OnePlus One
Re: OnePlus One
Review u svakom slučaju, ako budem raspolozen, mozda bude i video, prvi na nasem jeziku 

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Super, to čekamo. 
Za koliko će otprilike da ti stigne? Da li ti stiže direktno od njih i kako sve to ide sa carinom?

Za koliko će otprilike da ti stigne? Da li ti stiže direktno od njih i kako sve to ide sa carinom?
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
6 sati displeja? Sa kakvim korišćenjem? 3G? Auto osvetljenje?
Joca, vjeruj blage nemam kad ce da stigne, ja racunam do kraja sledece sedmice.
Baraba, pogledaj review od one trebe, Erika ja mislim, ona ja izvlačila po 6 sati sa normalnim koristenjem, e sad sta tacno, vjeruj nisam zagledo previse u detalje...
Baraba, pogledaj review od one trebe, Erika ja mislim, ona ja izvlačila po 6 sati sa normalnim koristenjem, e sad sta tacno, vjeruj nisam zagledo previse u detalje...
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Bilo bi lepo kada bi stigao tada, nije to mnogo čekanja. 

- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Baraba, Armando Ferreira je dobijao slicne rezultate,takodje i Francisko Franco... Pogledaj po G+
- Baraba
Ono što je moje pitaje je koliko se na tim rezultatima korišćen na suncu sa auto osvetljenjem. Jer nije isto kad neko za LG G2 izbaci displej 8 sati, kad znam da to na 3G sa auto osvetljenjem, pozivima... nemoguće. Ako neko koristi kući telefon u mračnoj prstoriji gde je uvitiljio svetlo i prebacio na 2G onda je je moguće 8 sati, ali u takvim uslovima mi ne treba fon, koristiću PC.
Zanimljiv mi je telefon, ali pošto nema da se kupi i ne razmišljam o njemu.
Zanimljiv mi je telefon, ali pošto nema da se kupi i ne razmišljam o njemu.
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Pa dobro, ni ti nećeš na suncu koristiti telefon 6+ sati. I, ako si u kući, valjda koristiš wifi, a tada je svejedno kako ti je podešen telefon, jer tada ne koristi mobile data, vć samo gsm (za pozive i poruke).
Svako ima svoj režim korišćenja i to svakako utiče na potrošnju baterije.
I meni je vrlo zanimljiv i pored velikih dimenzija. Zanimljiv je i marketinški eksperiment koji je OnePlus napravio sa ovim telefonom - ceo taj hajp sa pozivnicama, videima razbijenih telefona itd. A ništa ih ne košta. Kao ni distribucija.
Usput, proveravaju tržišni potencijal za buduće modele.
Stvarno inovativno.
Svako ima svoj režim korišćenja i to svakako utiče na potrošnju baterije.
I meni je vrlo zanimljiv i pored velikih dimenzija. Zanimljiv je i marketinški eksperiment koji je OnePlus napravio sa ovim telefonom - ceo taj hajp sa pozivnicama, videima razbijenih telefona itd. A ništa ih ne košta. Kao ni distribucija.
Usput, proveravaju tržišni potencijal za buduće modele.
Stvarno inovativno.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- Baraba
Ne može ni jedan toliko da traje na suncu, nema šanse, 3 sata ako izvuku je dobro, kažem da ste konstantno napolju, to ne znači baš na plaži, šetete se, u kolika ste na suncu (radi klima ali auto je na suncu jbg) itd. sto situacija gde se posrče baterija, a treba da drži od ujutru do uveče. Dovoljno je jednom da me izda, po običaju to je kad je najpotrebniji. Zato i ne mogu 5s da koristim, za to je slaba baterija, za moje korišćenje. Možda ako uzmem power bank, onda se opustiš i koristiš telefon.
A ti bas pretjeruješ....ja ako 15 min u toku dana koristim tel na suncu u vrh glave...samo provjerim ima li sta i ponovo u džep.
3100 mAh je vise nego odlicno uz 5-6 sati on screen normalnog koristenja, ponavljam, normalnog...
3100 mAh je vise nego odlicno uz 5-6 sati on screen normalnog koristenja, ponavljam, normalnog...
- Baraba
To je moje korišćenje, nemam posao u kancelraiji, dosta se krećem. Mogu da punim u autu, ali neću da robujem bateriji. S5, G2, Note 3 ispunjavaju moje zahteve, ali iphone 5s ne, on je otišao odmah kad me izdao, ma koliko gotivio iOS.
Baraba, zato sam ja i zamenio 5-icu.Kakvo je stanje s 4s?
- Baraba
4s malo slabije od 5s, manji je displej, starija baterija... sasvim korektno kada se to uzme u obzir. Ne može da se meri sa gornjom divizijom koju sam naveo.
- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
Stigla mi pozivnica danas, 24h važi, za 64gb verziju, moraću da vidim da l' će burazer iz Nemačke da mi uleti kintu pa da naručim, ako ništa drugo bar da prodam ovde u Srbiji za 100€ više... 
EDIT:
Izgleda da neće da se bahće sa tim, ako neko želi pozivnicu dodeljujem mu, ali mora da kupi tel u roku od 24h

EDIT:
Izgleda da neće da se bahće sa tim, ako neko želi pozivnicu dodeljujem mu, ali mora da kupi tel u roku od 24h

- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Cooomi, Ako je nisi aktivirao ne mora u roku od 24h ...Ja bih prvi uzeo,ali ne mogu pre avgusta 

- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
Nisam znao... De u Srbiji da rodim 300€ za 24h, jedino poštu da čuknem... 
"An error occurred: This invite has already expired and can no longer be claimed."

"An error occurred: This invite has already expired and can no longer be claimed."

Ljudi ima li neko iskustva sa carinom za online kupovinu? Nemam pozivnicu ni način da je dobijem, ali vidim da ima na 28mobile i aliexpress-u za 350e.
Baš bih pazarila ali ne znam koliko će ovde da me olepe.
Baš bih pazarila ali ne znam koliko će ovde da me olepe.

Masina ljuta stigla. Prvi utisci veci nego sam ocekivao. Kasnije vise detalja...
- Baraba
Čestitam.