Sve odlične stvari za dečicu. Ali mislim da bi stvarno bilo bolje da praviš univerzalne aplikacije za Windows Store, pa da te bojanke mogu i sa kompjutera da se koriste.
Ne želim na ovo da te nagovaram kao neko ko gotivi Windows 10 mobile, pa bi eto voleo da stigne više univerzalnih aplikacija u sistem, nego mi se baš čini da bi to danas bilo isplativije nego praviti aplikacije za wp8.1.
To kažem zbog činjenice da novih Windows telefona nema već neko vreme, onaj Alcatel je valjda najnoviji, a ono što se šuška je da sledeća verzija Windows Mobila neće pokretati ove starije aplikacije.
Ali nemoj ovo moje uzimati zdravo za gotovo, neka i drugi iznesu svoje mišljenje, i ti proceni šta je najbolje. Ovo kažem u svojstvu kao ranije kad je neko napisao "ali šteta što ovo praviš za Windows, a ne (i) za Android", i u čemu i jeste bio u pravu.
Šta znam, možda zaista jeste bolje prosto gledati sadašnjost, i osloniti se na činjenicu da trenutno svi Windows telefoni otvaraju wp8.1 aplikacije... Ovo bi bio izbor:
-wp8.1 i sadašnji w10m
vs
-sadašnji i budući (ako ga bude) w10m, i w10 kompjuteri (i laptopovi i 2u1), a možda i Xbox (kojeg kontam da ima premalo ljudi doduše).
Samo se trudim da budem od pomoći, ali ja sigurno ne znam sve što je možda tebi na umu.