Evindzer: Eto, ta tvoja gospodjica neka bude zaduzena za logo firme i tu glavnu reklamu koju cemo da stavimo iznad ulaznih vrata

Mnogo bi tu bilo pameti kad bi ukljucio u rad sve forumase, pa moram za saradnike da biram najbolje od najboljih

Zato gospodo, pokazite se u najboljem svetlu kako bi bili u mom prestiznom timu. Ali, kao sto rekoh svaka ideja je dobrodosla. Valjacemo i Oppo telefone! A zasto? Zato sto mi imamo aduta koga niko nema! Green-a!!! Sa njegovim znanjem i iskustvom preebacemo ostale dok si reko keks

A ti da bi mogao da radis kao prodavac, moras da ucis od mene. Vidis sa kakvom strascu i energijom nastupam ovde ubedjujuci ljude da su kinezi najbolji. Znaci, to se trazi, to hocu da vidim kod tebe, tu zelju, da grizes!

Green: tebe sam planirao i stavio prvog na spisak savetnika. Osim za Oppo modele, molim te budi azuran i prati sve sta se desava u svetu kineske mobilne telefonije, jer cu te sigurno pitati za misljenje u vezi nekih novih neafirmisanih kompanija, koje moramo da pratimo od starta, da li da uvrstimo njihove modele u nasu ponudu i ponudimo kupcima veci izbor