lesa- nadam se da nije protiv pravila: prodavac je gosp. Vera iz Subotice i u tekstu oglasa na KP jedina daje garanciju 24 meseca neće ti biti teško da je pronađeš, a ni ostalima...
Microsoft Lumia 535 (i 535 DualSim)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za OS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za OS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● Windows OS ●
- Draguljče
- Povremeni posetilac

- Pridružio se: Uto, 24. Feb 2015. 22:12
- :: lumia 535
Re: Microsoft Lumia 535 (i 535 DualSim)
I ja sam se sada čuo sa prodavcem, sutra mi šalje moju plavu lumiu... Serija je 3.0 ali je testirala putem multitoucha i sve radi kako treba kaže, prepoznaje sve prste... Tako da uzimam definitivno... Dario fino si sve to uklopio, čitav paket
lesa- nadam se da nije protiv pravila: prodavac je gosp. Vera iz Subotice i u tekstu oglasa na KP jedina daje garanciju 24 meseca neće ti biti teško da je pronađeš, a ni ostalima...
Jako je ljubazna i uliva poverenje, ja sam gotovo siguran da će sve biti ok.... Svakako javiću ovde kada dobijem telefon u petak....
Pronašao sam je ,nije problem.Zahvaljujem i Dariu i tebi.Ne bi trebalo da je protiv pravila foruma,forumi i služe da pomažemo jedni drugima.
Pozdrav
Pozdrav
-
_Dario_
- Entuzijasta

- Pridružio se: Pet, 20. Feb 2015. 21:19
- :: nemam u nabavci
- :: samsung galaxy tab 3
Meni je rekla da ima i Seriju sa oznakom 5 ili da ce da nabavi ako trenutno nema. Razmisljam samo da li da uzmem crni pokopac ili da odustanem od poklopca posto kad razmislim i ne treba m
Meni je rekla da trenutno ima plavu i narandzastu,obe verzije hardvera 3.0,a da joj u ponedeljak stize nova serija.Iskreno,ja bih radije kupio telefon serije 5.0.Mislim da ti ne treba poklopac,lepsa je ovako
-
_Dario_
- Entuzijasta

Znam odustacu ako bude cena niza za poklopac. Lesa reci joj da sam te ja uputio na nju mozda budem dobio popust
- kizam
- Novajlija

- Pridružio se: Sre, 25. Feb 2015. 20:23
- :: LG G3 D858HK 3/32GB
- :: Nokia 1650
Može li mi ko reći dal li su leđa (zadnja strana-poklopac) narandžaste boje klizava (visoki sjaj) ili su matirana?
Video sam jedan beli telefon i na njemu su leđa matirana.
Pretpostavljam da su na crnom najbolja (pročitah da su kao gumirana), ali se meni bar na slici sviđa narandžasti
Video sam jedan beli telefon i na njemu su leđa matirana.
Pretpostavljam da su na crnom najbolja (pročitah da su kao gumirana), ali se meni bar na slici sviđa narandžasti
- Draguljče
- Povremeni posetilac

Spomeni i mene
Marko
@dario i ja planiram da uzmem te slušalice javi kada tebi stignu da li valjaju?
Poklopac je original i cena je 10 e tako je bar meni rekla.
Marko
@dario i ja planiram da uzmem te slušalice javi kada tebi stignu da li valjaju?
Poklopac je original i cena je 10 e tako je bar meni rekla.
-
_Dario_
- Entuzijasta

Da za slusalice treba sacekati oko 3 do 4 dana tako da cu ja cekati sa kupovinom telefona dok mi ne nabavi slusalice. Cim dobijem telefon napisacu utixak pa ako treba i snimicu ga kako se ponasa
Ako nas sve pomenes koje si uputio da kupe kod nje,mozda dobijes slusalice za dz.
Bilo bi posteno.Izgleda da ces cekati do ponedeljka,kao i ja,obzirom da joj u ponedeljak stize nova ''tura''
Bilo bi posteno.Izgleda da ces cekati do ponedeljka,kao i ja,obzirom da joj u ponedeljak stize nova ''tura''
- Draguljče
- Povremeni posetilac

Odlično, a ja ću u petak kada dobijem telefon testirati i sam multitouch pa ću postaviti sliku i napisati detaljno sve. Moram da napomenem i to da mi je gosp. Vera ponudila da mi pošalje slike na kojima se vidi da prepoznaje sve prste... Ona je sama testirala... Meni znači i to što imam garanciju 2 godine i što je ona spremana i predusretljiva da u tom roku bude na usluzi meni kao kupcu ako slučajno dođe do nekih problema... tu tu tu.. daleko bilo 
-
_Dario_
- Entuzijasta

Nije problem do ponedeljka samo da dobijem popust ako moze. To za slike trazi da ti posalje pa cu i ja traziti da posalje meni da vidimo i uporedimo mozda salje iste slike. Garancija mi je jako bitna pogotovo u ovlascenim servisima. Slusalice za dz bi mi dobro dosle posto bas nisam nesto pri parama ovih dana
Ma kakvih problema da bude.Ionako cemo mi to brzo izgustirati,obzirom da je Microsoft najavio izlazak Lumie 635,koja ce biti nesto jaca od ove
Slicna fora kao sa Nokia Lumiom-prvo 520 pa onda ostale redom.Inace mislim da je dobro razmenjivati iskustva o prodavcima.Da ne prodje neko kao onaj covek sto je umesto fotoaparata dobio paket sa tri krompira i za to platio 3.000 dinara(na KP)
- Draguljče
- Povremeni posetilac

Dogovoreno
Hehe, sada se i ja mislim da sačekam možda ponedeljak ako će tada stići 5.0
Joj koje muke oko jednog telefona, morao je Microsoft ovako da zakomplikuje

Mislio sam na ovaj:
http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php ... _id=961262
a pomalo i na ove:
http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php ... _id=962073
http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php ... _id=961262
a pomalo i na ove:
http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php ... _id=962073
- Draguljče
- Povremeni posetilac

Jao gledao sam na tv-u za te krompire strasno, jadan čovek 
-
_Dario_
- Entuzijasta

trazi da ti slika i posalje da ne kupujes nesto neprovereno.
Meni je cvrsto obecala da ce biti 5.0-kaze malo je problem sto mora da otvara kutije i da proverava verziju hardvera ali ja sam joj rekao da je to ne brine.Samo da i nama ne posalje krompir ili nesto slicno,podaleko mi Subotica ali bih otisao da ''reklamiram'' 
-
_Dario_
- Entuzijasta

To ti je samo pojacana verzija ove koju sam ja poslao tj imace 1g rama
-
_Dario_
- Entuzijasta

Sta da reklamiras kod krompira? Da li je izduzeni ili okrugao? Nece zena ima sve pozitivne ocene ne verujem da ce nekoga zajebati