Microsoft Lumia 950 (Dual sim)

Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za OS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
Windows OS
Odgovori
Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Re: Microsoft Lumia 950 (Dual sim)

Post od Evindzer »

Green, banjalučki se piše malim početnim slovom. :P :D :D
Azimuth, izvini, malo sam se zaneo, nisam hteo da spamujem. :oops:
psyhound napisao:Puno je to! Da je 519€ pa i ok, ali ovo je puno. :D
Bravo, majstore, svaka ti je k'o dvije Njegoševe! :D :lol: :D
Ali, da se držim teme:
I manji i veći model su super hardverski i (nadam se da će biti i) softverski - ali su ekstremno ružni. :shock:
Ipak, to me neće sprečiti da odem i pogledam ih čim se pojave kod nas, pa kad god to bilo. 8)
Priča li se nešto da li će ih biti kod nekog operatera?

DamirBL
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 03. Nov 2014. 04:18
:: Huawei Mate 10 pro

Post od DamirBL »

banjalucki cevap.
zavisi, ako volite vise muslimanski smek, cevabdzinica kod "Muje", tu je negdje oko centra, znaju svi kad priupitate.
a meni licno se vise svidja kultivisanija (da ne kazem srpska verzija), i najbolje je otici u rostiljnicu "AD" (cita se Aa, De :) )
isto oko centra grada, no ne znaju bas svi, iako je dosta poznata. Ugl blizu je hotela Bosna...
eto.
A ja kao sto sam negdje vec rekao, iphone kad bih dobio za dz, ne bih ga ni vadio iz kutije. Isao bi direktno u oglase kao nov, neotpakovan, i dao bih ga 20% jeftinije od najnize cijene u tom momentu na oglasima. ;)

back to OT:
Sto vise razmisljam o lumiji 950, kontam da cim se pojavi ima da je kupim (preko ugovora naravno) :)

DamirBL
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 03. Nov 2014. 04:18
:: Huawei Mate 10 pro

Post od DamirBL »

Ljudi, kakve su prognoze kad bi se ovaj telefon mogao pojaviti kod nas (RS/Srbija)?

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

19. Novembra tekuce godine, u 15:36 po lokalnom vremenu. Tada je Mars u Jupiteru i Mesec u ravni sa Merkurom. Vetar 15 m/s, severo-istocni, sanse za kisu oko 40%

Apolo
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
:: Sony Xperia 5 II
:: Samsung A6+ (2018)

Post od Apolo »

Sto vise gledam sve mi se vise svidjaju nove lumije. XL varijanta malo vise zbog ovog okvira oko kamere koji mi je malo fuserski na obicnom 950, ali generalno rado bi ih posedovao :)
Festina lente.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ako sve bude kako zelim, oko novaka bih se ponovio sa XL varijantom, ali dotle ce jos mnogo vode proteci Dunavom.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Apolo
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
:: Sony Xperia 5 II
:: Samsung A6+ (2018)

Post od Apolo »

miodrage, Zavidim ti. Proteci ce voda, uskoro ce Nova godina :) Taman da podelis sa nama utiske.
Festina lente.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Apolo, mora mnogo kockica da se slozi, zanima me samo full pack, da cena bude pristojna (citaj do 20€ iznad ovih u Evropi - castim nekog dilercica), i da telefon od onih u prvom talasu dobije uglavnom pozitivne ocene.

rock9855
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
:: MS Lumia 950
:: OnePlus 7T

Post od rock9855 »

Miodrage ti najbolje da ga pazaris u Madjarskoj posto si blizu i mozes da uzmes povracaj pdv-a. A i ne daj Boze garancija ako ti zatreba tu si. Na tu varijantu full pak oko nove g moze da ti izadje XL oko 600e sto je dobra cena.
Ako bude sve kako treba sa XL modelom mozda ce biti naslednik moje L1520. Ali ne pre leta. Kad se sve stabilizuje, w10 upegla maximalno i naravno cene budu normalne (oko 450-500€). Meni licno continuum box za sada ne treba pa mi nije extra interesantan. Ali neko ko ima potrebu stvar je super i ovo je najveca novina u mob svetu u zadnjih 5-6 god. Pa oni zakleti Android manijaci mogu samo da zavide:)

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

rock9855 napisao:Pa oni zakleti Android manijaci mogu samo da zavide:)
A pomisli tek koliko će im on nabijati na nos to što njegov telefon može, a njihovi Androidi ne! :D :D :lol: :D :D
Ih, al' će biti štiva za čitanje! Miodraže, kupuj XL što pre! :lol: :lol: :D :lol: :lol:

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Koja je to novina u zadnjih 5-6 god? Nisam u toku na šta mislite :|

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

A ovamo, kao, pratiš dešavanja iz MS-ovog tabora. :P :D :D
Kontinuum, na to su mislili. Sigurno znaš o čemu je reč.
Povežeš telefon sa monitorom i periferijama, i dobiješ "fuli fankšnl pi-si ikspirijens". :wink: :D
Meni ne treba trenutno, a verovatno mi neće trebati ni u buduće, pa ne sanjam ove nove Lumije. 8)

1808
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
:: Smartphone

Post od 1808 »

Baraba, to ti je ovo što su nazvali Continum. Kupiš namenski adapter i onda na telefon možeš da prikačiš periferijske urerđaje. Kreneš recimo u kafić, a uz telefon poneseš monitor pod jednu mišku, tastaturu pod drugu mišku, strpaš i miša u džep i onda to sve povežeš kad stigneš u kafić da imaš bolji pregled na većem displeju sa lakšim kucanjem na fizičkoj tastaturi. Malo će biti gužva na stolu, ali moraš malo da se žrtvuješ za revolucionarne pronalaske.

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Bas lepo objasnio 1808, alal ti vera ;)
I onda ja lud sto nosim tablet od 7".. Ccc... [emoji14]
Huawei

cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Post od cvoruga »

Ma kome to realno treba, marketinški trik.
Neće da ispadne da si kopirali druga 2 OSa, nego da imaju nešto svoje.

Sve što mi treba sa moba na velikom ekranu ili prebacim USBom ili uploadujem na oblak,
pa sa lapa pristupim tome, ćao zdravo, što bi davao 100€ za dock za povezivanje.

Izmišljaju toplu vodu, umesto da se posvete rešavanju problema sa Denima.

rock9855
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od rock9855 »

Continuum je zamisljen za poslovne ljude a ne za kafice, diskoteke ili prodavnice:) Namenjen je pre svega poslovnim ljudima kojima treba PS u dzepu. Ne zele da nose laptop sa sobom kad idu na prezentaciju ili poslovni sastanak. A svuda ima monitora i tastature na sta da se prikaci. Da li ima svojih mana naravno da ima sto treba da nosis box sa sobom. Neko ce reci pa kad nosim box ponecu i lap top. Naravno nekima je box kompaktniji i moze da stane u rucnoj torbici za dokumenta. Svakako moze da bude korisna stvar nekom kome stvarno treba

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Taj box je velicine kutije cigareta. Toliko o tome. Stvar je odlicna, za onoga kome to treba i znaci, prakticno PC [PERSONAL COMPUTER] koji sa svim fajlovima nosis sa sobom, podrzavace uredjaji kartice do 2TB (na stranu sto jos nisu napravljene i sto ce da kostaju Boga oca), ali i sa danasnjih 128GB, to je sve vrlo konkurentno.
Znam da ima i kartica od 256, ali je skuplja od uredjaja :D
Definitivno nije za kafice, ali i ne razmisljaju svi kao neki ovde samo o kaficima, neki rade ozbiljne poslove. Sve sto moze da olaksa posao je dobrodoslo.
Meni licno Continuum nije neophodan, ali bih voleo da ga dobijem za dz uz uredjaj, pa da se poigram sa time.

1808
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
:: Smartphone

Post od 1808 »

miodrage napisao:...Definitivno nije za kafice, ali i ne razmisljaju svi kao neki ovde samo o kaficima, neki rade ozbiljne poslove. Sve sto moze da olaksa posao je dobrodoslo....
A za ozbiljan posao je ovo vrlo moćno rešnje,... hardverski naročito. Ja uveliko već razmišljam da zamenim one moje PC konfiguracije u kancelariji sa prevaziđenim Intel i5 i i7 procesorima za nekoliko Lumia na Continum dokovima. :lol: :lol: :lol:
Poslednja izmena od 1808 u Ned, 18. Okt 2015. 21:31, izmenjeno 1 put ukupno.

rock9855
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od rock9855 »

Pa neces ga dobiti dzabe. Komplet sa boxom ce biti sigurno 50-100€ skuplji od obicnog pakovanja. Kome treba continuum uzece komplet. Kome nije neophodan onda ce uzeti jeftiniju varijantu. Jedino ako se pojavi neki promo paket kod operatera npr prvih 200kupaca dobijaju komplet po ceni obicnog pakovanja

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

rock9855 napisao:Continuum je zamisljen za poslovne ljude a ne za kafice, diskoteke ili prodavnice. (...) Svakako moze da bude korisna stvar nekom kome stvarno treba
Apsolutno. Izuzetno koristan i praktičan za konferencije, poslovne sastanke, prezentacije i slično. Skoro svaki put kad odem na neki naučni skup, desi se da im se pokvari lap top koji povezuju na (često već faličan) projektor, i hvatao sam sebe milion puta da razmišljam kako bi bilo dobro da u tom trenutku mogu da svoj telefon povežem sa nekim (po mogućnosti) većim monitorom, i da kao čovek izložim svoj referat.
Druga je stvar što mi takvo nešto nije potrebno za svaki dan, a ja nekako ne volim da trošim pare na ono što ću relativno retko koristiti.
A da nije korisna tehnologija - jeste, i to vrlo, ali ne običnim korisnicima telefona, i (najčešće) ne za svaki dan.
miodrage napisao:Definitivno nije za kafice, ali i ne razmisljaju svi kao neki ovde samo o kaficima, neki rade ozbiljne poslove.
Uh, uh. :lol: :lol: :lol: :lol:

Odgovori