Win mobile - korisne aplikacije
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Kad koristim SKY FIRE za you tube,on mi napise:"The network connection(APN) used does not provide full internet connctivity as needed by Skyfire to play audio!",i ne cuje se ton...moze li pomoc?
p.s.treba li da update-ujem windows mobile na verziju 6.5,ili mi je i 6.1 vezija ok?
i daj nek mi neko napise ime nekog dobrog streaming player-a,pl....
p.s.treba li da update-ujem windows mobile na verziju 6.5,ili mi je i 6.1 vezija ok?
i daj nek mi neko napise ime nekog dobrog streaming player-a,pl....
Azimuth, probao sam NetFront i nije mi se bas svideo u smislu "realnog" surfovanja po netu(stalno moram da radim zoom,ne otvara stranica "fit to screen",),tako da mislim da je tu skyfire mnogo bolji(otvara stranice realno onakve kave jesu,i laksi je za rukovanje sto se tice zoom-a)...samo kad bi resio problem sa zvukom...a imam i 2. problem sa NetFront-om:Midomi(app sound tracker) nece da ga prepozna kao default browser...
skyfire hoce,NetFront nece...
i po treci put:MOLIM VAS IME NEKOG DOBROG STREAMING PLAYER-a?!

i po treci put:MOLIM VAS IME NEKOG DOBROG STREAMING PLAYER-a?!
TCPMP:
Imam neki malo cudan problem.
Naime, sve je ok radilo oko ucitavanja titlova, a sada to nece da radi. Iako prilikom pokretanja filma, program prepozna titlove i cekirani su u meniju (srt ekstenzija), titlova nema. Kada odem na "open" on ih u direktorijumu u kome je i film, ne prepoznaje da ima nikakav titl.
I deinstalirao i ponovo instalirao program, ubacio i portable verziju - ISTO.
U Settings-u je sve OK:
Hi Res Size: 28
Low Res Seze: 16
Speed (1/1sec): 0
Za font titla je u programu dat TAHOMA, interesuje me gde se taj font nalazi da proverim da slucajno nije izbrisan. Inace, nasao sam ga samo u IGO8 direktorijumu, mozda ga je SKTolls izbrisao sa neke druge lokacije, gde je takodje bio, jer sam mu dao da brise duplirane fajlove?
Od nekih programa ne secam se da sam nesto posebno instalirao, mozda je jedino SKTools nesto pokarabasio.
Znaci radi se o istom filmu, sa istim titlom, koji je pre radio!
P.S. Da li TCPMP otvara mkv filmove? Kao ima podrsku za matrosku, ali nece da otvori film, a usput se i zaglupi, tako da mora da se uradi soft reset da bi program ponovo mogao da radi...
Imam neki malo cudan problem.
Naime, sve je ok radilo oko ucitavanja titlova, a sada to nece da radi. Iako prilikom pokretanja filma, program prepozna titlove i cekirani su u meniju (srt ekstenzija), titlova nema. Kada odem na "open" on ih u direktorijumu u kome je i film, ne prepoznaje da ima nikakav titl.
I deinstalirao i ponovo instalirao program, ubacio i portable verziju - ISTO.
U Settings-u je sve OK:
Hi Res Size: 28
Low Res Seze: 16
Speed (1/1sec): 0
Za font titla je u programu dat TAHOMA, interesuje me gde se taj font nalazi da proverim da slucajno nije izbrisan. Inace, nasao sam ga samo u IGO8 direktorijumu, mozda ga je SKTolls izbrisao sa neke druge lokacije, gde je takodje bio, jer sam mu dao da brise duplirane fajlove?

Od nekih programa ne secam se da sam nesto posebno instalirao, mozda je jedino SKTools nesto pokarabasio.
Znaci radi se o istom filmu, sa istim titlom, koji je pre radio!
P.S. Da li TCPMP otvara mkv filmove? Kao ima podrsku za matrosku, ali nece da otvori film, a usput se i zaglupi, tako da mora da se uradi soft reset da bi program ponovo mogao da radi...
Nokia e71
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
ikiM, subtitlovi se prikazuju iskljucivo ako TCPMP kao video driver koristis GAPI, GDI, Intel 2700 ili ATI 3200. U ostalim rezimima nece biti prikazani. Proveri sta si podesio.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
eeee... tacno to... skroz sam zaboravio to da proverim!
A bilo je podeseno kako valja, bilo je na GDI (GAPI ne rotira sliku kako valja) ne znam kako se to promenilo, mozda zato sto sam u medjuvremenu instalirao noviju verziju Core Playera, kod koje je bilo drugacije podeseno?
A pitanje vezano za matrosku? TCPMP nece da prikaze neki mkv fajl (kao da i matroski ima raznih varijanti - bar ja ne znam za to).

A bilo je podeseno kako valja, bilo je na GDI (GAPI ne rotira sliku kako valja) ne znam kako se to promenilo, mozda zato sto sam u medjuvremenu instalirao noviju verziju Core Playera, kod koje je bilo drugacije podeseno?
A pitanje vezano za matrosku? TCPMP nece da prikaze neki mkv fajl (kao da i matroski ima raznih varijanti - bar ja ne znam za to).
Nokia e71
cale napisao:PhonEx v1.2
![]()
The Iconsoft Phone Extension or PhonEx is a new generation program implementing a new type of user interface for managing the main functions of a telephone, built on the basis of the Iconsoft Mobile Engine. PhonEx opens up new possibilities for easy interaction using simple touch, without the stylus, while retaining all the capabilities of a Windows Mobile palmtop computer.
Features include:
* Convenient and intuitive interface
* Interaction using simple touch (without stylus)
* Today plug-in
* Address book
* Photo contacts (including SIM contacts)
* Individual tune for calls (including SIM contacts)
* Expanded call history for each contact
* Image library
* Favorites group
* Full-screen incoming call
* Full-screen Dialer
* New and easy Phonepad
* Convenient contact search
* Personalization
* Broad options capability
And much more!
System Requirements
Any Windows Mobile 5.0, 6.0, 6.1 devices.
Devices without a touch screen and older platforms are not supported.
- serbian-boss
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 21. Apr 2009. 21:11
Zeznuo sam nesto mob...naime instalirao sam spb shell 3.5 i izbagovalo mi se par programa,pa cu verovatno da reinstaliran sve(stavim spb 3.5.1) pa bi mozda i ceo windows pod uslovom da vredi preci na 6.5.1(koliko sam video izasao je)...?
ima li neko iskustva sa ovom verzijom(posto ste mi vec rekli da ne treba prelaziti na ono stariju verziju 6.5)...

Najbolji mp3ALARM+mp3plajer u jednom sjajnom programu:
http://www.sto-helit.de/index.php?modul ... &entry=104
Na sajtu imate gomile skinova za njega, a ja sam ga instalirao prvenstveno zbog genijalno uradjenog alarma s mnoshtvom opcija. Necete zazaliti.
http://www.sto-helit.de/index.php?modul ... &entry=104
Na sajtu imate gomile skinova za njega, a ja sam ga instalirao prvenstveno zbog genijalno uradjenog alarma s mnoshtvom opcija. Necete zazaliti.