Mene je Pocophone update oduševio.
Crna tema je super a osim toga, pojavio se cast screen na vrhu ekrana, sada se puno lakše i bolje kaći na mirror screen.
Imam i Google CC ali MirraScreen mi od pre, radi odlično na Pocophone-u čak i sa ugašenim ekranom a ranije nije postojala ta opcija a i nije tako dobro radilo.
Vizuelne promene su super, stvarno sam oduševljen, ovako jeftin telefon dobije primetno drugačiji update
Svaka čast!
Xiaomi Pocophone F1
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Re: Xiaomi Pocophone F1
Ovaj model je pao u zaborav,ne pise se vise o njemu .
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Šta da se piše kada je ugašen? Nema PocoPhone odavno u prodaji (osim onog što se vuče po nekim lagerima seleći iz magacina do magacina). Naslednika na žalost nema, kod nas je bio popularan. Ja sam bivši zadovoljni korisnik.
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
- :: Xiaomi Mi A1
- :: Gsmart Aku A1
- Kontakt:
Oni koji ga imaju su zadovoljni korisnici. Uplašio se Xiaomi da napravi naslednika jer je kec uništio Mi 8 po prodaji.[emoji23]
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Sent from my MI 8 using Tapatalk
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Stvarno steta sto nema naslednika.Trebalo bi sto vise da izlaze modeli slicni ovome.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 01. Jul 2017. 13:18
- :: XiaomiRedimi3sPrime
To je zato sto gledas na pogresnom mestu.simamanki napisao:Toliko sam se radovao ovom telefonu i isčekivao njegov izlazak. Danas se pojavila i zvanična cena 49.999,00 na sajtu MI Srbija.
Strašno. Ni blizu onog što su rekli u kampanji (300 USD).
Ovako se gubi poverenje u brend u samom startu. Tja. Šteta.
Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
Pozdrav,
imam POCO skoro godinu dana i odusevljen sam, za male pare mnogo muzike
aliiii, pre mesec dana update koji smo dobili smorio me, od tada ne primam notifikacije na Samsung Gear S3 watch, sve, ali sve sam pokusao i nista, sada sam dosao da hocu da skinem update, da li moze mala pomoc kako se ovo radi? Tacnije i to sam pokusao ali mi izlazi poruka:
Sorry, flash older version is not allowed
imam POCO skoro godinu dana i odusevljen sam, za male pare mnogo muzike
aliiii, pre mesec dana update koji smo dobili smorio me, od tada ne primam notifikacije na Samsung Gear S3 watch, sve, ali sve sam pokusao i nista, sada sam dosao da hocu da skinem update, da li moze mala pomoc kako se ovo radi? Tacnije i to sam pokusao ali mi izlazi poruka:
Sorry, flash older version is not allowed