Evi, podcenjuješ koliko ja o fotografiji nemam pojma.

Ja to sve sad ovde od vas učim.

Jbg, ranije ono kao student nisam te stvari ni gledao, u fazonu šta ću da čitam kad neću imati para to da kupim (ono dok sam bio đak ili student), a sad već ima smisla - mogu da računam da ću moći to što mi se svidi da kupim makar polovno.

Onako šta imam da čitam, samo da se deprimiram time šta sve postoji, i kakvim krševima ja raspolažem.
A i da sam probao, verovatno bi naleteo na te neke modele od pre tri godine, i onda ne bih skontao da toga sad više nema. S tim da, ko zna, operativni sistemi se razvijaju, razne stvari postaju pristupačnije, a i domovi su bolje opremljeni, a kao i sami ljudi koji sada u većem broju imaju dovoljno dobre smart telefone.
I selfi štap je izgledao bizarno ljudima kad su ga koristili sa fotoaparatom, a onda je ipak došlo i za njih vreme.
Ne kažem da ja sad čekam onako neki fotoaparat, nego samo komentarišem - cloud servisi se sve više razvijaju u poslednje vreme (već sad su razvijeni), kao i razne druge stvari. Mislim da će sada ljudima biti mnogo lakše da imaju sinhronizovane uređaje, pa da bi samim tim i ovo moglo u nekom trenutku postati ljudima zanimljiva stvar.
A za ovo, pa i jeste, onome u inistranstvu ovo i nije toliki izdatak ako voli fotografiju, i ako će s ovim ispadati dobre dotke. Njima će biti da daju 1.000 evra na ove drangulije sa telefonom kao nama da kupimo telefon od 200 evra.