas zabada, samo mi pokazuje kisu.Deksi napisao:Instalirah je ali po prognozi koju daje za naredna pet dana u Leskovac dolazi opet zima. Videcemo koliko ce biti tacna.
Ja pored nase vremenska prognoza koristim jos i Blue Skies. Podaci su tacni i 24-voro casovni prikaz kad ce kisa i ostalo a ovih dana vreme je i bilo takvo da sam to isprobao i bas su precizni.
Moram da budem prost i da kazem da si se bas i***o. Za vajber ti tvrdim da radi brze i stabilnije na androidu slicnih performansi kao moja L520 tj ceo sistem je daleko stabilniji od androida. Ja sam od januara do sada imao samo jedno zakucavanje telefona i trpao svasta u njega a radi bez seckanja, greske. A win uredjaj koji ti planiras da kupis kada izadje, em je duplo jaci od ovog mog em ce dobiti win10 bez zakidanja na nekim stvarima, samo ti kupi win telefon i nece ti padati vise android na pamet, osim ako ti telefon sluzi za igrice i instaliranja raznih launcera kao i icon pack pa ti plants vs zombie nije free kao na hemoroid osekson napisao:Do malopre sam iscitao sa jednog foruma celu jednu temu o aplikacijama za wp,i meni kao nekom ko misli da predje na wp uskoro(cekam 640 model)sve deluje da ni jedna aplikacija ne radi,ili baguje,bukvalno se ljudi zale na sve i svasta.Vise ni sam ne znam sta da mislim,zale se da nema aplikacija,viber radi ocajno slabe mu notifikacije,aplikacije kasne sa azuriranjem,po pola funkcija ne radi,stalno brisu stare apl.pa instaliraju nove koje opet nesto ne radeNema Blic aplikacije i jos nekih novina koje citam uz kafu ujutru.Neko gore napisa da wp polako uzima 10 posto trzista
ako je sve ovo tacno po forumima koji se bave WP aplikacijama(a uglavnom samo nesto kukaju i zale se )mislim da WP jos dugo nece imati nikakvu ulogu na mobilnom nebu.Nisam HEJTER,svidja mi se i dalje WP,koristim malo aplikacija i inace,ali kada procitam da bas one koje mi trebaju nema ,tj.razne novine kao Blic pa Telegraf,los viber
ne znam ni sam sta da mislim,mozda je wp interesantan onima dokonim po ceo dan koji samo instaliraju i reinstaliraju,ali za mnoge koji nemaju vremena za cimanje,mislim da je android i dalje jednostavniji.
Kakvai stereotipi, c c c9R94 napisao:nece ti padati vise android na pamet, osim ako ti telefon sluzi za igrice i instaliranja raznih launcera kao i icon pack pa ti plants vs zombie nije free kao na hemoroid os
Znači ljudi sa droidom samo igraju igrice i instaliraju razne launchere itd. šta ste već još napisali. To možda vaši prijatelji...9R94 napisao:nece ti padati vise android na pamet, osim ako ti telefon sluzi za igrice i instaliranja raznih launcera kao i icon pack pa ti plants vs zombie nije free kao na hemoroid os