Nadjoh vremena konacno da posle par meseci koriscenja napisem ponovo review telefona. U pocetku mi je bio problem da se priviknem na podesavanja kamere i generalno da produkujem dobre slike u odredjenim situacijama jer sam se olenjio posle Nexusa 5x gde ima samo automatika. Ali definitivno sistemska aplikacija za kameru na Windowsu mi je najbolja koju sam dosad imao, kao i sam interfejs. Sistem radi odlicno, vec je nekoliko update-ova bilo otkako sam kupio telefon, azurirana je i sama aplikacija kamere, sve u svemu sve lepo sljaka. Dizajn telefona mi se sve vise svidja, obican plastikaner sto bi rekli ali ergonomija je odlicna, stavise subjektivno lepsi od Nexusa 5x (takodje plastikanera koji sam prethodno imao) i bolje lezi u ruci. USB type C i fast charging rade odlicno, lepo mi dodje ujutru pre posla kada mi je baterija na 25% pa mi treba brzo da se napuni bar do 50-60% pre nego krenem. Notifikacije od prvog dana rade odlicno, nema kasnjenja kao na WP 8.1. Zvucnikom sam se prijatno iznenadio koliko je glasan i nema probijanja, deformacije zvuka kada je pojacan na maximum, kao sto sam imao slucaj sa L830.
Od mana bih naveo jedan sitni bug, koji ne utice na rad sistema ali generalno mene malo iritira posto sam detaljista. Dakle kada se sa lock screena otvori notification centar i ukljuci Mobile data ili Location, telefon prvo ukljuci Data ili Location, a zatim automatski zatvori notification centar. I to se desava samo kod te te funkcije, neko ce reci sta se bunis, odradio je posao i zatvorio notification centar umesto tebe ali eto... detaljista

)
Sent from Lumia 950 using mTalk
Festina lente.