Aplikacije za Windows Phone 8.1
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Re: Aplikacije za Windows Phone 8.1
Ja sam vajber obrisao cim su uveli mogucnost poziva na whatsapp jer je bas pocelo da me nervira sto svaki put nekoliko sekundi ucitava kontakte i poruke. WA radi brze i razgovori se cuju veoma dobro, nekad ima eho mog glasa nekad ne ali sam zadovoljan.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
9R94, imamo isto iskustvo sa Votsapom. Jedino ja nisam obrisao Vajber.

Poslednja izmena od Evindzer u Uto, 07. Jul 2015. 00:10, izmenjeno 1 put ukupno.
Ja vala jesam, poprilicno je heavy za moju 520 i vise vuce vec malu bateriju. Elem, kad ti tako cepa eho, prekini vezu i neka tebe onda pozovu, ako ne uspe iz prvog uspeva iz drugog puta da se resis tog odzvanjanja 

Meni recimo pozivi bolje rade na viberu. Kad je viber u pozadini ne utice previse na bateriju, al zato kad ga koristim vuce samo tako
Imam nalog na Tapatalku. Automatski se loguje na forume posle prvog puta. Verovatno je neki bug...9R94 napisao:Hmm, cini mi se da moras da imas i napravljen nalog na Tapatalk ne samo na odredjenim forumima, jer on onda sa Tapatalk nalogom uveze i forume na kojima si.
Sony Ericsson C510
Jedino da ti predlozim da izbrises tapatalk cashe memoriju pa ako ni tada ne pomaze da ga deistaliras i opet instaliras.
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 22. Jan 2015. 02:24
- :: lumia 520
Meni je viber urnisao bateriju, pa sam ga izbrisao. Sad vidim u poslednje vreme je i whatsapp je dobrano przi.9R94 napisao:Ja vala jesam, poprilicno je heavy za moju 520 i vise vuce vec malu bateriju. Elem, kad ti tako cepa eho, prekini vezu i neka tebe onda pozovu, ako ne uspe iz prvog uspeva iz drugog puta da se resis tog odzvanjanja
- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
Gregor Samsa, Svi oni prze na svim platformama, nista novo
.

Gregor Samsa, moguće, nisam primetio ali makar se brže pokrene whatsapp od vibera.
Hvala. Definitivno nesto nije u redu, jer mogu da postavim temu, a ne mogu da odgovorim na post [SMILING FACE WITH SMILING EYES]9R94 napisao:Jedino da ti predlozim da izbrises tapatalk cashe memoriju pa ako ni tada ne pomaze da ga deistaliras i opet instaliras.
Probao sam da reinstaliram, ne vredi. Cekam bolji update... Hvala. Pozdrav
Sony Ericsson C510
- Evindzer
- Prijatelj foruma
To me čudi. Meni TT radi vrlo fino na WP. Na Androidu je znao da me zeza, ali sad i tu lepo radi. Imaš klasičnu i univerzalnu TT verziju, ako jedna ne radi, možda da probaš drugu?
Poslednja izmena od Evindzer u Uto, 07. Jul 2015. 23:18, izmenjeno 1 put ukupno.
TT i kod mene radi fino, osim nekih gluposti tipa da me proizvoljno baci na neku temu, a ne na onu zadnje procitanu i sl. Nadam se da ce to srediti sa univerzalnom aplikacijom koja je meni ljepsa samo je bugovita i spora
Danas sam slucajno nasao dve aplikacije za gradski prevoz u Nisu.
Gradski prevoz Nis i Red voznje Nis (bolje odradjena).
Gradski prevoz Nis i Red voznje Nis (bolje odradjena).

- Evindzer
- Prijatelj foruma
Ima li nešto slično i za BGD?
A za Niš mi ne treba, imam tri (slovima: 3
) koleginice koje se otimaju oko toga koja će da me vozi svojim kolima kad dođem dole. 
A za Niš mi ne treba, imam tri (slovima: 3

- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Auuu,... da sam na tvom mestu, ja bih to lepo organizovao na gomilu i to bez nekog reda vožnje, pa kako se koja snađe.Evindzer napisao:.....imam tri (slovima: 3) koleginice koje se otimaju oko toga koja će da me vozi svojim kolima kad dođem dole.

https://www.windowsphone.com/en-us/stor ... 3e91632442Evindzer napisao:Ima li nešto slično i za BGD?
Ima li neka dobra za skidanje muzike a da ne bombarduju sa reklamam makar 5sec 

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Da. Xbox music. 

- Evindzer
- Prijatelj foruma
Hvala, brate.cvoruga napisao: https://www.windowsphone.com/en-us/stor ... 3e91632442