Omiljene aplikacije
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Omiljene aplikacije
Koje su aplikacije koje morate imati na svom tel? Recimo top 5?
Re: Omiljene aplikacije
Tapatalk , Metrotube , Windows Central , Vreme u Srbiji, myAppFree .
Malo je top 5 Dodatak su još Viber,Messenger ,Mondo i Večernje , Fb . Eto bar za početak . Dosta toga već dolazi sa sistemom.
Malo je top 5 Dodatak su još Viber,Messenger ,Mondo i Večernje , Fb . Eto bar za početak . Dosta toga već dolazi sa sistemom.
Osim eventualno myappfree, vise me interesuju aplikacije koje nisu bas svima poznate, a potpadaju pod vama obavezne..
Onda si tako trebao navesti
Sada to je relativno šta su poznate a šta ne . Ove što sam ja recimo naveo su baš poznate. Mogu sad nekih 5 koje koristim a nisu baš najpoznatije.
Uz WC koristim i Converge koja je super app , neki je znaju neki ne . Zatim od aplikacija za editovanje fotografija definitivno je izbor Fhotoroom , za muziku koristim zbox, za timer i stopwatch koristim jednostavnu i lepu aplikaciju when i lockscreen mi je awesome lock
Sada to je relativno šta su poznate a šta ne . Ove što sam ja recimo naveo su baš poznate. Mogu sad nekih 5 koje koristim a nisu baš najpoznatije.
Uz WC koristim i Converge koja je super app , neki je znaju neki ne . Zatim od aplikacija za editovanje fotografija definitivno je izbor Fhotoroom , za muziku koristim zbox, za timer i stopwatch koristim jednostavnu i lepu aplikaciju when i lockscreen mi je awesome lock
Cal, Cloudmesh, Fotor, OneMusic, Track runner.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Chronos - sjajan kalendar sa odlicnim Live Tile-om, i gomilom opcija za podesavanje svega i svja
Awesome Lock - najbolja app za LS do sada
Serbia news - zanimljiv nes portal, pisao sam o njemu, sve vesti iz svih izvora na jednom mestu (ostale app sam pobrisao)
Zedge i Audiko - za skidanje ringtonova
Cyber Dust - jako zanimljiv novi messenger, interesantan, jer se poruke odmah brisu... mogu doduse i da se sacuvaju ako je nesto bitno, ali sa ovim zaista nema promasaja, ako je potrebno da se komunikacija obavlja brzo, i bezbedno, bez bojazni da ce neko da je kasnije iscita. Ako neko zeli da proba, username je vrlo poznat i standardan - miodrage
Awesome Lock - najbolja app za LS do sada
Serbia news - zanimljiv nes portal, pisao sam o njemu, sve vesti iz svih izvora na jednom mestu (ostale app sam pobrisao)
Zedge i Audiko - za skidanje ringtonova
Cyber Dust - jako zanimljiv novi messenger, interesantan, jer se poruke odmah brisu... mogu doduse i da se sacuvaju ako je nesto bitno, ali sa ovim zaista nema promasaja, ako je potrebno da se komunikacija obavlja brzo, i bezbedno, bez bojazni da ce neko da je kasnije iscita. Ako neko zeli da proba, username je vrlo poznat i standardan - miodrage
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Evo i mojih nekih koje nisu bas u prvom planu na storeu:
Insider
World domination (igrica)
Live tile clock
Files
...i naravno posto mi je fon na engl: Cortana.
Insider
World domination (igrica)
Live tile clock
Files
...i naravno posto mi je fon na engl: Cortana.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Uuu World Domination sam bas dugo igrao, ali u poslednje vreme je bilo malo igraca pa me smorilo... Od igrica sada Chess by Post
Ja igram WD od ljetos, ima dosta igraca ponovo... bar na osnovu toga sto sam uplatio clanstvo pa mogu otvoriti do 11 slotova...
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
miodrage, moracu neke od navedenih da isprobam, a jutros sam izbrisao Cyber Dust, jer sam mislio da to nema niko pa sam skinuo... Sad cu opet da je instaliram
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
Ne znam otkad stoji u storeu, ali upravo sam instalirao "GESTURES", izmedju ostalog ima ono sto sam vec imao na htc wp, tj flip to silence... Kad ide poziv, okrenem tel ekranom na dole i iskljuci zvono.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
DamirBL, Stoji od prekjuce, odlicna je stvar, koristim za javljanje na telefon, mada se jos navikavam.
Super je za javljanje, samo prineseš uhu...
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Auu, od kad to ima fabrički samsung
Eto, znate da pratim wp. Možda za par god. ponovo uzmem wp.
Eto, znate da pratim wp. Možda za par god. ponovo uzmem wp.
Poslednja izmena od Baraba u Sub, 20. Dec 2014. 09:25, izmenjeno 1 put ukupno.
Mi na wp smo malo usporeni
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Usporeni, ali temeljiti... Ono sto radi, radi tecno, glatko, bez bugova lagova i ostaloga
Ako nekome Here Maps i Here Drive+ ne odgovaraju, postoji besplatna Navmii navigacija. Testirao sam, nije losa, ali mi je Here neuporedivo bolji.
Ako nekome Here Maps i Here Drive+ ne odgovaraju, postoji besplatna Navmii navigacija. Testirao sam, nije losa, ali mi je Here neuporedivo bolji.
Poslednja izmena od Lobachewsky u Pet, 26. Dec 2014. 16:23, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nikada ne pisi postove jedan za drugim, koristi opciju izmeni.
Rezlog: Nikada ne pisi postove jedan za drugim, koristi opciju izmeni.
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pon, 25. Nov 2013. 23:13
- :: Htc One m9
- :: Nokia Lumia 920
danas skinuli sve snapchat zamenske aplikacije sa store-a, na svu srecu je nisu skinuli sa wp platforme u potpunosti kao youtube,tako da ko je imao ima je i dalje:D...
Ako neko nije upratio: App "insider" - odlicna aplikacija...
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Insider sam ja ranije koristio ali je malo vise trosio bateriju, kako je kod tebe.
- cupcake
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 09. Feb 2014. 10:23
- :: Iphone 6s
Awesome lock ne mogu da nadjem na play store