Na koji ste telefon prešli sa Windows telefona?
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za OS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za OS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● Windows OS ●
Re: Na koji ste telefon prešli sa Windows telefona?
Slobodan ram je beskoristan i shodno tome ga android koristi za kesiranje procesa i slicno. Android sam zna kako da upravlja ramom, tako da nema potrebe da se bilo koja aplikacija zatvara itd.
Sa Lumije 640 na Honor 8 Lite. Veoma sam zadovoljan i ne bih se vraćao na Lumiju. Honor 8 Lite je brži, bolji i lepši. Aplikacije kao što su Messenger i Viber se pokreću 10x brže.
Iako sam voleo W10M interfejs sviđa mi se EMUI 5 i po tom pitanju mislim da nisam pogrešio. Probao sam par lančera, čak i onih koji emuliraju W10M ali se uvek vraćam na sistemski.
Jedino što mi nedostaje je myTube aplikacija koja je svetlosnu godinu ispred zvanične YT aplikacije.
Čak i da MS opet krene sa telefonima ne bih se vratio jer sam izgubio poverenje u njih i njihova obećanja.
Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk
Iako sam voleo W10M interfejs sviđa mi se EMUI 5 i po tom pitanju mislim da nisam pogrešio. Probao sam par lančera, čak i onih koji emuliraju W10M ali se uvek vraćam na sistemski.
Jedino što mi nedostaje je myTube aplikacija koja je svetlosnu godinu ispred zvanične YT aplikacije.
Čak i da MS opet krene sa telefonima ne bih se vratio jer sam izgubio poverenje u njih i njihova obećanja.
Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Lumia 640 DS je zamenjena za Xiaomi Mi A1.
Nijedne sekunde nisam požalio.
E, sad, u periodu dok se ne izvrši zamjena ovog (verovatno neispravnog) Xiaomija, moraću na nekoliko dana da se vratim Liniji.
Послато са Nexus 7 уз помоћ Тапатока
Nijedne sekunde nisam požalio.
E, sad, u periodu dok se ne izvrši zamjena ovog (verovatno neispravnog) Xiaomija, moraću na nekoliko dana da se vratim Liniji.
Послато са Nexus 7 уз помоћ Тапатока
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- Mladen7
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 01. Feb 2018. 18:05
- :: Xiaomi Mi 10 T Pro
- :: Xiaomi MI A3
Nisam ni imao windows telefon, sa Nokie E71 prešao sam na Samsung S2 mini( čini mi se taj ), pa i onda dalje sve androidi.
Poslato sa Huawei Mate 10 Lite
Poslato sa Huawei Mate 10 Lite
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Što onda pišeš na temi? [emoji38]
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
- TosaNS
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 19. Sep 2016. 16:36
- :: Xiaomi Mi 9 lite
- :: Huawei p10 lite
Hvali se čovek ako verovatno ga čini srećnim...
Poslato uz pomoć Tapatoka
Poslato uz pomoć Tapatoka
Ukoliko ti se neki proizvod (ne)sviđa, podeli svoje mišljenje, ali ne pokušavaj da ubediš ostatak planete da živi u zabludi.
Ja imam 3 lumije l530,640,820 sledeci telefon wp opet,lumia 640 je crkla l530 otisla baterija,l820 je najbolja ikada uradjena...vec 3 godine koristim wp sistem,poceo sam da koristim 12.2.2015 godine,sistem je solidan,samo sto su aplikacije pocele da rade lose,jedino normalno radi viber,ostalo samo izbacuje i brlja...
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
- :: Xiaomi Mi A1
- :: Gsmart Aku A1
- Kontakt:
Sa Lumie 620 na Samsung Trend Plus.
Da, toliko sam bio razočaran i nisam uspeo da se prilagodim Windowsu. Ruku na srce, mislim da je moja Lumia imala neku falinku.
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
Da, toliko sam bio razočaran i nisam uspeo da se prilagodim Windowsu. Ruku na srce, mislim da je moja Lumia imala neku falinku.
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
-
- Sertifikovani Trol
nikos720, to je beć tvoj problem.
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Pa ti nemoj da instaliraš aplikacije, izbaci ih i zadrži samo sistem kad je tako dobar i svakako kupi još jedan WP.nikos720 napisao:....sistem je solidan,samo sto su aplikacije pocele da rade lose,jedino normalno radi viber,ostalo samo izbacuje i brlja...
Ja volim windows sistem,mnogo dobrih opcija ima,muzicki eq. pusta i youtube i internet radio to mi se mnogo svidelo,kod androida to nemoze ,samo muzicki pleyer i dezer moze,druga dobra stvar su tonovi za telefon i ostala obavestenja i slpshnd napisao:nikos720, to je beć tvoj problem.
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
- :: Samsung Galaxy Note8
- :: LG G2, HTC HD2
OMFG, pls stop and say no more...nikos720 napisao:Ja volim windows sistem,mnogo dobrih opcija ima,muzicki eq. pusta i youtube i internet radio to mi se mnogo svidelo,kod androida to nemoze ,samo muzicki pleyer i dezer moze,druga dobra stvar su tonovi za telefon i ostala obavestenja i sl
TuneIn Radio
AccuRadio
Spotify
Pandora
Many more...
Poslednja izmena od Martin Mystere u Uto, 20. Feb 2018. 18:15, izmenjeno 2 puta ukupno.
-
- Sertifikovani Trol
nikos720 napisao: Ja volim windows sistem,mnogo dobrih opcija ima,muzicki eq. pusta i youtube i internet radio to mi se mnogo svidelo,kod androida to nemoze ,samo muzicki pleyer i dezer moze,druga dobra stvar su tonovi za telefon i ostala obavestenja i sl
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
Ja bih pre rekao
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Dakle, nikos720 je pravo oličenje wp korisnika,... ništa bolji nisu ni ovih nekoliko preostalih prozordžija sa svojim komentarima na istu temu. To je tu negde,... sve na istom nivou.
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
Hahahah jedva ste ga docekali
@nikos 720 nemoj da im zameris nakupilo im se dosta bilo tokom godina za WP a ti si im doso kao kec na deset.
Sad jos neko da napise kako je ovo sljamsung forum i da samo mogu sljamsug ovde da preporuce nekom .
Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk
@nikos 720 nemoj da im zameris nakupilo im se dosta bilo tokom godina za WP a ti si im doso kao kec na deset.
Sad jos neko da napise kako je ovo sljamsung forum i da samo mogu sljamsug ovde da preporuce nekom .
Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
-
- Sertifikovani Trol
Još nisu promenili ime foruma? Ajde više! [emoji38]
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
- :: Xiaomi Mi A2 Lite
Znam da živiš za vređanje, ali smanji doživljaj.1808 napisao:Dakle, nikos720 je pravo oličenje wp korisnika,... ništa bolji nisu ni ovih nekoliko preostalih prozordžija sa svojim komentarima na istu temu. To je tu negde,... sve na istom nivou.
Ali je u jednoj stvari u pravu (mada ni sam nije svestan zašto). myTube ima daleko više mogućnosti od zvanične YouTube aplikacije, kao i bilo koje druge Android aplikacije za YouTube koja može da se instalira iz prodavnice. Jes' da on verovatno myTube nije ni video, kao ni w10m, ali dobro.
I šta da ti kažem, kupovina Lumije 820 bila je bolji potez u kupovine bilo kog Androida u ono doba. Osim možda Nexus-a u koji kad vas neko čačne, kao da vas je pogodio u pleksus, ali on nije ni bio legalno da se kupi kod nas, a i Nexus nije isto što i Android telefon.
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
Izvini, gde je on to pomenuo myTube da bi u bilo čemu bio u pravu?
A Nexus je bio bliži pravom Androidu nego bilo koji drugi telefon u tom momentu pošto je sve ostalo bili puno bloata ...
A Nexus je bio bliži pravom Androidu nego bilo koji drugi telefon u tom momentu pošto je sve ostalo bili puno bloata ...
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
- :: Xiaomi Mi A2 Lite
Zato sam napisao "(mada ni sam nije svestan zašto)". On možda ni ne zna za myTube.
I da, slažem se za Nexus, jedino što sam ja hteo reći da to nije bio tipičan Android telefon.
I da, slažem se za Nexus, jedino što sam ja hteo reći da to nije bio tipičan Android telefon.