Windows Phone Store link: https://www.microsoft.com/store/apps/9pdl8sq254mz

Evo linka do Android verzije. Na tom kanalu ima jos bojanki namenjenih odraslima koje ti se mogu svideti.drdekzar napisao:kako bi ovo bilo dobro na Androidu, pa jos Telefon iz Note serije.Inace i ja bojim po nekad, odlicno umiruje.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
U pravu si. Microsoft je stao sa razvojem u trenutku kada su izbacili Windows 10, koji je daleko drugaciji od Windows 8 i 8.1. Sada imaju problem da optimizuju sve sto su do sada napravili za W10. Cini mi se kao da znaju da kaskaju za Androidom i iOS-om, pa zure da sto pre nesto izbace, pa se bave problemima koji nastaju usput.гари napisao:Ne bih se složio da nema perspektivu, ali slažem se sa suštinom tvog komentara. Na žalost. A i što se Windowsa tiče, ne znam šta bi bilo bolje - wp8.1 gledajući trenutni udeo, ili w10m gledajući i tablete, kompjutere i laptopove i sve buduće Windows telefone, a nekih budućih telefona slabo/nikako u najavi.
Mislim, ima Windows mobile perspektivu sam po sebi, ali još uvek ne vidimo nove Windows telefone, a Microsoft ćuti ko zaliven... Nadam se da sam dobio napisao šta mislim.
Sent from mTalk on Windows 10 phone